farkyostrava Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Zdar chrnmg kolegovétak dneska dorazily moje první úplně nové (v tomto roce) a na tahu.Slastný pocit rozbalovat nové balení ...co Vám budu povídat že.....A jelikož kolega Martar, tyto hodinky již recenzoval, tak já se jenom chlubím :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. koupeno jen a díky chronomagu takže díky Martare za tyhle můžeš ty :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak já jedu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Velká gratulace....pěkný posun. ;-)
mlsoun1 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Gratuluji ke krásným hodinkám.Že jsem si mohl zrovínka ty martarovi ponosit a ošahat,tak musím uznat,že jsou perfektní.Určitě Ti doporučuji časem koupit shark mesh,na něm vypadají božsky.
martar Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Ahoj Farky, uznávám svou vinu. Jestli T? to uklidní, já jsem si ty svoje, před měsícem prodané, dneska koupil zpátky :-) Tah vypadá dobře, až budeš mít příležitost, zvážil bys hodinky s tahem na přesné váze? Včetně prodlužovacích dilků ? Užívej, jsou parádní.
Daemonultimate Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Hezky Farky a gratulace.
Bells Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Přidávám se ke gratulacím, Thommeny jsem měl možnost také chviličku ponosit a jsou úžasné. Stejně jako mlsou i já bych ti doporučil k nim koupit mesh, protože na tom vypadají snad ze všeho nejlíp.
martar Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Sakra, ten tah má ale taky něco do sebe... já ho snad budu muset taky pořídit. Tak dík, Farky ;-) Těším se na další fotky, perfektně jsi zachytil tu jemnou strukturu cifru, klobouček!
tano Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Gratulace, jsou to paradni hodinky !
Rodriguez Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Pěkné,kde si je sehnal? Mimo ČR?
tombed Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Velké hebeda, ale když má někdo zápěstí jako já lýtko, je to gut! Jo a Farky, neblýskej mi s něma porád do očí, jo?
farkyostrava Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Velká gratulace....pěkný posun. ;-) no lezeš nahoru voe gratulace jojo jsem pěkný šphoun :-) Ahoj Farky, uznávám svou vinu. Jestli T? to uklidní, já jsem si ty svoje, před měsícem prodané, dneska koupil zpátky :-) Tah vypadá dobře, až budeš mít příležitost, zvážil bys hodinky s tahem na přesné váze? Včetně prodlužovacích dilků ? Užívej, jsou parádní. zvážím ti to jasně ! Pěkné,kde si je sehnal? Mimo ČR?jojo v eu :-)
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Vladane gratulace! Jsem zvědav, jak dlouho Tě budou bavit, jsou to kladívka a na rovinu Ti napíšu, že ten kyklop mě na to hrozně srššštval ...
Pavel K. Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Gratuluju Sympatický potápky.
farkyostrava Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) Vladane gratulace! Jsem zvědav, jak dlouho Tě budou bavit, jsou to kladívka a na rovinu Ti napíšu, že ten kyklop mě na to hrozně srššštval ...co si budem povídat ručky ala omega kyklop ala rolex antireflex ala breintlingale v kombinaci 45 prumer a 24 remeny jsou proste ..............................počkej si .......................BOŽÍ Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem farkyostrava
Sphinxx Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Znám, neboj ... už jsme se poznali s RT blíže, ale ty neduhy jsi vlastně napsal sám i přesto si je užívej .
farkyostrava Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 to všechno jsou jsou "duhy" :-) a proto jsem je tak moc chtel, ze jsem šel do nových .... další level jsou omegy PO 45,5 ale až splním co jsem slíbil (si) :-)
Jeronimo Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Fajnové netuctovky. Rád bych je někdy alespoň vyzkušel na ruce. Jak se tak koukám, fotit tyhle leštěnky musí být o nervy
Lukinor Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Je to kus železa, ale krásný .. Gratuluji a přeji dlouhotrvající nadšení z nových kousků
wizard-ov Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Hezkýý, už se těším jak ti je poslintám - vypadá to tak, že jsou na tvou pacičku jak dělané.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se