steel Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 tak snowflake pouziva Tudor od 70. let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 No jasný, ale s tím do toho ten laik při posuzovaní nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Mě IKEA od Tudoru připadá skvělá. Divím se, že jsem je neobjevil dříve (-: Jsou sportovní i elegantní dohromady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 moc pěkné fotky. Asi si NF zítra taky vezmu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Hm, no, když to tady vidím, tak mě trošku sejří, že jsem je předloni nekoupil... A strašně se divím, že je Tudor nějak nereinkranoval, neupdatoval. Podle mě pořád jedny z nejzajímavějších a nejfunkčnějších hodinek vůbec. Všem zdejším majitelům upřímně gratuluji (a nabízím svou pomoc, kdyby se jich chtěli zbavit...)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 A ještě navíc krásně svítí …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Měl sem je 2x, super univerzální hodinky, ale pro mě byly málo modrý, takže Pelagos byl jasný krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Žlutá je dobrá …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 V 3. 5. 2022 v 14:26, Tenglis napsal: Hm, no, když to tady vidím, tak mě trošku sejří, že jsem je předloni nekoupil... A strašně se divím, že je Tudor nějak nereinkranoval, neupdatoval. Podle mě pořád jedny z nejzajímavějších a nejfunkčnějších hodinek vůbec. Všem zdejším majitelům upřímně gratuluji (a nabízím svou pomoc, kdyby se jich chtěli zbavit...)! Taky se Tudoru divím, vždycky mi přišly fakt povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Musím říct, že po pár týdnech nošení jsem z nich nadšený. Mě osobně na ruce perfektně padnou, jsou pohodlné a vůbec ne vysoké. Baví mě na nich ty plastické indexy. A žlutá vteřinovka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Po delší dvě jsem sundal FXD a vzal si opět skvělé NF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 6 minutami, Piplík napsal: Po delší dvě jsem sundal FXD a vzal si opět skvělé NF Budeme muset udělat Tudor sraz, ať si je pořádně prohlédnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 1 minutou, Jarett napsal: Budeme muset udělat Tudor sraz, ať si je pořádně prohlédnu Jarku, až si pojedeš do Prahy pro nějaké rolády nebo Tudory, tak se ozvi. Zajdeme na oběd nebo na kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Ty bych bral! Máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 @Piplík: líbí se mi tvoje nadšení. Jinak dle mého názoru nejvíce nedoceněné novodobé Tudory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 před 9 hodinami, shewcza napsal: Ty bych bral! Máš to pěkný. Neměl jsi je Jardo někdy dříve? před 9 hodinami, safi napsal: @Piplík: líbí se mi tvoje nadšení. Jinak dle mého názoru nejvíce nedoceněné novodobé Tudory Díky. Někdo to vlákno tady musí udržovat, ne? Mám ŕad hodinky, které se něčím od stovek jiných odlišují. (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Bohužel neměl, ale vždycky jsem je chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Také je rád občas ponosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Jedny z nejhezčích Tudorů… Vůbec nechápu, že už nejsou v nabídce a evidentně nejsem sám.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se