Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, sido napsal:

Liberec je v pohodě, vypadaji dobře, jen mám problém s tím ho sundat :) zavolám a zeptám se….

Už je to let co mi opravovali volant, ale tehdy přijel volant sundal, dal mi náhradní a za dva dny přivez a namontoval obšitý...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Dneska se na D1 směrem na Prahu pohybovala mezi cca 14:00 a 15:00 kolona čtyř nadupaných Mercedesů na německých značkách v hodnotě odhadem tři mega za kus (ve předu bílý a pak tři černé). Co to bylo přesně zač nevím, protože jsem byl z toho tak přepadlý, že jsem jenom čuměl jak puk 😄 Očividně jeli v sestavě, jelikož nikoho mezi sebe nepustili, předjížděli tak, aby se neroztrhali a jeli max. 140 km/h. Nakonec to zapíchli na cca poslední ÖMV před Prahou. Hádám, že asi transport nějakého papaláše 😁

Nepotkal je taky někdo?

Raději jsem je nefotil, protože jsem nechtěl, aby mě případně zmizeli a já byl zmizelej 😂

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Pozorovatel napsal:

Dneska se na D1 směrem na Prahu pohybovala mezi cca 14:00 a 15:00 kolona čtyř nadupaných Mercedesů na německých značkách v hodnotě odhadem tři mega za kus (ve předu bílý a pak tři černé). Co to bylo přesně zač nevím, protože jsem byl z toho tak přepadlý, že jsem jenom čuměl jak puk 😄 Očividně jeli v sestavě, jelikož nikoho mezi sebe nepustili, předjížděli tak, aby se neroztrhali a jeli max. 140 km/h. Nakonec to zapíchli na cca poslední ÖMV před Prahou. Hádám, že asi transport nějakého papaláše 😁

Nepotkal je taky někdo?

Raději jsem je nefotil, protože jsem nechtěl, aby mě případně zmizeli a já byl zmizelej 😂

…tak proto ten tvůj nick

Odkaz ke komentáři

Návštěvník enrico156

Kluci,

přemýšlel jsem, jestli to nedat do vlákna žumpa, ale přidám varování raději sem.
Kdyby snad někdo na našem tuzemském trhu hledal Superba Sportline a narazil na tohoto chlapíka co nabízí tuto navoněnou bídu, tak ruce okamžitě pryč!!
Konkrétně TOTO auto ( mám to potvrzené na základě VIN ), jsem v srpnu pro svého klienta prověřoval a velmi rychle jsem utekl. Servisní hist. dle VIN super, havárka nebyla přes žádný kanál vidět, tak jsem vyrazil do Sulzbachu. Auto má z sebou ránu na zadek ( hodnoty nefunkčních zadních dveří i přes 1300 mikronů, lakovanej zadní blatník a zadní dveře ). Zadní nárazník byl lakovaný snad sprejem a podobné kuriozitky. Prodávající mě ubezpečil, že na zadek sice něco malého bylo, ale asi tak za 40.000,- víc určitě ne….Jasně…Další český autoojeb, tak bacha!!!

924c0784fc299092497f2f788166c017.jpg
bfeae96cac3de41fc7b385a68160b4ce.jpg
d7ced93c19ed3406194c52ab1a57a3d0.jpg
a9bb27912e47a6385e90cf9f7a772ac7.jpg
28be93646fba0ba559f86c392ab58164.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Narazil jsem na tuhle starší fotku. Když si kamarád, sběratel Aston Martinů, kdysi koupil DB9, jeli jsme pro něj tehdy mým Porsche 928 a hrozně jsme si užili zpáteční cestu.. Měl jsem pak možnost si DB9 půjčit, ujel s ním jen asi 150 km a opravdu jsem z něj měl respekt. Když si pak kamarád koupil DB11 a přijel nám ho ukázat, nemohl jsem se vynakochat jeho designem a detaily. Opět jsem měl možnost si ho půjčit a proti DB9 to byla úplně jiná liga. Podvozek uměl žehlit běžnou okresku jako koncernová konfekce, skoro bych si ho uměl představit jako denní auto. Ale podvozek i celkový režim se dal pochopitelně nastavit různě a pak to byl opravdu zážitek.

DSC_0675~01.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

mel bych dotazu na zkusenejsi, co se plneni z pojisteni (havarijka) tyce. 

Zapomnel jsem dat kvalt / ručku a auto mi sjelo cumakem z parkoviste na plot sousedni zahrady. Po vytazeni konstatuji praskly svetlomet a naraznik, cili tak 40-50kkč, pocitam. Jinak snad ok. Mam havarijko u Uniqa (Uniqa Go Klasik). Spoluucast 5%, min. 5000 Kč. Auto pojisteno na 420kkč, nyni je tesne pres 3 roky stare.

Jaky je postup hlaseni poj. udalosti? Staci tam dojit osobne v Po s fotkama v ruce? Nebo je nejaka min. lhuta, do kdy to hlasit (stalo se to dnes)? 

S cim mam pak pocitat? Ze pojedu nekam auto ukazat?

Ad oprava - urci mi servis nebo muzu kazdy autorizak? Nebo i neautorizak?

Kdyz tam auto dam, a servis si reknne, dejme tomu, 40kkč, tak ja zaplatim a pojistovna mi to pak proplati (minus tu spoluucast)? Nebo se bude resit, ze auto neni nove a budou to chtit jeste kratit?

Sorry za lama dotazy, jeste jsem s pojistovnou nic resit nemusel.

20231117_125621.jpg

20231117_135335.jpg

Odkaz ke komentáři

@odjinud https://skody.uniqa.cz/vozidla/

Nahlásíš obvykle přes telefon nebo web.

Mám ČSOB a probíhalo to takhle: 

1) nahlášení přes web kde jsem nahrál fotky

2) výběr servisu autorizovanýho pojišťovnou (ne nutně autorizovanej servis značky), protože tam díky tomu mám fixní spoluúčast litr

3) objednání v servisu

4) vyzvednutí auta ze servisu a doplatek spoluúčasti 

Po bodu 4) bylo pro mě hotovo, protože papíry mezi pojišťovnou a servisem si vyřešil servis. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...