Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty Versace mazec, ale Sibiře znám jen dle příspěvků tady (boty, brýle, apod.) a výstřednější styl mu asi sedí, tak proč ne. Tohle musí být komplexní, protože, když si to vezmu na sebe já v městečku se 7,5 tisíci obyvatel a k tričku Yakuza a džínovým šortkám, tak mě maloměsto odsoudí :lol2: a já to neustojím. Jinak Carrery mám troje a ty mě baví!

Odesláno

Hmmm, to je bohužel přesný. A já mám právě spíš nehezkou hlavu a tak mi s přimhouřením oka sednou Holbrook. Tak jsem je v jedné slabší, resp. silnější chvilce koupil.

Odesláno

Děkuji Davide, že jsi mě posadil nohama na zem. Wayfarer nemůžu, už mi moc tak nějak trčí z obličeje. Takže přehodnocuji hlavu z nehezké na hnusnou.

Odesláno

Chlapi, co na tech RB porad vidite? Tento tyden jsem potreboval neco koupit, tak jsem zkousel a zkousel, az jsem zase zustal verny Polaroidum. Uz asi 10 let. Jako RB taky v pohode, ale 3x drazsi cenovku si u me nedokazaly obhajit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Mal som polaroidy, po 2 tyzdnoch vypadol srobik, po roku nedrzali tvar.

Mam teraz prve poriadne okuliare - RB a mozem povedat, ze rozdiel v kvalite je nasobne vacsi ako v cene

Sent via IPoAC

Odesláno

Tak sem pořídil 3F Cover. Popularizaci mají, rám z Griamidu co by měl něco vydržet. Na mém křivém nose krásně sedi a cenovka v pohodě. Uvidíme co vydrží.

Odesláno

Přeeesně... V některých autech jsou pak i nečitelný displeje na palubce.. Už kupuju jen bez P. a nijak mi to neva. A nepolarizačni Holbrook stojí 100 EUR, pravidelně si každý léto kupuju nový, bo to vždycky někde odřu. P stojej o litr víc.

Odesláno

Mě polarizace rozpije jen ty dva malinký bílý displeje u klimy. Poprvé jsem se až lekl, že se něco podělalo :-)

Nic hroznýho, prostě taková duha lehčí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...