MarcelG Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzTaPa Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 druhy post v tomto vlakne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Recenze v Deployant:http://www.deployant.com/review-tudor-pelagos/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CEGY Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Uz se vi, kdy budou v prodeji? Zatim jsem nic nenasel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Je to divné. Na chrono24 furt nic to jsem čekal, že už v létě budou v prodeji. Ale aspoň jsem klidnější :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CEGY Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Dělaj s tím nějaký caviky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted September 13, 2015 Author Report Share Posted September 13, 2015 Jedny jsou uz par dnu na eBayhttp://www.ebay.co.uk/itm/271981072520?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 Teeda, ty jsou ukecany.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted September 13, 2015 Report Share Posted September 13, 2015 http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=2362010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Bych je fakt chtěl vidět naživo - tam modrá je pokaždé jiná... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Jak jsem z te modre byl na zacatku nadsenej, tak na nekterych fotkach vypada tak nejak umele.. Prepalene.. Nevim, jestli to tu uz neni.. Hezka recenze, kde je v nekterych vecech stavi nad Rolex (!) http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=2353650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirden Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Ahoj, u Bechyneho mi vcera rikali, ze nove Pelagosy maji nejaky problem s inhousem, proto jsou furt nedostupne. Nevite jaky? :-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 To budou nějaké kecy, na Chrono24 už jich pár je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Hlavně North Flagy na prodejně maj takže tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmaass Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 (edited) Ahoj, u Bechyneho mi vcera rikali, ze nove Pelagosy maji nejaky problem s inhousem, proto jsou furt nedostupne. Nevite jaky? :-oAhoj, jsou k tomu to jeste nejake dalsi info? Docela vazne nad nima uvazuji a na Chronu je jich docela dost.. Edited November 1, 2015 by mmaass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirden Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Ahoj, tezko rict, v tydnu jsem se na ty modre u Bechyneho koukal a tvarili se tam na me vsichni tak, ze jsou to nejlepsi hodinky na svete a zduraznovali u kazdeho modelu, ze ta cena je opravdu luxusni... Ale treba o rezerve chodu nevedeli nic :-) Tim chci jen rict, ze to co mi tvrdili drive o problemech se strojky nemusi byt pravda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmaass Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Otazkou co jim take nabulikuje vyrobce na predvadecce :-). Ale tak predpokladam, ze Tudor je podstivy brend, tak snad to ma vychytane. Opravdu hodne o nich uvazuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Včera jsem je viděl docela nablízko u Schullina ve výloze hned vedle červených a modrých Black Bayů. Vypadají dobře, ale láska na první pohled to nebyla. Pokud by člověk nevěděl, že je uvnitř inhouse, tak Black Baye vypadají líp. Částečně leštěné nerezové pouzdro vypadá oproti šedénu titanu prostě hodnotnějc. Modrá naživo vůbec nepůsobí tak uřvaně, jak jsem doufal ;-) Když je srovnám se Submariner v bílém zlatě s modrým cifrem, tak Rolex jsou po všech ohledech blyštivější hodinky. A to tady prosím mluvíme o nenápadných Submarinerech. Aktuálně bych si asi vybral spíš červené BlackBaye (černé jsem ještě neviděl). I když kdoví? Třeba se mi to rozloží v hlavě a nenápadnost a lehkost titanu zvítězí. Navíc doufám, že při nasazení na ruku víc vyniknou hranaté indexy ladící se snowflake ručkama. A nakonec, má to přecejen inhouse, že... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Včera jsem je viděl docela nablízko u Schullina ve výloze hned vedle červených a modrých Black Bayů. Vypadají dobře, ale láska na první pohled to nebyla. Pokud by člověk nevěděl, že je uvnitř inhouse, tak Black Baye vypadají líp. Částečně leštěné nerezové pouzdro vypadá oproti šedénu titanu prostě hodnotnějc. Modrá naživo vůbec nepůsobí tak uřvaně, jak jsem doufal ;-) Když je srovnám se Submariner v bílém zlatě s modrým cifrem, tak Rolex jsou po všech ohledech blyštivější hodinky. A to tady prosím mluvíme o nenápadných Submarinerech. Aktuálně bych si asi vybral spíš červené BlackBaye (černé jsem ještě neviděl). I když kdoví? Třeba se mi to rozloží v hlavě a nenápadnost a lehkost titanu zvítězí. Navíc doufám, že při nasazení na ruku víc vyniknou hranaté indexy ladící se snowflake ručkama. A nakonec, má to přecejen inhouse, že... sorry a dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Včera jsem je viděl docela nablízko u Schullina ve výloze hned vedle červených a modrých Black Bayů. Vypadají dobře, ale láska na první pohled to nebyla. Pokud by člověk nevěděl, že je uvnitř inhouse, tak Black Baye vypadají líp. Částečně leštěné nerezové pouzdro vypadá oproti šedénu titanu prostě hodnotnějc. Modrá naživo vůbec nepůsobí tak uřvaně, jak jsem doufal ;-) Když je srovnám se Submariner v bílém zlatě s modrým cifrem, tak Rolex jsou po všech ohledech blyštivější hodinky. A to tady prosím mluvíme o nenápadných Submarinerech. Aktuálně bych si asi vybral spíš červené BlackBaye (černé jsem ještě neviděl). I když kdoví? Třeba se mi to rozloží v hlavě a nenápadnost a lehkost titanu zvítězí. Navíc doufám, že při nasazení na ruku víc vyniknou hranaté indexy ladící se snowflake ručkama. A nakonec, má to přecejen inhouse, že...Modre Pelagos jsem jeste nevidel, cerne ano i BB ( oboje 2 x na ruce ), ale chystam se na kukacku pred vanoci. Zaroven i na Nord Flag samo. Za mne srovnani Pelagos vs BB, vytezi urco Pelagos. Na prvni pohled to tak ale nebylo, BB zari, kombinace lesteny a kartacovanych ploch je uchvatna. Oproti tomu Pelagos pusobi usedlym dojmem a to je prave ono. Verim, ze se BB po nejake dobe okoukaji a ten wao efekt vyprcha. Osobne bych volil Pelagos, nevim jaka je ta modra ale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts