steel Posted June 9, 2021 Report Share Posted June 9, 2021 tak snowflake pouziva Tudor od 70. let Link to comment Share on other sites More sharing options...
exell Posted June 9, 2021 Report Share Posted June 9, 2021 No jasný, ale s tím do toho ten laik při posuzovaní nejde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 Mě IKEA od Tudoru připadá skvělá. Divím se, že jsem je neobjevil dříve (-: Jsou sportovní i elegantní dohromady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ismit Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 moc pěkné fotky. Asi si NF zítra taky vezmu ;-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenglis Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 Hm, no, když to tady vidím, tak mě trošku sejří, že jsem je předloni nekoupil... A strašně se divím, že je Tudor nějak nereinkranoval, neupdatoval. Podle mě pořád jedny z nejzajímavějších a nejfunkčnějších hodinek vůbec. Všem zdejším majitelům upřímně gratuluji (a nabízím svou pomoc, kdyby se jich chtěli zbavit...)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 A ještě navíc krásně svítí …. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 Měl sem je 2x, super univerzální hodinky, ale pro mě byly málo modrý, takže Pelagos byl jasný krok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Žlutá je dobrá …. Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmourny Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 V 3. 5. 2022 v 14:26, Tenglis napsal: Hm, no, když to tady vidím, tak mě trošku sejří, že jsem je předloni nekoupil... A strašně se divím, že je Tudor nějak nereinkranoval, neupdatoval. Podle mě pořád jedny z nejzajímavějších a nejfunkčnějších hodinek vůbec. Všem zdejším majitelům upřímně gratuluji (a nabízím svou pomoc, kdyby se jich chtěli zbavit...)! Taky se Tudoru divím, vždycky mi přišly fakt povedený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted May 21, 2022 Report Share Posted May 21, 2022 Musím říct, že po pár týdnech nošení jsem z nich nadšený. Mě osobně na ruce perfektně padnou, jsou pohodlné a vůbec ne vysoké. Baví mě na nich ty plastické indexy. A žlutá vteřinovka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 Po delší dvě jsem sundal FXD a vzal si opět skvělé NF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted July 12, 2022 Author Report Share Posted July 12, 2022 před 6 minutami, Piplík napsal: Po delší dvě jsem sundal FXD a vzal si opět skvělé NF Budeme muset udělat Tudor sraz, ať si je pořádně prohlédnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 před 1 minutou, Jarett napsal: Budeme muset udělat Tudor sraz, ať si je pořádně prohlédnu Jarku, až si pojedeš do Prahy pro nějaké rolády nebo Tudory, tak se ozvi. Zajdeme na oběd nebo na kafe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted July 12, 2022 Report Share Posted July 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted July 14, 2022 Report Share Posted July 14, 2022 Ty bych bral! Máš to pěkný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted July 14, 2022 Report Share Posted July 14, 2022 @Piplík: líbí se mi tvoje nadšení. Jinak dle mého názoru nejvíce nedoceněné novodobé Tudory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 před 9 hodinami, shewcza napsal: Ty bych bral! Máš to pěkný. Neměl jsi je Jardo někdy dříve? před 9 hodinami, safi napsal: @Piplík: líbí se mi tvoje nadšení. Jinak dle mého názoru nejvíce nedoceněné novodobé Tudory Díky. Někdo to vlákno tady musí udržovat, ne? Mám ŕad hodinky, které se něčím od stovek jiných odlišují. (-: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Bohužel neměl, ale vždycky jsem je chtěl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts