Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Objednal sem si knihu Sumperak, tak se tesim. Celej zivot vokolo toho furt nekde jezdim a pritom sem snad v zadnym nikdy nebyl. Tak aspon takhle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednal sem si knihu Sumperak, tak se tesim. Celej zivot vokolo toho furt nekde jezdim a pritom sem snad v zadnym nikdy nebyl. Tak aspon takhle.

Já taky nebyl, tak jsem zvědav, jaká ta knížka bude. Kdyžtak se pak poděl o dojmy. 

Četl jsem s pánem autorem zajímavý rozhovor někde, podle mě měl fajn nápad. 

Odkaz ke komentáři

Právě jsem dočetl knihu "Tma" od Bernarda Miniera. Trochu rozvláčnější, ale nakonec se to rozjede. Stejně dobrá, jako jeho dva předchozí romány Mráz a Kruh. Mám radši přímočařejší děj, ale dobrý.

Chystám se otevřít knížku Řezník od Jennifer Hillier - je to jen ženská, tak uvidim, jak daleko se dostanu. /ty moje předsudky :-)/

edit.: doplnění

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři

Peter Demetz, DĚJIŠTĚ: ČECHY. Z německého originálu Böhmen böhmisch vydalo nakladatelství Ladislav Horáček - Paseka 2008. Předmluvu napsal Karel Schwarzenberg. Ne každého téma zajímá, ale já mám rád historii zejména tu naší. Peter Demetz má výjimečné postřehy. Něco k obsahu zde.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem měl další dovolenou a padly do mě další 2 knihy. Konkrétně:

Fredrik T. Olsson: Konec řetězce - mělo to bombastickou reklamu, ale mě so to moc nelíbilo. Hlavně celé té zápletce jsem moc neuvěřil. Čekal jsem od toho víc.

- Tim Waver: Bez slitování - tak to se mi hodně líbilo. Byl to takový thriller pojatý románovým stylem. Někdo by řekl moc rozvláčný, ale pro mě to bylo osvěžující. I když první polovina knihy byla trochu nudná, tak ve druhé polovině se to zlomilo a z románu se stává pravý thriller plný napětí a nečekaných odhalení. Za mě určitě doporučuji k přečtení.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem teď dočetl "Bez slitování" od T. Wavera a taktéž mohu doporučit, rozvláčné mě to nepřišlo, mělo to spád. Mám rád detektivky a v poslední době mě ještě potešily knihy od 

Hans Rosenfeld a Michael Horth, ale chce to číst postupně od prvního dílu.
Odkaz ke komentáři

Novák, Jan: Zatím dobrý : Mašínovi a největší příběh studené války, 2004

Celková cena-320 Kč

S pozdravem Martin Kracík

Antikvariat-pce.cz

:-) ještě v sobotu jsem ju objednal a už je aj na cestě.

Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...