Jeronimo Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Skoro najtšot.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 V 6. 7. 2019 v 17:50, Daemonultimate napsal: To jooo, mne dostalo to dnes na tahu na tahu, to už je jedno jak ten tah natahuješ Máš pravdu. Příště NATO po TAHU se.u :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLachtan Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Jsem tu naprosto nově, nicméně nedávno jsem se byl mrknout mimo jiné v Tokyu, takže jsem propadnul Seiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Turtle grill Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 vyzera to na burku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 V 6. 7. 2019 v 22:30, xLachtan napsal: Jsem tu naprosto nově, nicméně nedávno jsem se byl mrknout mimo jiné v Tokyu, takže jsem propadnul Seiku Ale ale, koukám další model ze Save the ocean Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Nalezovy neuteseny stav,ale dnes idu do lazni... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Rano som ich odovzdal a uz som ich aj vyzdvyhol.Som velmi spokojny s mojim hodinarom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 V 8. 7. 2019 v 13:49, Gombo napsal: Rano som ich odovzdal a uz som ich aj vyzdvyhol.Som velmi spokojny s mojim hodinarom Tomu říkám turbo hodinář. A moc pěkný Speedmastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 tak mu vyndal sklíčko, no a co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 velka radost za "male" penize :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 V 8. 7. 2019 v 18:04, pebe napsal: tak mu vyndal sklíčko, no a co No vymena sklicka v ten den bez predchadzajuceho objednania sa premna rovna zazraku.Ked som este nevedel o tomto hodinarovi,tak som cakal u ineho na vymenu sklicka na podobnych seikach,skoro 4 mesiace.Islo ma porazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 ja tiez bez sklicka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Gombo, ty to taháš z klobouku jak králiky. Mnoho králiků. Jeden pěknej kousek za druhým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 dobrá a jasná fotka - Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 (upraveno) Mé první a pořád mě moc baví, hlavně když na ně svítí slunce. Je to takový pilot model od Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2019 uživatelem Pavel87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se