eskimak Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Pekna praca! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Pěkný! Já do práce kupuji kafe z prazirny za 200/kg a je dobrý, ale domů Nespresso, možná trochu barbarství, ale mě to chutná.200/kg? A prazirna se jmenuje nescafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Netuším jak se jmenuje, vozí to kolega já to jen platím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Tvl, to je dost. Ja sa vacsinou vojdem do cca 50/kg. Asi musim viac pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 200/kg? A prazirna se jmenuje nescafe? Řekl bych, že se jmenuje Mezzo Caffe, a ta káva je 70/30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Mrknu se, je to černej pytel a na tom nápis něco podobnýho Pěnu to udělá luxusní, chuťově taky dobrý, spotřebujeme toho 4 kg měsíčně v těch pár lidech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Tak máš pravdu, Mezzo Colombia Supremo upřesňuji cenu 223,- Kč/kg bez DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Josef, já mám vždycky pravdu, jenom TY to neumíš ve vlákně Auta na alternativní pohon uznat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Já mám rád všechny auta i hodinky přísahám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Díky páni. Já jsme měl teď nějaký basic x-krát po sobě, vždycky jsem ho křísnul, ale vždycky mě na něm taky něco sr... Takže jsem si říkal, jestli není čas do toho pustit nějakou kačku, když to dělá tolik parády. Pořídil jsem tescomu a ta se zase, zdá se, bude blbě mejt. Velikostně je pro mě těch 0.4 okej, řešil jsem spíš kvalitu, jak se to bude mejt, jaký to má sítko atd. Rozbití je jasný, ale to si člověk může říct u všeho.Ted jsem videl v tescu ten nerezovej v akci asi za 330Kc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Před nějakou dobou tu proběhl tip na Mezzo Costa Rica Sonora Honey. Dotyčnému děkuji, výborná káva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 To mezzo se zde zminuje opravdu nejak podezrele casto. Musim se s nimi predem nejak domlouvat, nebo maji prodejnu, kam muzu prijet a nakupovat? A maji treba 250g baleni? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Můžeš dojet přímo do pražírny do Holešovic do přistavu. Myslím, že tam bez předchozí objednávky jde vzít max. 2kg, ale nemusí mít napraženo, to co chceš. Tak je dobrý mít připravený alternativy. Nebo můžeš objednat mailem napíšeš co chceš, kdy vyzvedneš a je to. Balení 500g nebo 1000g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Super, jeste bych uvital radu, co z jejich nabidky stoji za zkousku a co naopak za zadnoou cenu nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Objednat se da i primo pres web a ja od nich mam nejradeji dve Brazilie - Bio Senhora de Fatima a nove objevenou Fazenda Rainforest, kterou jsme brali s kolegou do prace na zkousku a uplne nas dostala. Kazdopadne je to o chutich a preferencich, treba v praci takto chodime v parte X lidi a ne na vsem se shodneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Jj, Rainforest je super a pravidelně beru ještě Kenya AA, Ethiopia Sidamo a tu jejich směs Mezzo Caffe. Musíš vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Budu se jich muset optat, zdali mi budou schopni udelat mensi baleni, nez tech 500g. S moji spotrebou bych po 500g s tim co chci vse vyzkouset, mel zasobu minimalne na pul roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Zkoušej postupně. Jak víš, již upražená káva i při dobrém skladování stárne. Tak si vem první 2 druhy, a příště další. Stejně v tom budeš mít chuťový bordel :-) Jo, a nauč se pít nějaké jednoduché vzorky, abys potom dobře rozeznal, co v nějaké složitější kávě přibylo nebo naopak není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Jen malé připomenutí pro všechny bordeláře, jako jsem já :-) Já dnes čistil. Cafiza. Po čtvrt roce. Stydím se, ale šlo to .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Objednat se da i primo pres web a ja od nich mam nejradeji dve Brazilie - Bio Senhora de Fatima a nove objevenou Fazenda Rainforest, kterou jsme brali s kolegou do prace na zkousku a uplne nas dostala. Kazdopadne je to o chutich a preferencich, treba v praci takto chodime v parte X lidi a ne na vsem se shodneme Zkoušels nějaký jejich kafe na filtru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se