CEGY Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Honda Civic Sport. Není tomu autu něco? Jo, je hnusné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 howno, spadlo z vlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Něco málo sportovních Porsche z muzea v Zuffenhausenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Vicomte, tohle by se slušelo publikovat až po dvaadvacáté hod. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Hmm, tak toto si pusťte fakt až pozdě večer Die heiligen Hallen von Porsche - GRIP - Folge 301 - RTL2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Nemáte někdo volnýho třičtvrtě míče? Naprostá a naprosto raritní nádhera !!! http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=55&t=95134 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Duke650 : už je pozdě večer, tak jsem to zkouknul, paráda. Ještě něco málo přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 vybalansujem tu tych germanov trochu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Nemáte někdo volnýho třičtvrtě míče? Naprostá a naprosto raritní nádhera !!! http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=55&t=95134Je to krásné auto E39 Touring je moc pěkná podívaná, ale ... není to originál a je v tom eLPéGé, myslím, že hodnotu, jako plnokrevná M5 to mít nikdy nebude a možná i proto se stále griluje v prodeji tak dlouho. Když E39 a ne vykrvácet do M5, tak zcela jistě 540i. To je taky velmi slušný povoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Nemáte někdo volnýho třičtvrtě míče? Naprostá a naprosto raritní nádhera !!! http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=55&t=95134Úplně mimo mísu, představa českého tunera o originalite a raritnosti v kombinaci s LPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Líbí se Vám nebo ne? Za mě je to nepovedená hra na Lexus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Bez ohledu na kvality či vzhled těch aut - nechtěl bych být spatřen za volantem Hjondé. české zastoupení totálně domrvilo imidž této značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tam je od vseho kus. Ja tam treba vidim Citroen a Piiizzoo.Ale je mi u pr.e.e, co Chujaven vyrabi. Moje penize ty zmetci neuvidej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Neíbí se mi to a jsem hrozně zaujatej, než jezdit v tomto nebo čemkoliv jiném podobné provinience, tak raději budu jezdit stařičkým Golfem z osmdesátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Rolls Royce Drophead v konfiguraci pro Jokerahttps://www.youtube.com/watch?v=RY5_tCDVOa8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Líbí se Vám nebo ne? Za mě je to nepovedená hra na Lexus.D4BBB960-51AD-42BB-9632-6039AB69F42C.jpegAko fanusik Lexusu to beriem ako urazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Líbí se Vám nebo ne? Za mě je to nepovedená hra na Lexus. D4BBB960-51AD-42BB-9632-6039AB69F42C.jpeg Nevím proč, ale nejvíc mi to připomíná Juke a Kaktus a zas tak hnusný mi to nepřijde, jen je tam na můj vkus moc plastů, což je ale zas na druhou stranu praktické pro paničky do města (což je asi cílovka) Neíbí se mi to a jsem hrozně zaujatej, než jezdit v tomto nebo čemkoliv jiném podobné provinience, tak raději budu jezdit stařičkým Golfem z osmdesátek. To toho asi moc nenajezdíš, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 To toho asi moc nenajezdíš, viď? Tos trefil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 To toho asi moc nenajezdíš, viď?až budeš mít naježděno tolik popředu, co Sphinx odcouváno u hal, tak můžeš machrovat. Dřív ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Neíbí se mi to a jsem hrozně zaujatej, než jezdit v tomto nebo čemkoliv jiném podobné provinience, tak raději budu jezdit stařičkým Golfem z osmdesátek.Tak to jsme na tom úplně stejně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se