Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Mne se treba ty novy hjundaje libijou. Treba novej i30 liftback, i30 N nebo to SUV Tucson jsou fakt pekny a 1,6 TGDI aspon trosku dustojnej motor. Diky tomu, ze jsem tu ted tri roky nebyl a ani ted telku nemam, tak me ty jejich reklamy minuly :)

Sam jezdim fordem, ale pritelkyne ma prave noveho Tucsona v tom turbobenzinu a jezdi to fakt hezky i kdyz SUV nejsou pro me cilova trida aut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak designem poskočili neskutečně, ale .......

U toho co jsem postoval já určitě pokročili také s kvalitou halucinogenních drog pro své designéry :-).

Jinak chodím se psem docela často kolem většího salonu Hyundai, kde jsem dnes potkal tu příšeru a "manažerské" i40 k otestování nebo nějaké menší SUV (asi Tuscon) k víkendovým zápůjčkám tam stojej jak mrchy vedle sebe. Myslím, že ten největší boom už je pryč.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

Mne se treba ty novy hjundaje libijou. Treba novej i30 liftback, i30 N nebo to SUV Tucson jsou fakt pekny a 1,6 TGDI aspon trosku dustojnej motor. Diky tomu, ze jsem tu ted tri roky nebyl a ani ted telku nemam, tak me ty jejich reklamy minuly :)

Sam jezdim fordem, ale pritelkyne ma prave noveho Tucsona v tom turbobenzinu a jezdi to fakt hezky i kdyz SUV nejsou pro me cilova trida aut.

auta su ok, ale image znacky v CR je grc (blitka). tie reklamy su zle aj ako parodia

Odkaz ke komentáři

U toho co jsem postoval já určitě pokročili také s kvalitou halucinogenních drog pro své designéry :-).

Jinak chodím se psem docela často kolem většího salonu Hyundai, kde jsem dnes potkal tu příšeru a "manažerské" i40 k otestování nebo nějaké menší SUV (asi Tuscon) k víkendovým zápůjčkám tam stojej jak mrchy vedle sebe. Myslím, že ten největší boom už je pryč.

Mně Hnuidai vyhovuje. Když jsem koupil BMW tak jsem měl v podniku furt nějakou kontrolu. Kvůli Hnuidai mi nikdo žádný kontroly do firmy neposílá :-) Ani jsem nevěděl kolik různých orgánů mně může kontrolovat a pokutovat, ale teda pro PetrolHeady to není :-)

Odkaz ke komentáři

Me se.ou celym svym pusobenim u nas. Pocinaje lumparnama pri vystavbe fabriky, pres shitovou produkci bez dovolani se "spravedlnosti" pro zakaznika (vlastni zkusenost u sluzebniho auta), pokracujic gaunerstvim vuci dealerum a konce tou reklamni kampani ala Zemanovci. Za me banda ignorantu a radim se k zastupu "troubu", co budou radeji jezdit necim starsim, nez si koupit Chujaven.

Jo, jsem zaujatej, mozna primo hloupej, ale fakt je nemam rad :D

Odkaz ke komentáři

Líbí se Vám nebo ne? Za mě je to nepovedená hra na Lexus.

attachicon.gifD4BBB960-51AD-42BB-9632-6039AB69F42C.jpeg

Plot na něčem co vypadá jak rozšklebená rodidla staré babky = odpudivý novodobý LEXUS - že by se Japonci konečně zbavili Fukuičiho?  :sick01:

Obskurní oddělené blinkry/parkovačky nad hlavními světly, pastelové barvy = Citroën Cactus/Picasso.  :sick01:  :sick01:

Nevím jestli se do toho "skvostu" z podařilo v rámci designového incestu napasovat i jiné zrůdnosti á la Juke, Ssang-Yong, Toi-Toi Prius, Mirai a nebo C-HR nevím - ale přistavit svojí paničce něco s podobným imagem před barák, asi by podala žádost o rozvod...  :thumbsdown_anim:  

(píšu s těžkým svědomím jako majitel těžko překonatelného IS250 a manželčina postaršího Picassa, které ne a ne chcípnout -_-)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

To toho asi moc nenajezdíš, viď?

Není důvod k sarkasmu, faktem je, že s těmi značkami nemám najeto moc, ale nelíbí se mi jejich agresivní reklama a jak jsem psal výše, jsem proti nim silně zaujatý. Na tom se bohužel nic nezmění. Možná bohužel pro mě :) .

Autíčkář jsem, ale asi ne tak velký, abych dokázal ocenit kvality těchto značek.

Odkaz ke komentáři

Plot na něčem co vypadá jak rozšklebená rodidla staré babky = odpudivý novodobý LEXUS - že by se Japonci konečně zbavili Fukuičiho?  :sick01:

Obskurní oddělené blinkry/parkovačky nad hlavními světly, pastelové barvy = Citroën Cactus/Picasso.  :sick01:  :sick01:

Nevím jestli se do toho "skvostu" z podařilo v rámci designového incestu napasovat i jiné zrůdnosti á la Juke, Ssang-Yong, Toi-Toi Prius, Mirai a nebo C-HR nevím - ale přistavit svojí paničce něco s podobným imagem před barák, asi by podala žádost o rozvod...  :thumbsdown_anim:  

(píšu s těžkým svědomím jako majitel těžko překonatelného IS250 a manželčina postaršího Picassa, které ne a ne chcípnout -_-)

Uz sedum let si musim kazdej tvuj prispevek precist nejmin trikrat, abych ho pochopil. Asi je chyba ve me, to nepopiram...

Odkaz ke komentáři

@Sphinxx Já rejži taky nefandím, ale tři měsíce jsem měl služební Ceed a byl jsem mile překvapen. Kvalitou úplně v pohodě, najel jsem s ním asi 10k a pohoda. Záleží, jak kdo auto používá, já najedu něco přes 3k měsíčně a na to bych starýho golfa fakt nechtěl.

Jinak co se hnujdaje týče, tak Tuscon bych klidně zkusil, vypadá docela použitelně.

Odkaz ke komentáři

Kia nastastie nie je Hyundeee.. i ked napr v SR ich to tiez na zaciatku lakalo hrat na "made in Slovakia", potom asi zistili, ze slovaci nie su ten druh nacionalistov ako im marketingove agentury nahukali. Tak to pekne hraju na sedem rokov zaruky, permanentne zlavy a splatky bez navysenia, potichu si uctuju drahy servis a funguje im to. Auta su v pohode, mam ich vo firme zopar a nemenil by som. Minule som si z rozmaru pozical na jazdu nove Sorento a zostal som naozaj milo prekvapeny. Cenovka uz je sice mrzkych 42tis eur ale zase nemusia sa za to auto hanbit.

A objektivne musim povedat, ze Hyundai mi je velmi nesympaticky, nie len kvoli tej ohyzdnosti vo vlakne ale kvoli tej primitivnej reklamnej kampani. Uz ked otvorene ryjem do konkurenta, ma to mat styl a nadhlad. To co hra Hyundai, to je trapne a lacne jak zabava na tv barrandov.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...