Moty Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Ahoj, tezko rict, v tydnu jsem se na ty modre u Bechyneho koukal a tvarili se tam na me vsichni tak, ze jsou to nejlepsi hodinky na svete a zduraznovali u kazdeho modelu, ze ta cena je opravdu luxusni... Ale treba o rezerve chodu nevedeli nic :-) Tim chci jen rict, ze to co mi tvrdili drive o problemech se strojky nemusi byt pravda...Za jakou cenu je tam mají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) Nové pelagosy získali letos cenu Grand Prix D´Horlogerie De Geneve za sportovní hodinky http://www.gphg.org/watches/en/content/pelagos-0 A magnificent example of a tool watch and the symbol of a lifestyle made up of aquatic adventures, TUDOR Pelagos is one of the most complete traditional mechanical divers? watches on the market Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyfox Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 ahoj, poradte pls, mam uz Omega Speed master, ale teraz hladam nejake modernejsie hodinky (moony su predsalen trosku vintage), rad by som hodinky, ktore su:- robustne, - jednoduche, - ziadne shiny-shiny, ktore biju do oci a su take 'attention seekers'- sportovne ale predsalen, hodia sa do formalneho prostredia (napr.banka) preto uz dlhsiu dobu stedujem Pelagosy, povodne som bol zalubeny do Black Bay Blue, ale tie su prilis 'makke', prilis blyskave a jemne (hlavne ten cifernik).(BTW videli ste uz nove black baye? 10/2015 -- tentokrat opravdu cierne). suhlasite s pelaogosom? hodia sa do zbierky k Speedmastrom...? ktore by ste doporucili, modre/cierne? a pelagos 1.0 (ETA), ci 2.0(inhouse)?Faktom je, ze P 1.0 su dostupne za 2300eur (malo pouzivane).dik PS: par obrazkov z tohto tyzdna (su Londynskeho AD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 (upraveno) Pelagosy jsou super, ale moc si je nedovedu predstavit (kdyz to trochu prezenu) k nicemu jinemu nez sortkam a tricku - hlavne v te modre. Jestli chces sportovni hodinky, ktere budou trochu vic univerzalni, co spise North flag? Moje kombo je moony + explorery, ale docela bych si north flag misto exploreru dovedl predstavit. Upraveno 21. listopadu 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 (upraveno) Dovolím si nesouhlasit. Pelagosy v černé jsou naprosté univerzály. Jedno k čemu od šortek až po sako. Pokud je požadavek nepoutat pozornost, tak modré bych ovšem taky vyloučil. Ta fotka výše hovoří sama za sebe. Jestli 1.0 nebo 2.0 nebo černé black bay těžko říct. Tohle se mi poslední dobou taky pořád honí hlavou... Upraveno 21. listopadu 2015 uživatelem calv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 No jako nebylo to k obleku a ke spolecenske kosili uplne ono... Ale dle vkusu kazdeho...Mne na nich vadila jejich ta jejich sterilita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Pro někoho sterilita, pro jinýho živelnost a osobitost. Jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Jsem čerstvým vlastníkem pelagosu v černé barvě a jsem z nich hodne nadšený. Taky souhlasím s tím ze Pelagosy jsou univerzální. Modrý jsou hodne výrazný, ale u nich uz tu univerzálnost postrádám. Jinak jako další hodinky mám ve výhledu Moonwatche :-) takze za me ideální kombince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Podle mne to LovecK trefil. Ty hodinky jsou skvělé, v podstatě se jim nedá co vytknout, ale jsou to fakt tooly (v dobrém i ve zlém). Jestli ti to nevadí, tak bych osobně skočil po těch starších černých ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 mě ta modrá docela bavi.. naopak bych si ji uměl k saku a košili představit líp, ale jen na někom, kdo se opravdu umí oblíknout a ustojí to tak, aby tam byla patrná určitá nadsázka. (a taky na někom, kdo na to má zápěstí - podle mě je větší problém ve velikosti, než v barvě) Přemýšlel jsi o tom prodat speedy a koupit starší suby nebo expy II? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Tak zatím ke svetru a pohoda, zítra dam košili Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Těžká závist! Asi si tě dám do ignorelistu, aby mě to nedráždilo :-) Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 sou inhousovy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 jasňačka. modré se dělají jen s inhousem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 sice sem si takhle tvou Rolex cestu nepredstavoval, ale gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Pecka! Cpi sem fotky horem dolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Pěkně Moťáku, pěkně ...gratulace jak cyp a napiš potom dojmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 sice sem si takhle tvou Rolex cestu nepredstavoval, ale gratuluju díky tak já vím, no, že to je s odbočkou, ale už sem aspoň ve správný fabrice;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Na tu hodinovou ručičku (palcát alá Žižka), se těžko kouká :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Pelagosy jsou super, ale moc si je nedovedu predstavit (kdyz to trochu prezenu) k nicemu jinemu nez sortkam a tricku - hlavne v te modre. Jestli chces sportovni hodinky, ktere budou trochu vic univerzalni, co spise North flag? Moje kombo je moony + explorery, ale docela bych si north flag misto exploreru dovedl predstavit. -> trochu připomínají nové Omegy SM Spectre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se