Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar chrnmg kolegové

tak dneska dorazily moje první úplně nové (v tomto roce) a na tahu.

Slastný pocit rozbalovat nové balení ...co Vám budu povídat že.....

A jelikož kolega Martar, tyto hodinky již recenzoval, tak já se jenom chlubím :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

koupeno jen a díky chronomagu  takže díky Martare za tyhle můžeš ty :-)

tak já jedu :-)

Odesláno

Gratuluji ke krásným hodinkám.Že jsem si mohl zrovínka ty martarovi ponosit a ošahat,tak musím uznat,že jsou perfektní.Určitě Ti doporučuji časem koupit shark mesh,na něm vypadají božsky.

Odesláno

Ahoj Farky, uznávám svou vinu. Jestli T? to uklidní, já jsem si ty svoje, před měsícem prodané, dneska koupil zpátky :-) Tah vypadá dobře, až budeš mít příležitost, zvážil bys hodinky s tahem na přesné váze? Včetně prodlužovacích dilků ?

Užívej, jsou parádní.

Odesláno

Přidávám se ke gratulacím, Thommeny jsem měl možnost také chviličku ponosit a jsou úžasné. Stejně jako mlsou i já bych ti doporučil k nim koupit mesh, protože na tom vypadají snad ze všeho nejlíp.

Odesláno

Sakra, ten tah má ale taky něco do sebe... já ho snad budu muset taky pořídit. Tak dík, Farky ;-) Těším se na další fotky, perfektně jsi zachytil tu jemnou strukturu cifru, klobouček!

Odesláno

Gratulace, jsou to paradni hodinky !

Odesláno

Velká gratulace....pěkný posun. ;-) 

no lezeš nahoru voe :)  gratulace

jojo jsem pěkný šphoun :-)

Ahoj Farky, uznávám svou vinu. Jestli T? to uklidní, já jsem si ty svoje, před měsícem prodané, dneska koupil zpátky :-) Tah vypadá dobře, až budeš mít příležitost, zvážil bys hodinky s tahem na přesné váze? Včetně prodlužovacích dilků ?

Užívej, jsou parádní.

zvážím ti to jasně !

Pěkné,kde si je sehnal? Mimo ČR?

jojo v eu :-)

Odesláno

Vladane gratulace! Jsem zvědav, jak dlouho Tě budou bavit, jsou to kladívka a na rovinu Ti napíšu, že ten kyklop mě na to hrozně srššštval :D ...

Odesláno (upraveno)

Vladane gratulace! Jsem zvědav, jak dlouho Tě budou bavit, jsou to kladívka a na rovinu Ti napíšu, že ten kyklop mě na to hrozně srššštval :D ...

co si budem povídat ručky ala omega kyklop ala rolex antireflex ala breintling

ale v kombinaci 45 prumer a 24 remeny jsou proste ..............................počkej si .......................BOŽÍ  :flex: :pope:

Upraveno uživatelem farkyostrava

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...