trige Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ze zvědavosti jsem si nastavil upozorňování v sekci prodej a koukám na tento inzerát http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85360-omega-smp-222180/?view=getnewpost (nechápu proč, ale nemohu psát do diskuze toho inzerátu :-) Já se potrhal smíchy nad tím, že Omegy jsou také baterkáče :-) Jsem hodinkami nepolíbený, mám dvoje, cením si na nich hlavně spolehlivost a funkce (u prvních výškoměr a teploměr, u druhých vodotěsnost :-). Některé názory tady mne přivedly opravdu k smíchu. Ovšem Omega quartz je pro mne naprostá BOMBA :-D Uvažuji, proč by si někdo kupoval Omegy s quartz strojkem za 40 hadrů, když i nejlevnější quartzový strojek za 50 Kč vykazuje 95% spolehlivost??!! Napadá mne u těchto lidí jediná pohnuka a to úplně totožná s těmi, co si kupují levnější kopie hodinek (fake). Souhlasíte? :-D
Sborez Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Tak na tohle se hledá argument dost těžko :-) Pobavil jsi mě hned prvním příspěvkem. Už se těším na druhý..... A na padesátý zítra kolem dvanácté :-)
filo-boxer Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Jsem zvědavý co ti portvá déle - pochopit, proč nesmíš psát do prodeje, nebo pochopit záhadu baterkových Omeg.
relativ Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 nechápu proč, ale nemohu psát do diskuze toho inzerátu Je to tak lepšie. Tvoj názor stačí aj tu. Dokonca je nadbytočný...
farkyostrava Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Tak Wiz je typicky nosic jakoze fiku... proto si zejmena kupuje takove hodinky :-)
Bells Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Aha takže když jsem jedním z majitelů Omeg v quartzu, tak jsem podle tebe naprostý magor a srovnáváš mě s fejkařem? To by mě docela zajimal důvod, ty vole to je zase bomba takle k večeru. Málo kdy mě tu něco vytočí a když už, tak se k tomu radši nevyjadřuju, ale co je moc, to je moc
LovecK Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ale jo, jako takhle pred spanim to trochu odlehcit, co vic si prat?!
Akam Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 přesunul bych do sekce ,,Humor" ty kjávo je tu nějaký soubor prvních příspěvků? lepší jsem dlouho neviděl chlape drž se ...
Sborez Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 To by zasloužilo aspoň dva bludišťáky. Modří vědí :-)
farkyostrava Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Divim se ti Bellsi ze se k tomu vubec takhle verejne priznavas ...ty kvarcova 50korunova ostudo :-)
redd Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ač nemám omezení vůbec rád, tak si někdy říkám, že by stálo za zvážení zavést schvalování nových registraci po vzoru uhrfora, aby se tady nemohl registrovat každej blb...
tano Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Aha takže když jsem jedním z majitelů Omeg v quartzu, tak jsem podle tebe naprostý magor a srovnáváš mě s fejkařem? To by mě docela zajimal důvod, ty vole to je zase bomba takle k večeru. Málo kdy mě tu něco vytočí a když už, tak se k tomu radši nevyjadřuju, ale co je moc, to je moc Vyprdni se na nej, nevi co pise. Hodinky mas paradni!!!
docent Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Tak tohle dojmulo i mne. A to jsem silně nedojímatelný. Třeba to druhým příspěvkem napraví.
KFL Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Omegy fkvarcu si koupi za 40 jen trotl. Zvlast kdyz muze mit baterkovy Rolexy za 1500 Kc, navic v A+ kvalite.
wizard-ov Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Wow už mám vlastní vlákno. Trige mne odhalil - a to kucí ještě nevíte, co mi přivezl kolega z dovolené na Kanárech ! Ale jinak solidní entrée Trige
African Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ze zvědavosti jsem si nastavil upozorňování v sekci prodej a koukám na tento inzerát http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85360-omega-smp-222180/?view=getnewpost (nechápu proč, ale nemohu psát do diskuze toho inzerátu :-) Já se potrhal smíchy nad tím, že Omegy jsou také baterkáče :-) Jsem hodinkami nepolíbený, mám dvoje, cením si na nich hlavně spolehlivost a funkce (u prvních výškoměr a teploměr, u druhých vodotěsnost :-). Některé názory tady mne přivedly opravdu k smíchu. Ovšem Omega quartz je pro mne naprostá BOMBA :-D Uvažuji, proč by si někdo kupoval Omegy s quartz strojkem za 40 hadrů, když i nejlevnější quartzový strojek za 50 Kč vykazuje 95% spolehlivost??!! Napadá mne u těchto lidí jediná pohnuka a to úplně totožná s těmi, co si kupují levnější kopie hodinek (fake). Souhlasíte? :-D Ještě že to tady zatím nečte má žena s italskými kořeny, ta by ti dala ale sodu
farkyostrava Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 (upraveno) moje konspiracni teorie : Wiz koupil rolby a preskocilo mu. Dnes nechape jak si mohl koupit Omaga kvarcy a jeho druhe schizofrenni ja ho ted bude verejne dehonestovat za tyhlety fejkoidni nakupy. Protoze jedine skutecne hodinky jsou Rolby no ni ? Upraveno 9. června 2015 uživatelem farkyostrava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se