exell Posted June 9, 2021 Report Posted June 9, 2021 No jasný, ale s tím do toho ten laik při posuzovaní nejde.
Piplík Posted May 3, 2022 Report Posted May 3, 2022 Mě IKEA od Tudoru připadá skvělá. Divím se, že jsem je neobjevil dříve (-: Jsou sportovní i elegantní dohromady. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Tenglis Posted May 3, 2022 Report Posted May 3, 2022 Hm, no, když to tady vidím, tak mě trošku sejří, že jsem je předloni nekoupil... A strašně se divím, že je Tudor nějak nereinkranoval, neupdatoval. Podle mě pořád jedny z nejzajímavějších a nejfunkčnějších hodinek vůbec. Všem zdejším majitelům upřímně gratuluji (a nabízím svou pomoc, kdyby se jich chtěli zbavit...)!
Piplík Posted May 3, 2022 Report Posted May 3, 2022 A ještě navíc krásně svítí …. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Moty Posted May 4, 2022 Report Posted May 4, 2022 Měl sem je 2x, super univerzální hodinky, ale pro mě byly málo modrý, takže Pelagos byl jasný krok
Piplík Posted May 5, 2022 Report Posted May 5, 2022 Žlutá je dobrá …. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
posmourny Posted May 12, 2022 Report Posted May 12, 2022 V 3. 5. 2022 v 14:26, Tenglis napsal: Hm, no, když to tady vidím, tak mě trošku sejří, že jsem je předloni nekoupil... A strašně se divím, že je Tudor nějak nereinkranoval, neupdatoval. Podle mě pořád jedny z nejzajímavějších a nejfunkčnějších hodinek vůbec. Všem zdejším majitelům upřímně gratuluji (a nabízím svou pomoc, kdyby se jich chtěli zbavit...)! Taky se Tudoru divím, vždycky mi přišly fakt povedený.
Piplík Posted May 21, 2022 Report Posted May 21, 2022 Musím říct, že po pár týdnech nošení jsem z nich nadšený. Mě osobně na ruce perfektně padnou, jsou pohodlné a vůbec ne vysoké. Baví mě na nich ty plastické indexy. A žlutá vteřinovka. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Piplík Posted July 12, 2022 Report Posted July 12, 2022 Po delší dvě jsem sundal FXD a vzal si opět skvělé NF Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Jarett Posted July 12, 2022 Author Report Posted July 12, 2022 před 6 minutami, Piplík napsal: Po delší dvě jsem sundal FXD a vzal si opět skvělé NF Budeme muset udělat Tudor sraz, ať si je pořádně prohlédnu
Piplík Posted July 12, 2022 Report Posted July 12, 2022 před 1 minutou, Jarett napsal: Budeme muset udělat Tudor sraz, ať si je pořádně prohlédnu Jarku, až si pojedeš do Prahy pro nějaké rolády nebo Tudory, tak se ozvi. Zajdeme na oběd nebo na kafe.
Piplík Posted July 12, 2022 Report Posted July 12, 2022 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
safi Posted July 14, 2022 Report Posted July 14, 2022 @Piplík: líbí se mi tvoje nadšení. Jinak dle mého názoru nejvíce nedoceněné novodobé Tudory
Piplík Posted July 15, 2022 Report Posted July 15, 2022 před 9 hodinami, shewcza napsal: Ty bych bral! Máš to pěkný. Neměl jsi je Jardo někdy dříve? před 9 hodinami, safi napsal: @Piplík: líbí se mi tvoje nadšení. Jinak dle mého názoru nejvíce nedoceněné novodobé Tudory Díky. Někdo to vlákno tady musí udržovat, ne? Mám ŕad hodinky, které se něčím od stovek jiných odlišují. (-:
horskjan Posted September 7, 2023 Report Posted September 7, 2023 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Také je rád občas ponosím...
Jabko12 Posted December 30, 2023 Report Posted December 30, 2023 Jedny z nejhezčích Tudorů… Vůbec nechápu, že už nejsou v nabídce a evidentně nejsem sám.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts