Návštěvník Oplt Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Za mě Gaggiu nebrat. Měl jsem baby twin, kafe dělala dobrý, ale pořád jsem s ní lítal do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 PID ma zmysel na kazdom type kavovaru. Absolutne. S PIDom mas teplotu ktoru chces. Bez neho len so stopkami a excelom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Ja mam Gaggiu Classic a som spokojny. Fachcime na nej uz druhy rok. Bez najmensich problemov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Začal bych mlýnkem, až pak bych řešil kávovar. Ale každý si tím procesem asi musí projít, já taky napřed řešil kávovar a pak až mlýnek. Dneska jsem ale chytřejší, tak to berte jako radu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 (upraveno) před 5 hodinami, Bert napsal: To je moje chyba. Já ho naučil jen tohle Vtipný Já naopak rád ochutnávám a objevuju, ale taky se často vracím k ověřeným vzorkům. Doma mám vždy tak 2-3 druhy kafe a měním dle nálady a typu nápoje. V tomhle je single-dose mlýnek naprostá bomba. Více druhů už bych neudržel dostatečně čerstvé + pár porcí low-caf mám ještě v mrazáku. Upraveno 14. dubna 2021 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Mlýnek budu mít zatím půjčený na neurčito Mazzer luigi srl-super jolly Když by mi to chytlo, tak bych si pořídil něco svýho(hrozně se mi líbí Niche zero) Nejvíc se bojím svojí mizerný povahy, kdy se pro něco hrozně nadchnu, strávím dny studováním na internetu, pak si to koupím a.... a buď se na to práší nebo to někde leží ale jsou i výjimky, třeba hodinky Ale to nespresso už mi neuspokojuje a v kavárnách v Plzni se začíná rozmáhat, strašně kyselý kafe trpký, který nedovedu ani polknout. Pořádný espresso, který by mě pohladilo na duši už jsem neměl tak rok. Co říkáte na tuto? https://www.bunacafe.cz/leglpl41plust-lelit-glenda-pl41plust#technicke-specifikace Zajímavý, že je to o 4kg lehčí než Rancilio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Kamos si ted kupoval sestavu Niche Zero a Lelit Mara. Je nadsenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 14 hodinami, redd napsal: Vizuál hezkej, ale není to nuda, pít pořád to stejný kafe? Mě to baví Doba experimentů je za mnou. Netvrdím, že občas něco nezkusím, ale já svůj svatý grál zřejmě našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 2 hodinami, Tikal napsal: Mě to baví Doba experimentů je za mnou. Netvrdím, že občas něco nezkusím, ale já svůj svatý grál zřejmě našel. Tak hlavně, že ti chutná. Mě by se jedna káva rychle znudila. Je tolik různých chutí... jako ve víně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Různý chutě v kafi sou hypsteřina! Odesláno z mého M2003J15SC pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Tak jsem si udělal dnes výlet do bunacafe, podívat se na ten lelit na živo...moc jsem tam toho nevykoukal Nakonec jsem si tam dal kafe do kelímku, a že by mi nadchlo se říct nedá...tak já nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 (upraveno) Chuť kafe je primárně záležitost vstupní suroviny. Kávovar za to nemůže. Posrat to může i "barista". To, že si koupim dobrej kávovar, není záruka dobrýho kafe. Na espresso je nejdůležitější dobrá káva, pak super mlýnek, slušný kávovar + nějaké další vybavení a taky mít otevřenou hlavu a chtít se učit. (Když jsi koupim super auto, ale budu tam lejt sračku olej a benzín a řídit taky neumim, tak to pořád jako celek bude jezdit úplně na hovno). Upraveno 15. dubna 2021 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Na začátek by to mohlo být , ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 @bohus76 urcite, este vykuchat ten davkovac aby si z toho mal fresh mlyncek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Je to dost jemné? Takto to leze z mlýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 A co máš vlastně za kávovar ? Před hodinou, bohus76 napsal: Je to dost jemné? Takto to leze z mlýnku A jaký máš kávovar ? Zatím bych ten dávkovač nechal na mlýnku , minimálně to rozbije "hrudky" ..... Řekl bych , že s jemností nebude problém . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Ano, již jsem byl upozorněn na hrudky,to kafe asi je trošku vlhčí. Kávovar co má žena je automat,mele si sám Já začal nejdříve mlýnkem,páka mě asi nemine,no Toto bylo jen na zkoušku a na " turka" do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Ved keď ten manželkin automat má možnosť mletej kávy tak vyskúšaj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Ano umí i mletou kávu ten De Longhi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 13 minutami, bohus76 napsal: Ano, již jsem byl upozorněn na hrudky,to kafe asi je trošku vlhčí. Kávovar co má žena je automat,mele si sám Já začal nejdříve mlýnkem,páka mě asi nemine,no Toto bylo jen na zkoušku a na " turka" do práce. Na tvém místě bych zkusil překapávanou kávu s Hario V60 , ale "turci" na to moc neslyší Má ten mlýnek nějaký doraz u regulace jemnosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se