huhu4d Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Jojo, tuhle kombinaci kluci šikmooký uměj...sice by to nebylo nic pro mě, ale pěkný jsou. Jsem zvědavej, jak dlouho ti vydrží ajja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 "potreboval" som nejake sbgj Bratu, pochvala za tyto GS GMT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) huhu4d-krasny hodinky. Hrozne se mi libej (mimo jine) ty indexy, podobny Seiko pouzivalo uz minulosti. Asi ne tak vysoky, ale vsadil bych se, ze jsem je videl na nejakejch vintage Lord Marvel/King Seiko/GS... Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Pacifico, margarita a Seiko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Ještě čerstvé Gratuluju, ale jestli muzes, tak je zkus vyreklamovat. Ten minutovy krouzek je k placi. Inu Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Takhle se chvali nove hodinky. dobra práce. Inu ggrand. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 ggrand- A proc si nevyreklamoval ty svoje modry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Gratuluju, ale jestli muzes, tak je zkus vyreklamovat. Ten minutovy krouzek je k placi. Inu Seiko Stejnej problem na shogunech. V koscomu mi ho objednali za 400 a vymenili zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) Gratuluju, ale jestli muzes, tak je zkus vyreklamovat. Ten minutovy krouzek je k placi. Inu Seiko a není to jen fotkou? Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem Nick06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Je v dnešní době techologicky náročný vytisknout a usadit armovací kroužek v rozumný toleranci? Tohle já nikdy nepochopím, brutálně a zbytečně srážet vlastní renomovanou značku. Kór japonci, kteří jinak mají v technologiích i v přístupu punc preciznosti. Podobný fotky mne neskutečně serou. A že jich je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Landaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Fotka starsi, ale na ruce jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Klasika..,ale nahradila temer vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) matthias: ty jsou super, byl bych raději kdyby sbga029 byly též nodate, ale asi se s tím naučím žít. Sorry za spam, snažil jsem se dát všude jinou fotku. Dlouhá chvíle, tak si hraju... Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 len spamuj dalej :-) ... klobuk dole pred takymto "spamom" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Gratuluju, ale jestli muzes, tak je zkus vyreklamovat. Ten minutovy krouzek je k placi. Inu Seiko Kolegové, asi dlužím objasnění situace. Věc se má tak, že armovací kroužek je opravdu dost šejdrem, byť jsem to původně neviděl a nebral v potaz. Reklamaci jsem měl snahu řešit s prodejcem, který se vůči tomu postavil na zadní. Tudíž hodinky poputují někam na výměnu armováku a s prodejcem si to už nějakým způsobem vyřídím. A k hodinkám Seiko, jako takovým. Byť nemám porovnání s takovými kvanty modelů, jako zkušenější kolegové, tato zkušenost je pro mne navýsost nepříjemná a upřímně absolutně nechápu, jak může Seiko watch corp. dopustit vypuštění do prodeje takovýchto kusů. Na závěr, z mé strany, no offense vůči seikům, ale minimálně já si je už v nejbližší době nepořídím. Pardon za flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 To znám, koupil jsem si skx13 a na to, že mají špatně korunku, jsem přišel po měsíci, když jsem je seřizoval dceři pod stromeček, bohužel mi to prodejce taky neřekl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Aby tady taky byla bílá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Kolegové, asi dlužím objasnění situace. Věc se má tak, že armovací kroužek je opravdu dost šejdrem, byť jsem to původně neviděl a nebral v potaz. Reklamaci jsem měl snahu řešit s prodejcem, který se vůči tomu postavil na zadní. Tudíž hodinky poputují někam na výměnu armováku a s prodejcem si to už nějakým způsobem vyřídím. A k hodinkám Seiko, jako takovým. Byť nemám porovnání s takovými kvanty modelů, jako zkušenější kolegové, tato zkušenost je pro mne navýsost nepříjemná a upřímně absolutně nechápu, jak může Seiko watch corp. dopustit vypuštění do prodeje takovýchto kusů. Na závěr, z mé strany, no offense vůči seikům, ale minimálně já si je už v nejbližší době nepořídím. Pardon za flame.Njn, běžně si toho člověk až tak nevšimne, ale když ano, pak ho síří, i když předtím žádný problém neměl . Ten prodejce byl místní nebo zahraniční? Na reklamaci bych asi trval, moc si nedokážu představit kdo by Ti to, s výjimkou právě oficiálního servisu, opravil. Nebo to zkus přes Koscom, který je oficiálním distributorem. Ten kroužek není blbě pootočený, ale natištěný, takže např. hodinář by jich musel mít x, aby mohl zkusit zda některý nelícuji, což samozřejmě nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 No bylo by fajn, kdyby se už výrobce chytil za rypák, ať jsou koupený kdekoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se