kdojinej Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 @horal nezistne mi zaslal krabici k hodinkam, bez toho by samotne hodinky nemohly byt hezkym darkem. Takze i zde, dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 @SkarohlidDěkuji kolegovi Martinovi.Potřeboval jsem ku čtení knihu,kterou Dobrovský neposílá.Uloženka byla v Ostravě.Vyzdvihnul,zaplatil,poslal.Moc děkuji za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 @tengeZdenda se mi nabídl s nehodinkovou koupí.Vyzdvihl,cvakl,poslal.Moc díky za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @kuncák7 borec! Nejen super chlap, féerový prodejce..ale i pomohl s dodáním hodinek včetně milého dárku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 @jvecer daroval mi parádní nožík s D2, jsem mu dlužníkem a patří sem. Ještě jednou díky, Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Sodekcz Radek se mi nabídl s pomoci s provedením bankovni platby a pak měl trpělivost, ač se osobně neznáme, s rozložením platby do 3 dnů. Moc mu tímto děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 sashator Nemám sebemenších pochyb o tom, že v tomto vlákně Saša již figuruje i přesto bych mu rád ještě jednou touto formou poděkoval. Ozval se mi na moji poptávku, nic za to nechtěl a na svoje náklady poslal. Díky moc Sašo, jsem dlužníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 @Sphinxx S malym casovym odstupem, ale preci. Chtel bych moc podekovat Davidovi za jeho pomoc, rady, cas a predevsim ochotu, kterou mi venoval, kdyz mi pres celou Prahu zajel pro hodinky, ktere jsem si jen potreboval vyzkouset v dobe, kdy to v butiku bezne nejde. Moc diky, kamarade, a me pozvani na obed - jakmile to bude mozne - s radosti plati! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 @Murphy97: Děkuji, Martine, maličkost. Jsem rád, že ses díky tomuto názorově posunul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Berte, fakt moc diky! P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 @Harwey: Peťo mi nezjištně pomohl s jednou záležitostí a to i v době lockdownu v obou zemích. Já mu tímto moc děkuji nejen za ochotu, je to frajer. A máš to u mě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Chtěl bych touto formou velice poděkovat členovi @stankoff. Velice ochotně a nezištně mi on, společně s jeho dcerou žijící za velikou louží, nabídli pomoc. Moc si přeju, aby už ty blbé restrikce uvolnili a já se mu mohl alespoň částečně něčím revanšovat. Moc Ti děkuji, @stankoff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Chcel by som aj touto cestou podakovat vazenemu clenovi tohto fora @zekon7302 . Pomohol mi pri jednom hodinkovom obchode, urobil to nezistne a velmi ochotne. Dakujem este raz za pomoc! Vazim si to a dufam, ze budem mat moznost Ti to nejako oplatit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Tak i já sem musím něco přihodit, moc děkuju IzTaPovi. Vůbec se neznáme, ale věnoval mi kupu času a ochoty, mohl se na mě úplně vyprdnout. Ještě jednou moc díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MANNAZ Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Moc děkuji váženému uživateli chronomagu zibarek, za jeho čas, který mne věnoval pátek 13tého. A hodinky, které jsem tento den od zibarek ziskal v naprosto úchvatném excelentnim stavu. Doufám, že jse ješte uvidíme. MANNAZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 @little_w Chtěl bych touto cestou Honzovi moooc poděkovat za pomoc z dovozem chronoštestí z brexitem zmítané a nedostatkem paliva trpící Velké Británie Byla to těžká a zdlouhavá mise, ale nakonec jsme to spolu zmákli a to hlavně díky Honzovi!! Díky za trpělivost, odvahu a pochopení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Tak ja tu pridam @Kid_A, potreboval jsem neco do ceho se mu nechtelo, tak mi uplne nezjsitne doporucil kamarada a ten se s tim trapil temer zadarmo sam a temer si ze me nedelal srandu, kdyz jsem si vytiskl spatne smlouvy a bezel do cypocentra. Diky Jirko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 1 hodinou, vojta1 napsal: Tak ja tu pridam @Kid_A, potreboval jsem neco do ceho se mu nechtelo, tak mi uplne nezjsitne doporucil kamarada a ten se s tim trapil temer zadarmo sam a temer si ze me nedelal srandu, kdyz jsem si vytiskl spatne smlouvy a bezel do cypocentra. Diky Jirko! Rad jsem pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 @vojta1 cypocentrum, to je nekde v Ostrave, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 @brownwld Kuba mi zcela nezištně půjčil na ponošení dvoje hodinky a to jsme se vlastně při předání viděli poprvé. Ještě jednou díky a snad se budu moct někdy revanšovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se