shag Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Vám tam nevadí ten titan?Preco by mal vadit titan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 (edited) Ze by ma MSRP u nejakej novinky prekvapila smerom nadol to sa mi stalo hadam naposledy u sinn nejakych 8 rokov dozadu. Tudor jede. edit: som poriadne preskumal fotky a napada ma jediny dovod, preco ten spodny napis nevycentrovali medzi osku ruciek a 6tkovy index a sice, ze by tie hodinky boli potom krajsie nez SUBy Edited March 19, 2015 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Nápis Pelagos si mohli odpustit ale jinak jsou super takový lowkey Rolex. Mohli si odpustit mnohem víc nápisů. Ale i tak jsou lepší, než bezvadný. Tedy na tahu. U gumy mi ruší ty nepěkné přechodové kusy. Titan mi k nim nějak sedí. Tudor je skoro nejdynamičtější firma toho času, ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Ten titan je super podle me, kdyz jsem je mel na ruce tak byly znatelně lehčí nez Black Bay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Titan je super, na dotek velmi příjemný, tolik nestudí a má pěknou barvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohm-Aztec Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 (edited) Parádní hodinky s titanovým pouzdrem, inhousem a sympatickým rodokmenem za 4,5k Euro. Myslím, že bychom Etě měli za jejich rozhodnutí přestat distribuovat kalibry mimo koncern poděkovat. Kdoví, jestli by tyhle hodinky jinak přišly na svět. Edited March 19, 2015 by Ohm-Aztec Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 ?4,5K? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohm-Aztec Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Sorry, sem kkt, 4,5k USD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluk jako buk Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Pro mě zatím nejlepší zpráva z Baselu. Jsou skvělý, obrovský kudos Tudoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Takže do pěti let bude z Pelagosu s ETOU raritní kousek za strašný prachy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 (edited) Sorry, sem kkt, 4,5k USD...Při současnym kurzu je to stejně skoro jedno. Budou prostě přes kilo, na (před)loňských cenách RLX. Edited March 20, 2015 by KFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 Při současnym kurzu je to stejně skoro jedno. Budou prostě přes kilo, na (před)loňských cenách RLX.Myslím, že Pelagos je na vyšší úrovni než SUB, pro mě je to alternativa k DeepSea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Už černé jsou naprosto skvělé, ale v modrém a ještě s in-house kalibrem jsou skoro dokonalé. Titan bych v tomto případě naopak považoval za výhodu, skvěle se nosí. Když je měl moty, vždycky jsem mu zíral na ruku a nevnímal, co se děje okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Jsem zvedavy jak budou vypadat nazivo. Tesim se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.p Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJ. Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 ta modrá mi na tom videu přijde trochu agresivní/křiklaváa korunka mi přijde barevně odlišná oproti pouzdruale to neznamená že si je rád nevyzkoušim až je někdo dotáhne na sraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
panedge Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Ty modrý barvy tam je moc se mi zdá,černý jsou super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Tie modre by potrebovali kus ztmavit cifernik, aby farba cifru a lunety nebola rovnaka potom by boli dokonale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Je to tak, ta modra je az moc vyrazna, ale urcite priznivce najde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiricek Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 jsou nádherné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts