Chosef76 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Takže změna, od té doby co jsem si pořídil moonwatche, tak s nima i spím. Tohle se mi u žádných jiných hodinek nestalo. Jak kdyby mi přirostly k ruce. První definitivní. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 joTaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 spim se svyma GO sixties a nestydim se za to jen pred sprchou si je sundavam, tomu krokousovi by to asi neudelalo nejlepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Za mlada jsem hodinky take nesundal z ruky. S rostoucim vekem a velikosti hodinek az na 47mm jsem je uz zacal kvuli pohodli na noc sundavat. Po svatbe jsem par dni zkousel spat s prstynkem, ale i ten nakonec nocuje vedle hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ano, hodinky na noc sundávám. Taky v noci odpočívají. Výjimečně, většinou, když spím jinde než doma si hodinky přes noc nechávám na ruce. A prsteny (snubák a ještě jeden prsten) na noc doma taky sundávám, mimo domov ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Já si hodinky vždycky sundavám, protože pak mám pocit pohody a volnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 jasně že sundávám......mamču by to studilo na prdelce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cio Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Sundavám, ještě bych se s nimi během noční můry v noci bouchnul a přivedl si otřes mozku (mám Avengery). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Taktéž sundávám, hodinky nosím jen ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 ja ich mam na ruke 24 hodin denne.. ked sa nahodou v noci prebudim, aspon hned viem kolko je hodin a dalsi rezim spanku prisposobim zvysnemu casu takze bez hodiniek ani na krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) Ja hodinky dávam dole hneď ako prídem domov a odkladám ich na bezpečné miesto. Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem dandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 spim se svyma GO sixties a nestydim se za to jen pred sprchou si je sundavam, tomu krokousovi by to asi neudelalo nejlepe myslím si že toho plaza moc šetříš,v přírodě je taky chvíli na suchu a pak pod vodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Nesundavám.Nemám k tomu jedinej důvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkaboy Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Sundavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Také si hodinky na noc sundavám. Po pravdě, já si je ve většině případů sundavám již po příchodu domů (všade mám nějaké ukazatele času, a tak jejich primární smysl pak ztrácí na důležitosti. A proto raději šup s nima do hodinkovnice nebo do winderu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 sundavám. Mám kovovou postel, křehkou manželku a na ruce většinou půlkilové RW Nabucco. Takže to je nutné bezpečnostní opatření... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metvis Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 sundávám, nějak si nedovedu představit usínání v hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 musim..ked spim, tak som vacsinou oprety o zapastie...t.j. nerad by som chodil do prace s obtlacenym cifrom na cele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 sundávám, nějak si nedovedu představit usínání v hodinkami.Já si neumím představit usínání bez hodinek. Strčím si ruku pod polštář a naúhluji postupně tak, abych tlumeně přes polštář slyšel setrvačku a to se to usíná. Mám to tak od svých prvních primek - v první třídě a prostě to mám tak zažité a mám to rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se