Ondazz Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 @Kluk jako buk jo, to je stejny telo jako chronomat krom tech tlacitek chronografu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 @Ondazz V tom případě už k nim chybí jenom jachta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 @Kluk jako buk hmmm dobrej napad. kdo zajisti holky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Konečně jsem se rozhoupal. Colt 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 (upraveno) Kura, Davide @Sphinxx ty Chronomaty sou! Nejlepší Béčka. Fotka jako vždy skvělá, což je u tebe jaxi už standard. Mě sejří, že nejsem schopen nikde v ČR schrastit zkoušku (pre-Kern) Chronomat 41 na ruce. A bez toho je objednat nablind z UK si netroufnu. Bude to velikostně so-so, nebo no-go. Upraveno 3. června 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 před 29 minutami, Maxel napsal: Kura, Davide @Sphinxx ty Chronomaty sou! Nejlepší Béčka. Fotka jako vždy skvělá, což je u tebe jaxi už standard. Mě sejří, že nejsem schopen nikde v ČR schrastit zkoušku (pre-Kern) Chronomat 41 na ruce. A bez toho je objednat nablind z UK si netroufnu. Bude to velikostně so-so, nebo no-go. Kdo se boji nesmi do lesa. Jdi do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Tak ne, že by to nebyl plán B (někdy A... ehm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Toe pohodlicko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 5 minutami, Micey napsal: Toe pohodlicko! To jsou ty z inzerce? Zacinam te podezdrivat ze si platis inda, ktery ti hlida nove nabidky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Abych jen nepsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 21 hodinami, Radek Cigi napsal: Dejve, já když si vzpomenu na tyhle Tvoje bývalé celoleštěné Chronomaty 44 "Black Eye", tak mě bolí srdíčko - to byl TOP Breitling. Kdyby si je dával pryč o rok později, asi bych je vzal, ale situace byla taková jaká byla a dneska mám (i díky Tobě) SOH II 44 chrono rose gold. A rozhodně nelituji . Mám v rezerve ještě jedny, které můžu koupit v případě nouze, ne ty svoje, ale modro černé. 47 vytlačily Avengery Chrono. Tak jsem si na ně zvyknul, že nevím, které. 47 dám do prodeje a uvidíme, teď jsou po velkém servisu, kompletka bez leštění. A když zůstanou, tak zůstanou. Ale mít dvoje je blbost. před 11 hodinami, Maxel napsal: Kura, Davide @Sphinxx ty Chronomaty sou! Nejlepší Béčka. Fotka jako vždy skvělá, což je u tebe jaxi už standard. Mě sejří, že nejsem schopen nikde v ČR schrastit zkoušku (pre-Kern) Chronomat 41 na ruce. A bez toho je objednat nablind z UK si netroufnu. Bude to velikostně so-so, nebo no-go. Děkuji, Radku. Jsou to fakt "best of B". 41 Ti můžu doporučit. @Radius: tady máš 44 v bi-co, jak jsem psal, našel jsem jednu archivní, stojí za prd, ale na to camelu byly mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 37 minutami, krutor napsal: To jsou ty z inzerce? Zacinam te podezdrivat ze si platis inda, ktery ti hlida nove nabidky. Jojo.. kombinace kliky a toho, že nemám moc co na práci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 10 minutami, Micey napsal: Jojo.. kombinace kliky a toho, že nemám moc co na práci:) Musi se nechat ze ti sedi super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 @Sphinxx Teda jak jsem tahysta, tak tohle je fakt bomba. A to je originál řemen croco? Na druhou stranu bych je kupoval na tahu a představa, že je mám převlečený na kůži a tah s dvěma řadama žlutýho zlata mi leží doma v šuplíku bych nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Ano @Radius je to originál řemen. Na tom se to prodávalo. Fakt luxus kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 (upraveno) před 8 hodinami, Micey napsal: Toe pohodlicko! Tak tohle patří do rubriky “co mě právě naštvalo”:))) psal jsem mu hned co jsem to našel, ale měl jsem asi víc co na práci, jel bych pro ně hned:( takže užívej a kdyby tě nebavili, mysli na mě!:) Beru hned. Upraveno 4. června 2021 uživatelem Žigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Jedny bily Coltiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Béčkový granát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Uzasne bomby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 "Po očkování počkejte v čekárně 20 minut" . Ještěže jsem si vzal tyhle chrona zmáčknu to, a mám na chvíli o zábavu postaráno: -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se