Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Odesláno 13. června 2013 ....ale klidně jim svěřil i daleko důležitější věci. A za to DÍK!!Co přesně máš na mysli? Jo a Frantíkovi jsem dlužil stovku asi půl roku a nechtěl ji po mně. Tak jsem ji pak přihodil na Gila.A Viktorovi dlužím asi 10 obědů. Vlastně už jen devět.A Harrymu doutník.A několik lidí mi tady dluží panáka.
farářskej Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Co si pamatuju, tak kdykoli jsem prodával hodinky (no, mockrát to nebylo, ale něco probíhalo), tak jsem vždycky poslal hodinky a pak jsem inkasoval. Kluci, já myslel, že takhle se to má dělat
bandicoot Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Ja dluzim obed fararskymu a Kamilovi. Uz to budou tri roky...A par lidem lahev za ruzny sluzbicky (poslany katalogy apod.).Snazim se to evidovat tak, ze si ty predmetny SZ archivuju, ale stejne jsem lempl a lezi to ladem...
Wanderer Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Tak mě napadá jeden vtip: "Ahoj, tak ti vracím těch padesát korun, co jsem si od tebe před rokem a půl půjčil.""Nech si je. Já si kvůli padesáti korunám nebudu měnit názor."
Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 A vůbec všichni jste křupani nebo snobové. Hlavně Ostraváci a jeden floutek z Pardubic...
cody Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Je fakt, ze driv kdyz jsem tu tocil krome hodinek i jine "kramy" jsem mel kliku a nikdy pri obchodu zde jsem nelitoval!
Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Zažil jsem takový příklad gentlemanského chování, že mu snad nebudete ani věřit. Když jsme ještě u nás na severu v Jablonci pořádali srazy, jezdili k nám kluci z Prahy. Několikrát také přijeli Jakubisko a Chumpus. Při druhé nebo třetí návštěvě přivezl Chumpus svou proslavenou sbírku hodinek Oris Chronoris, která obsahovala jak vintage kousky tak i jedny nové, oranžové Chronorisy.V té době jsem nenosil žádné hodinky, svou sbírku o více než dvaceti kusech jsem postupně rozprodal aniž bych doplnil byť o jedny jediné. Nakonec mi nezbylo nic a tak jsem koupil pořadný, velký, přechytralý telefon . Bez časomíry na zápěstí jsem si časem zvykl, dá se. Ke konci srazu se ke mně Chumpus naklonil, seděli jsme vedle sebe a řekl mi dvě věty, které mi doslova vyrazily dech. "Nechceš si půjčit ty nové Chronorisy ? Nepotřebuji je a tak si je nech, na jak dlouho budeš potřebovat. " Nabídku jsem s velkými díky odmítl, nemohl bych si dovolit ,při mém stylu života, vzít do opatrovnictví tak drahé hodinky. Bál bych se, že by je někdo při mých častých návštevách nemocnic ukradl. Také bych se obával, abych je někde neškrábl nebo nedej bože závažněji nepoškodil. Musím zdůraznit, že do té doby jsme se s Vojtou znali pouze virtuálně a pak následně jednou nebo dvákrát viděli na srazu. Vojta byl tak neuvěřitelně kamarádský, že se mu mě zželelo a zde musím vypíchnout zcela nezištně bez jakéhokoliv finančního zajištění mi nabídl hodinky za několik desítek tisíc. A tak i zde, na tomto místě, musím Chumpusovi složit poklonu a velmi poděkovat. Máš můj obdiv Vojto, toto Ti nikdy nezapomenu.
African Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Musím zaklepat, sešel jsem se osobně za ty léta s haldou lidiček s fóra, koupil dost hodinek od Swatchek až po Breitlingeny, dost ostatních hraček pro pány od Rotopedu až po E-shop a to vše k plné spokojenosti, samej gentleman Doufám, že i druhé strany byli stejně spokojené jako jsem byl já"
SCIFI Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 lidiček? ty vole lidiček, von to fakt napsal
organic Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Prodeje a nákupy nebudu komentovat. Provedl jsem jich desítky a vždy bylo všechno tip top. Spíš bych vypíchl alespoň tři zdejší akce: - pomoc starému pánovi v nouzi- sbírka pro Giliuse- akce Světluška a hodinky pro slepýše Určitě toho je víc, ale i toto by v dnešní době, kdy většina lidí nevidí dál než na špičku svého nosu, mohlo stačit
African Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 lidiček? ty vole lidiček, von to fakt napsal Co je, zapomněl jsem někde tvrdé y, nebo co? Jsem na kopci, takže mě nejdou vykuleny smajličči ' ze smajlicku se asi taky poseres :-)
enslow Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 tiez tu mam par gentlemanskych skusenosti ktore trvaju dodnes...Sibirnaya,Stopa99,Matthew atd.....
Frantik Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Prodeje a nákupy nebudu komentovat. Provedl jsem jich desítky a vždy bylo všechno tip top. Spíš bych vypíchl alespoň tři zdejší akce: - pomoc starému pánovi v nouzi- sbírka pro Giliuse- akce Světluška a hodinky pro slepýše Určitě toho je víc, ale i toto by v dnešní době, kdy většina lidí nevidí dál než na špičku svého nosu, mohlo stačitJeee, na slepejse jsem si vzpomel, kdyz jsme meli nedavno setkani a spousta z nich ty hodinky porad ma. Jsou teda dost dojebany, protoze voni s nima porad nekde mlatej, ale nosi a je ty hodinky porad slouzi. Tady abych nezapomel bych chtel pripomenout gentlemansky Koscom, ktery dal brutal slevu a spolecnost Wenger, ktera do druheho kola dala 10 kusu dokonce zadarmo :-)
tombed Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 nikdy mě neneachali v hospodě a ani já tam nikoho nenechal... to se cení...
farářskej Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Ja dluzim obed fararskymu a Kamilovi. Uz to budou tri roky...A par lidem lahev za ruzny sluzbicky (poslany katalogy apod.).Snazim se to evidovat tak, ze si ty predmetny SZ archivuju, ale stejne jsem lempl a lezi to ladem...ježiš vlastně!
Návštěvník Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 A vůbec všichni jste křupani nebo snobové. Hlavně Ostraváci a jeden floutek z Pardubic... Dlužím ti dvě stofky, tak neser. Tedy jestli nemyslíš Sonnyho.C, to je floutek, ale nemluví, tak se to nedá takhle poznat
Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Dlužím ti dvě stofky, tak neser. Vidíš, to jsem zapomněl. Ještě že to vlákno máme.
Jeronimo Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 Chlapci, hezké počtení.. Já si říkal kam ty PRSky 516 zmizely. Přiznám se, že jsem je chodil do prodejní sekce pravidelně kontrolovat. Gratuluju majiteli.
rejan Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Super vlákno: Taky jsem tu zažil jednu tehdy pro mne šokující skutečnost. Prodával jsem hodinky do Košic a huhu poslal peníze s tím,že hodinky mám poslat až mi dojde platba.V této republice něco nevídaného. Díky za tento spolek.
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Jak jsem psal, ztratil jsem poutko k řemenu ISOFRANE. Nemilá věc.... Během 24 hodin se mi ozvali kamilB a Cyber přes SZ a oba mi poutko nabídli, čímž mě dostali do prekérní situace. Oběma moc děkuji a jdu se s nimi domluvit, jak to udělat, aby nemuseli lítat na nějaké pošty a já si mohl u jednoho z nich poutko vyzvednout. pánové, klobouk dolů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se