mlsoun1 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 11 hodinami, Sphinxx napsal: Tohle se Radiusovi nebude líbit a asi přidá tempo při hledání, ale když už jsme na Chronomat vlně, tedy jediné fakt TOP Chronomaty od Breitling, tak se svezu taky s detaily, které mám rád a zavzpomínáme na poctivou školu a hodinky, které tahle značka vyráběla s nejvyšším zaměřením na detail. Ne ty jejich dnešní eko sračky a hodinky s "beta" verzí. Máš to krásný Davide,mohl by jsi se v příštím životě živit jako profi fotograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Kluci, nádherné to máte. Já dnes a pořád "chronomaty chudých" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 taky z jinyho soudku, uz ty chronomaty nemuzu ani videt za celej den jsem jich videl asi milion, sjel jsem celej web, takze konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Máš to krásný Davide,mohl by jsi se v příštím životě živit jako profi fotograf Děkuji, Marceli, jsem rád, že se líbí. Pánové, pamatujete na tyhle atypické Chronospace? Nebyly moc vidět, protože 46mm, takže zase to nebylo pro každého, ale byly super, prostě Breitling fakt uměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 V těch Chronospace byl B01? I když nejsem přítel logaritmického pravítka na hodinkách, tak opravdu, to byl svět Breitlingu ještě správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 3 hodinami, Sphinxx napsal: Děkuji, Marceli, jsem rád, že se líbí. Pánové, pamatujete na tyhle atypické Chronospace? Nebyly moc vidět, protože 46mm, takže zase to nebylo pro každého, ale byly super, prostě Breitling fakt uměl. Davide, ty Tvoje fotky - zejména (starších) Breitlingů - ano, vím, je to Tvoje srdcová záležitost, jsou prostě fantastické! Ale to okřídlené plastické logo a perfektní antireflex - to by si člověk koupil ta Béčka už jenom pro tyhle dvě věci . A z jejich leštěných a velmi fortelných tahů - Navitimer, staré Chronomaty, jsem paf stále. Díky za foto-tvorbu, Dejve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 @Radius: Radku, v Chronospace byl naštěstí ještě kalibr 23, tedy 7753 v tomto případě, respektive SuperQuartz v modelu s ana/digi číselníkem. Tyhle modely se skrývaly pod kolekcí Professional, určitě je najdeš v dobových katalozích z let 2011, 2012, 2013. Pak je nahradil model Evo Night Mission, opět se SQ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 před 5 minutami, Radek Cigi napsal: Davide, ty Tvoje fotky - zejména (starších) Breitlingů - ano, vím, je to Tvoje srdcová záležitost, jsou prostě fantastické! Ale to okřídlené plastické logo a perfektní antireflex - to by si člověk koupil ta Béčka už jenom pro tyhle dvě věci . A z jejich leštěných a velmi fortelných tahů - Navitimer, staré Chronomaty, jsem paf stále. Díky za foto-tvorbu, Dejve. Děkuji, ano, tahle loga a zpracování mám rád a myslím, že to bylo fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 (upraveno) Evenža Upraveno 19. září 2021 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 V 18. 9. 2021 v 12:21, Ondazz napsal: Moc dobrý! To je pvd nebo vyloženě takový tmavý materiál? Omlouvám se, jsem na Béčka zatím amatér. S tou žlutou to prostě nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 @Spongebob to je Breitlight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 před 4 minutami, shewcza napsal: @Spongebob to je Breitlight Díky pane už to googlim..super, budou asi lehoučký...škoda jen cenovky..holt B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 vypadá to jako karbon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 @pebe @Spongebob jo plast, karbonovej komposit, neboli Breitlight. lehoucky prijemny na sport. uz nic jinyho na kolo a beh a do lesa atd nenosim, jeste cerny titanovy Cockpity, ale ty uz jsou vyrazne tezsi. Je super pocit klid, ze kdyz se to skrabne, tak nebude prosvitat svetlej kov jako v pripade DLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 nova titanova preklapeci spona na ocelovym superoceanu. nemam nic z cisteho titanu, tak jsem to chtel zkusit, a je zvlastni jak je to odlisnej meterial od oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 CHA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 @Marfus taky to tak desne chyta otisky sotva to umyjes? me tohle strasne stvalo u cernenyho DLC titanu dokud jsem to nezacal mazat silikonovym olejem ale necekal jsem, ze to je nejspis zakladni vlastnost titanu. ale jak to pozoruju, spona stejne tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se