jenik77 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2022 (upraveno) Upraveno 21. ledna 2022 uživatelem jenik77
Vit Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2022 před 55 minutami, jenik77 napsal: Je to kompaktibilní? (to tričko patří ke starým, černým expům ne?)
jenik77 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2022 před 39 minutami, kloubik napsal: Skvělý. Dík! před 13 minutami, Vit napsal: Je to kompaktibilní? (to tričko patří ke starým, černým expům ne?) je to tak, jak říkáš, mám to úplně mimo:-))
richiecerny Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2022 Krasne jsou, zrovna na ne cekam Sent from my iPhone using Tapatalk
moco Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2022 před 3 hodinami, richiecerny napsal: Krasne jsou, zrovna na ne cekam Tak doufám, že jsi až zamnou
Luky Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2022 před 1 hodinou, mini46 napsal: Sobotne Sushi a Tiffany Tiffany jsou super jen ty ceny, co teď chodí jsou masakr.
xcmaniax Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2022 před 2 hodinami, mini46 napsal: Sobotne Sushi a Tiffany Kloboucek ze to nosis. Jestli ty sileny ceny na netu jsou realny, tak tady bych uz asi nemel morál a stal by se ze me kseftar
matt81 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2022 Ja 36 Tiffany nosím tiež, ale je pravda že radšej nepozerám za aké rakety to “predávajú” na chrono24, takze som kľudný…
Tomak Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2022 (upraveno) V záři ranního svítání Upraveno 24. ledna 2022 uživatelem Tomak
African Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2022 před 2 hodinami, Tomak napsal: V záři ranního svítání Ve mě úplně hrklo, že jsi někde ztratil GMT ručku
matejcaha Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2022 před 3 hodinami, African napsal: Ve mě úplně hrklo, že jsi někde ztratil GMT ručku Tomu se rika ceskej tuning. Taky ti ji muzu vyndat
P_P Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2022 Před časem jsem se naladil na zlatou vlnu, zde prezentované hodinky (DJ41) vyvolaly mou touhu je mít. Nyní jsem si je vyzkoušel a ??? Moc nevím, trochu mi vadí ten ciferník, je moc jednotvárný, ale nějaký vzor je jen u menších modelů. Tak bych se chtěl zeptat kolegů, co už to nákupní rozhodnutí mají za sebou - jak to vidíte s odstupem, neokoukají se, přetrvává nadšení. A máte někdo dvoje "stejné" hodinky jen s rozdílem ocel/bicolor? Prosím, dejte mi nějaký další důvod je koupit. Díky.
ondrejm Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2022 před 27 minutami, P_P napsal: Před časem jsem se naladil na zlatou vlnu, zde prezentované hodinky (DJ41) vyvolaly mou touhu je mít. Nyní jsem si je vyzkoušel a ??? Moc nevím, trochu mi vadí ten ciferník, je moc jednotvárný, ale nějaký vzor je jen u menších modelů. Tak bych se chtěl zeptat kolegů, co už to nákupní rozhodnutí mají za sebou - jak to vidíte s odstupem, neokoukají se, přetrvává nadšení. A máte někdo dvoje "stejné" hodinky jen s rozdílem ocel/bicolor? Prosím, dejte mi nějaký další důvod je koupit. Díky. Asi jsem tvůj člověk bico mám od léta, a neokoukaly se vůbec. Spíše naopak, pokaždé se těším, až zase půjdou na ruku. Cifr bych se vzorem ani nezvažoval, takhle mi přijdou dokonale vyvážené. A abych jen neplevelil vlákno, tak dnešní dj v oceli.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se