eskimak Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Niekto tu spominal cinsky mlyncek Timemore. Zaujalo ma to, zacal som citat a patrat, nakoniec som ho objednal. Ked dorazil tak som ostal v nemom uzase, kvalita vyhotovenia je spickova, vacsina dielov kovova ci zo zliatiny kovu. Kamene paradne, velke, ocelove. Dnes som s nim skusil mliet, pocitovo neuveritelne, rychlost oproti Hario Mini Mill Slim NIEKOLKONASOBNA. Kvalita mletia (rovnomernost) si trufam povedat ze tiez. Skusil som dzezvu, a ta kava vyzera tak precizne namleta ze asi testnem aj espresso. Len keby to niekoho zaujimalo. Odporucam, zdalo sa mi vela dat tolko penazi za cinu, teraz viem ze aj dvojnasobna cena je adekvatna. Platil som okolo 50eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Prozradis prosim (klidne do SZ) kde jsi kupoval? Vypada skvele, Rhinowares mi pomalu dosluhuje... cenovku jsem ale nizsi nez 90€ nenasel diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 4 minutami, Jery napsal: Prozradis prosim (klidne do SZ) kde jsi kupoval? Vypada skvele, Rhinowares mi pomalu dosluhuje... cenovku jsem ale nizsi nez 90€ nenasel diky Aliexpress Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Potvrzuju, mně se dostal do ruky ve čtvrtek. Kupoval jsem v momentě, kdy stál 54 USD plus jsem platil celkem 442 Kč na vyměňovací poště, ale je fakt super. Umele v klidu i na Flair espresso.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Tak už vařím na stavbě... Je to pecka. Moje první konvička.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 @KotlickSlušnej punk! tak se mi to líbí, kávová kultura vždy a všude.. Přeji příjemné ráno všem kavomilcům. Mimochodem tahle Kolumbie na filtru je v kategorii 'dá se'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 To si v Putovní pražírně v Táboře? Tam spíš doporučuju Kávovou zastávku. Podle mě ve všech ohledech lepší kavárna.Odesláno z mého M2003J15SC pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Dneska homemade, V60. Zrnka mám z Pardubic. Ale za tip na Kávovou zastávku dík, osvědčených kaváren není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Poradte mi prosim prazirnu ktera je nejbliz Karlovym Varum (krome city roasters), kde si lze odvezt dobre kafe na filtr. Kafe na filtr neznamena uprazit cokoliv min nez na espresso, melo by to na tom filtru trochu chutnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Koukni na kofio.cz, doprava budto zdarma nebo za rozumnou cenu. Uvadi datum prazeni a maji velky vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Z tech ceskych sem tam neco nasel, ale od KV nejbliz nekde v Kokoříně a pak Liberec. O postu mi nejde, to beru z doubleshotu, to je TOP a filtr je filtr, postovny maj ted zdarma. Kazdopadne dekuji za odkaz, kdyby nekdo vedel jeste o necem co bude bliz tak bych byl vdecny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Me vyhovuje, ze tam najdu i zahranicni prazirny. Rad ochutnavam, i kdyz ja primarne kupuju kafe na espresso. Na filtr jen na cesty (aeropress). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 V 20. 9. 2020 v 10:28, zceyee napsal: nejbliz Karlovym Varum Hele tady snad nikde nic není. Taky hledám, taky nemám (objednávám z Balírny Praha). City roasters beru jen v nouzi nejvyšší. Za světovou cenu ne až tak světový kafe a ty dva hipsterové, škoda mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 před 1 hodinou, Daredevill napsal: Hele tady snad nikde nic není. Taky hledám, taky nemám (objednávám z Balírny Praha). City roasters beru jen v nouzi nejvyšší. Za světovou cenu ne až tak světový kafe a ty dva hipsterové, škoda mluvit. Jj, presne tak. Cenove je to overkill, celkem v klidu je ten blondak jak posloucha metal, jinak pokud nemas plnovous a uply jeany tak sou vsichni odmereny. Pak teda jeste ten v byvaly lekarne jak tam dela manazera a je tam od zacatku, ale tam neprodavaji primarne fazole s sebou, ale ten je tam snad od zacatku jeste kdyz byli v Republice. Dal je treba v ML lazenska prazirna, s tim jsem se zkousel nekolikrat domluvit jestli by mi neuprazil neco na filtr vzdycky jsem to vyhodil protoze se to nedalo. Ale tam ma kafe vynikajici (prazi si super na espresso no). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) Občas si kupuju kafe v Cofeespotu, obvykle mi chutná a obaly mne baví. Upraveno 22. září 2020 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 před 2 minutami, Dagoberd napsal: Občas si kupuju kafe v Cofeespotu, obvykle mi chutná a obaly mne baví. Beru od nich top spot espresso a teď jsem vzal tu Brazílii....zrovna dneska dorazil balíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) Tak ať chutná! Taky jsem byl dnes v zasilkovně. V neděli objednáno v úterý doručeno . A propo, dvě různé pražírny, v levo pražené na presso a vpravo na filtr. Na první pohled bych to viděl naopak. Upraveno 22. září 2020 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 tady bych to přikládal spíše ke zpracování zrna. jedno je suché a druhé promyté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 To tedy bohužel nedokážu zodpovědně určit. Vím jen, že zrnka v pravo jsou 'fully washed'. Parametr zpracování zrna, ale určitě přidám do svého dalšího amatérského bádání. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 (upraveno) Já často kupuji kávu na https://www.cerstvakava.cz/ , jsme s kvalitou docela spokojeni, jinak Tchibo nebo náhodné nákupy... Upraveno 22. září 2020 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se