Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je v dnešní době techologicky náročný vytisknout a usadit armovací kroužek v rozumný toleranci? Tohle já nikdy nepochopím, brutálně a zbytečně srážet vlastní renomovanou značku. Kór japonci, kteří jinak mají v technologiích i v přístupu punc preciznosti. Podobný fotky mne neskutečně serou. A že jich je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

matthias: ty jsou super, byl bych raději kdyby sbga029 byly též nodate, ale asi se s tím naučím žít.

Sorry za spam, snažil jsem se dát všude jinou fotku. Dlouhá chvíle, tak si hraju...

post-21215-0-79418400-1548347315_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři

Gratuluju, ale jestli muzes, tak je zkus vyreklamovat. Ten minutovy krouzek je k placi. Inu Seiko :(

Kolegové, asi dlužím objasnění situace. Věc se má tak, že armovací kroužek je opravdu dost šejdrem, byť jsem to původně neviděl a nebral v potaz. Reklamaci jsem měl snahu řešit s prodejcem, který se vůči tomu postavil na zadní. Tudíž hodinky poputují někam na výměnu armováku a s prodejcem si to už nějakým způsobem vyřídím.

A k hodinkám Seiko, jako takovým. Byť nemám porovnání s takovými kvanty modelů, jako zkušenější kolegové, tato zkušenost je pro mne navýsost nepříjemná a upřímně absolutně nechápu, jak může Seiko watch corp. dopustit vypuštění do prodeje takovýchto kusů.

Na závěr, z mé strany, no offense vůči seikům, ale minimálně já si je už v nejbližší době nepořídím.

Pardon za flame.

Odkaz ke komentáři

Kolegové, asi dlužím objasnění situace. Věc se má tak, že armovací kroužek je opravdu dost šejdrem, byť jsem to původně neviděl a nebral v potaz. Reklamaci jsem měl snahu řešit s prodejcem, který se vůči tomu postavil na zadní. Tudíž hodinky poputují někam na výměnu armováku a s prodejcem si to už nějakým způsobem vyřídím.

A k hodinkám Seiko, jako takovým. Byť nemám porovnání s takovými kvanty modelů, jako zkušenější kolegové, tato zkušenost je pro mne navýsost nepříjemná a upřímně absolutně nechápu, jak může Seiko watch corp. dopustit vypuštění do prodeje takovýchto kusů.

Na závěr, z mé strany, no offense vůči seikům, ale minimálně já si je už v nejbližší době nepořídím.

Pardon za flame.

Njn, běžně si toho člověk až tak nevšimne, ale když ano, pak ho síří, i když předtím žádný problém neměl :(. Ten prodejce byl místní nebo zahraniční? Na reklamaci bych asi trval, moc si nedokážu představit kdo by Ti to, s výjimkou právě oficiálního servisu, opravil. Nebo to zkus přes Koscom, který je oficiálním distributorem. Ten kroužek není blbě pootočený, ale natištěný, takže např. hodinář by jich musel mít x, aby mohl zkusit zda některý nelícuji, což samozřejmě nemá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...