Zlý Jabko Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Vono se to postupem času trochu usadí, až bude starší. Ale za přečtení to myslím stojí, mě se to svýho času hodně líbilo, hlavně od války dál. Zato Menzelův film považuju za úplně tragickou sračku.Nekecals, asi od půlky fakt lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Objednal sem si knihu Sumperak, tak se tesim. Celej zivot vokolo toho furt nekde jezdim a pritom sem snad v zadnym nikdy nebyl. Tak aspon takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Objednal sem si knihu Sumperak, tak se tesim. Celej zivot vokolo toho furt nekde jezdim a pritom sem snad v zadnym nikdy nebyl. Tak aspon takhle. Já taky nebyl, tak jsem zvědav, jaká ta knížka bude. Kdyžtak se pak poděl o dojmy. Četl jsem s pánem autorem zajímavý rozhovor někde, podle mě měl fajn nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 (upraveno) Právě jsem dočetl knihu "Tma" od Bernarda Miniera. Trochu rozvláčnější, ale nakonec se to rozjede. Stejně dobrá, jako jeho dva předchozí romány Mráz a Kruh. Mám radši přímočařejší děj, ale dobrý.Chystám se otevřít knížku Řezník od Jennifer Hillier - je to jen ženská, tak uvidim, jak daleko se dostanu. /ty moje předsudky :-)/edit.: doplnění Upraveno 9. srpna 2016 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rip Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Peter Demetz, DĚJIŠTĚ: ČECHY. Z německého originálu Böhmen böhmisch vydalo nakladatelství Ladislav Horáček - Paseka 2008. Předmluvu napsal Karel Schwarzenberg. Ne každého téma zajímá, ale já mám rád historii zejména tu naší. Peter Demetz má výjimečné postřehy. Něco k obsahu zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rip Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Václav Makrlík, ČEŠI A NĚMCI - Studie proveditelnosti společných dějin a budoucnosti. Vydavatelství IDEÁL 2009. Už po pár stránkách mě kniha zaujala. Autor není beletrista ale obsahově to bude rozhodně zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Tak jsem měl další dovolenou a padly do mě další 2 knihy. Konkrétně: - Fredrik T. Olsson: Konec řetězce - mělo to bombastickou reklamu, ale mě so to moc nelíbilo. Hlavně celé té zápletce jsem moc neuvěřil. Čekal jsem od toho víc. - Tim Waver: Bez slitování - tak to se mi hodně líbilo. Byl to takový thriller pojatý románovým stylem. Někdo by řekl moc rozvláčný, ale pro mě to bylo osvěžující. I když první polovina knihy byla trochu nudná, tak ve druhé polovině se to zlomilo a z románu se stává pravý thriller plný napětí a nečekaných odhalení. Za mě určitě doporučuji k přečtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Já přes dovču přečetl Osamělou holubici od Larryho McMurtryho a líbilo se mi to moc. Dostal za to Pulitzerovu cenu. Trochu jako Muž se srdcem kovboje.A zrovna dočítám od Rankina V cizím hrobě a taky dobrý, dneska se dozvím, kdo všechny pozabíjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Oboje vypada fakt dost dobre. Dam si to do wish listu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Amerika od Franze Kafky. Zatím to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Chytnul mě Dominik Dán, tři kusy mám za sebou a další dva v knihovně. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Taky jsem teď dočetl "Bez slitování" od T. Wavera a taktéž mohu doporučit, rozvláčné mě to nepřišlo, mělo to spád. Mám rád detektivky a v poslední době mě ještě potešily knihy od Hans Rosenfeld a Michael Horth, ale chce to číst postupně od prvního dílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Jan Novák / Zatím dobrý......kniha o Mašínech, která mi stále ještě neujasnila názor na celou jejich kauzu...každopádně se to čte jedním dechem. Vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 O těch Mašínech uvažuji, už delší dobu, zase mám pořádného brouka v hlavě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 O těch Mašínech uvažuji, už delší dobu, zase mám pořádného brouka v hlavě. :-) Skvělá kniha, neuvažuj a běž do ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) Novák, Jan: Zatím dobrý : Mašínovi a největší příběh studené války, 2004Celková cena-320 Kč S pozdravem Martin KracíkAntikvariat-pce.cz :-) ještě v sobotu jsem ju objednal a už je aj na cestě. Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Milan Vranka: Ztraceni na Everestu,je to o čtyřech Slovenských (Československých) horolezcích, kteří zahynuli na Everestu v roce 1988. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 Právě jsem dočetl ušima Písečného muže http://www.kosmas.cz/knihy/178731/pisecny-muz/ Hodně temná detektivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2016 George W. Bush - Decision Points Docela čtivě napsaná; místy vážné, místy odlehčené čtení. Samozřejmě je třeba brát obsah trochu s rezervou, jako u autobiografií všech politiků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 tAk semd oposlouchal další, tentokrát http://www.kosmas.cz/knihy/150596/cubka/ Velice krátké, ale velmi vtipné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se