Ondazz Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 ani ta nova preska neni tak uplne spatna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Mám rád modrý pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 bila je taky dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 32 minutami, Ondazz napsal: bila je taky dobra Na léto super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Vychystáno na pláž. Už jen týden a kus… oujé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 49 minutami, Maxel napsal: Vychystáno na pláž. Už jen týden a kus… oujé! Být tam tak logo s křídly, rámeček kolem datumovky a trošku jiný tvar nožek, tak to jsou pro mě v podstatě dokonalé hodinky! Ovšem ta červená guma k nim sekne. Užij si dovču :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Souhlas. Přidal bych ještě lepší sponu na tahu. Jinak jim neni moc co vytknout. A díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 před 18 minutami, Tenglis napsal: Být tam tak logo s křídly, rámeček kolem datumovky a trošku jiný tvar nožek, tak to jsou pro mě v podstatě dokonalé hodinky! Ovšem ta červená guma k nim sekne. Užij si dovču :-) Už mi došlo, kde je problém, že mi na nich okrem loga niečo strašne chybalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 @Maxel pekna guma tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Tak mi to nedalo a taky jsem si pohral s barvickama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Tak mi to nedalo a taky jsem si pohral s barvickama. Krása střídá nádheru. Modrá a žlutá, to se hned pozná fanoušek Slezskeho FC. Hlavně to neber na Baník ;-)Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Úžasný. Škoda, že šipka na vteřinový ručce není taky žlutá, to by pak bylo. Ale i takhle je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 To jsem si ani neuvedomil, Džeky by mel ze me radost. Skoda ze na fotbal nechodim. Jo zluta vterinovka by byla hezky detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Kružnice. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se