prowler Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 2 hodinami, sido napsal: Liberec je v pohodě, vypadaji dobře, jen mám problém s tím ho sundat zavolám a zeptám se…. Už je to let co mi opravovali volant, ale tehdy přijel volant sundal, dal mi náhradní a za dva dny přivez a namontoval obšitý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Dneska se na D1 směrem na Prahu pohybovala mezi cca 14:00 a 15:00 kolona čtyř nadupaných Mercedesů na německých značkách v hodnotě odhadem tři mega za kus (ve předu bílý a pak tři černé). Co to bylo přesně zač nevím, protože jsem byl z toho tak přepadlý, že jsem jenom čuměl jak puk Očividně jeli v sestavě, jelikož nikoho mezi sebe nepustili, předjížděli tak, aby se neroztrhali a jeli max. 140 km/h. Nakonec to zapíchli na cca poslední ÖMV před Prahou. Hádám, že asi transport nějakého papaláše Nepotkal je taky někdo? Raději jsem je nefotil, protože jsem nechtěl, aby mě případně zmizeli a já byl zmizelej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 před 3 hodinami, Pozorovatel napsal: Dneska se na D1 směrem na Prahu pohybovala mezi cca 14:00 a 15:00 kolona čtyř nadupaných Mercedesů na německých značkách v hodnotě odhadem tři mega za kus (ve předu bílý a pak tři černé). Co to bylo přesně zač nevím, protože jsem byl z toho tak přepadlý, že jsem jenom čuměl jak puk Očividně jeli v sestavě, jelikož nikoho mezi sebe nepustili, předjížděli tak, aby se neroztrhali a jeli max. 140 km/h. Nakonec to zapíchli na cca poslední ÖMV před Prahou. Hádám, že asi transport nějakého papaláše Nepotkal je taky někdo? Raději jsem je nefotil, protože jsem nechtěl, aby mě případně zmizeli a já byl zmizelej …tak proto ten tvůj nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Můj nick proto, že to tady sleduji cca 10 možná 15 let a registroval jsem se až nedávno, kvůli koupí vysněných hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 15 let a jen jedny hodinky? Hamba ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Hodinek mám vícero, ale až Tudor BB za dobrou cenu v inzerci mě donutil A tím se omlouvám a končím s OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Posledni letosni jizda. Stylove za deste. Snad se pres zimu nerozpadne korozi . Letos jsme najeli cca 740 km. Vic nez loni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 @KFL To je dobre, ze je starena furt u Tebe. Zaslouzi si te! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Hehe, no jo, furt na ni seda prach v garazi. Ale na jare jsem ji malem prodal . Nakonec sla RS3 a Starena zustala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Trojka byla super zabavna zalezitost, ale rozhodl ses moc dobre. Starena ma dusi jaxvina! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 KFL. Moc krasny. A bude za Audi nejaka nahrada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 1 hour ago, TLD said: KFL. Moc krasny. A bude za Audi nejaka nahrada? Nene, vrátil jsem se pěkně ekonomicky ke služebáku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Kluci, přemýšlel jsem, jestli to nedat do vlákna žumpa, ale přidám varování raději sem.Kdyby snad někdo na našem tuzemském trhu hledal Superba Sportline a narazil na tohoto chlapíka co nabízí tuto navoněnou bídu, tak ruce okamžitě pryč!!Konkrétně TOTO auto ( mám to potvrzené na základě VIN ), jsem v srpnu pro svého klienta prověřoval a velmi rychle jsem utekl. Servisní hist. dle VIN super, havárka nebyla přes žádný kanál vidět, tak jsem vyrazil do Sulzbachu. Auto má z sebou ránu na zadek ( hodnoty nefunkčních zadních dveří i přes 1300 mikronů, lakovanej zadní blatník a zadní dveře ). Zadní nárazník byl lakovaný snad sprejem a podobné kuriozitky. Prodávající mě ubezpečil, že na zadek sice něco malého bylo, ale asi tak za 40.000,- víc určitě ne….Jasně…Další český autoojeb, tak bacha!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Už je čas to zazimovat… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Toto je tak krasne a vzhledove nadcasove auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Narazil jsem na tuhle starší fotku. Když si kamarád, sběratel Aston Martinů, kdysi koupil DB9, jeli jsme pro něj tehdy mým Porsche 928 a hrozně jsme si užili zpáteční cestu.. Měl jsem pak možnost si DB9 půjčit, ujel s ním jen asi 150 km a opravdu jsem z něj měl respekt. Když si pak kamarád koupil DB11 a přijel nám ho ukázat, nemohl jsem se vynakochat jeho designem a detaily. Opět jsem měl možnost si ho půjčit a proti DB9 to byla úplně jiná liga. Podvozek uměl žehlit běžnou okresku jako koncernová konfekce, skoro bych si ho uměl představit jako denní auto. Ale podvozek i celkový režim se dal pochopitelně nastavit různě a pak to byl opravdu zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Ahoj, mel bych dotazu na zkusenejsi, co se plneni z pojisteni (havarijka) tyce. Zapomnel jsem dat kvalt / ručku a auto mi sjelo cumakem z parkoviste na plot sousedni zahrady. Po vytazeni konstatuji praskly svetlomet a naraznik, cili tak 40-50kkč, pocitam. Jinak snad ok. Mam havarijko u Uniqa (Uniqa Go Klasik). Spoluucast 5%, min. 5000 Kč. Auto pojisteno na 420kkč, nyni je tesne pres 3 roky stare. Jaky je postup hlaseni poj. udalosti? Staci tam dojit osobne v Po s fotkama v ruce? Nebo je nejaka min. lhuta, do kdy to hlasit (stalo se to dnes)? S cim mam pak pocitat? Ze pojedu nekam auto ukazat? Ad oprava - urci mi servis nebo muzu kazdy autorizak? Nebo i neautorizak? Kdyz tam auto dam, a servis si reknne, dejme tomu, 40kkč, tak ja zaplatim a pojistovna mi to pak proplati (minus tu spoluucast)? Nebo se bude resit, ze auto neni nove a budou to chtit jeste kratit? Sorry za lama dotazy, jeste jsem s pojistovnou nic resit nemusel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Zavolej na svojí pojišťovnu a nahlaš jim PU. Někde lze i online formulářem. Oni už Tě navedou, jak dál postupovat. Auto je počítám pojízdný. Likvidátor Ti řekne, kam máš dorazit, tohle bude chtít vidět na zvedáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 @odjinud https://skody.uniqa.cz/vozidla/ Nahlásíš obvykle přes telefon nebo web. Mám ČSOB a probíhalo to takhle: 1) nahlášení přes web kde jsem nahrál fotky 2) výběr servisu autorizovanýho pojišťovnou (ne nutně autorizovanej servis značky), protože tam díky tomu mám fixní spoluúčast litr 3) objednání v servisu 4) vyzvednutí auta ze servisu a doplatek spoluúčasti Po bodu 4) bylo pro mě hotovo, protože papíry mezi pojišťovnou a servisem si vyřešil servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Může být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se