Maxel Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Chronomat 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 @Maxel chvalim. Dlhsie som ich chcel no neboli v predajnom vlakne, tak som skoncil s Avanger - ale taktiez super volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Chronomat 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 4 hodinami, Maxel napsal: Chronomat 41 No nekecej!!! Pecka největší. Fakt ti sedí parádně! Až je budeš pouštět, jsem první v řadě: -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 (upraveno) Budeš muset už mírně do fronty, ale píšu si tě A díky! Je to hrana, ale yebu na to, sou bombastický. Upraveno 1. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Myslim ze si ok. A pri tejto znacke je to tak nejak v poriadku byt na hrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Já bych skoro řekl, že u téhle značky je spíše v nepořádku nebýt na hraně : -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 @Maxel: Radku, dle fotky sedí perfektně! Moc velká gratulka, máš dospělá Béčka, to musí být skok z Coltů. Miluju tyhle Chronomaty. A 41? Trošku jednorožec. Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Já to tady nějak zanedbávám ... tak šup modrásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 před 1 hodinou, shewcza napsal: Tvý fotky mě baví víc a víc. Breitlle už sme probrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 (upraveno) aaaa SuperOcean II vyborny hodinky Upraveno 2. prosince 2021 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Cely den s nima na ruce nedam. Tak sup na policku na chvili. B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 V 17. 11. 2021 v 11:50, JoyStick napsal: @Kluk jako buk @Sphinxx @shewcza díky kluci, fakt mě bavěj Skoro rok čekání stál za to Jsou skvělý a podle fotek to vypadá, že to čekání muselo stát za to. btw: neuvažoval jsi o těch "pistáciových"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeshrncir Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Sobota hodne brzo::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogota Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Krásný dobrý den přátelé Na procházce s limitkou od B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 V 1. 12. 2021 v 14:09, Maxel napsal: Chronomat 41 Sedí ti dobře, gratuluju k pořádným Béčkám. Sám jsem přecházel z Coltů do Chronomat 44 a to byl skok :-). Zajímalo by mě srovnání 41 s 44, jak velký rozdíl tam je. Ani jsem nevěděl, že se 41 dělaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 (upraveno) tak moje 1. Becka SuperOcean II 42 vybral jsem si je pro jejich perfektni citelnost. skoda, ze neudelali datumovku taky modrou Upraveno 4. prosince 2021 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Gratulace, jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se