Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže změna, od té doby co jsem si pořídil moonwatche, tak s nima i spím. Tohle se mi u žádných jiných hodinek nestalo. Jak kdyby mi přirostly k ruce. První definitivní. ;-)

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Za mlada jsem hodinky take nesundal z ruky. S rostoucim vekem a velikosti hodinek az na 47mm jsem je uz zacal kvuli pohodli na noc sundavat.

Po svatbe jsem par dni zkousel spat s prstynkem, ale i ten nakonec nocuje vedle hodinek.

Odesláno

Ano, hodinky na noc sundávám. Taky v noci odpočívají. Výjimečně, většinou, když spím jinde než doma si hodinky přes noc nechávám na ruce. A prsteny (snubák a ještě jeden prsten) na noc doma taky sundávám, mimo domov ne.

Odesláno (upraveno)

Ja hodinky dávam dole hneď ako prídem domov a odkladám ich na bezpečné miesto.

Upraveno uživatelem dandy
Odesláno

spim se svyma GO sixties a nestydim se za to :) jen pred sprchou si je sundavam, tomu krokousovi by to asi neudelalo nejlepe ;)

myslím si že toho plaza moc šetříš,v přírodě je taky chvíli na suchu a pak pod vodou :lol2: 

Odesláno

Také si hodinky na noc sundavám. Po pravdě, já si je ve většině případů sundavám již po příchodu domů (všade mám nějaké ukazatele času, a tak jejich primární smysl pak ztrácí na důležitosti. A proto raději šup s nima do hodinkovnice nebo do winderu). 

Odesláno

sundavám. Mám kovovou postel, křehkou manželku a na ruce většinou půlkilové RW Nabucco. Takže to je nutné bezpečnostní opatření... :crying_anim:

Odesláno

sundávám, nějak si nedovedu představit usínání v hodinkami.

Já si neumím představit usínání bez hodinek. Strčím si ruku pod polštář a naúhluji postupně tak, abych tlumeně přes polštář slyšel setrvačku a to se to usíná. Mám to tak od svých prvních primek - v první třídě a prostě to mám tak zažité a mám to rád!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...