Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ze zvědavosti jsem si nastavil upozorňování v sekci prodej a koukám na tento inzerát http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85360-omega-smp-222180/?view=getnewpost (nechápu proč, ale nemohu psát do diskuze toho inzerátu :-) Já se potrhal smíchy nad tím, že Omegy jsou také baterkáče :-) Jsem hodinkami nepolíbený, mám dvoje, cením si na nich hlavně spolehlivost a funkce (u prvních výškoměr a teploměr, u druhých vodotěsnost :-). Některé názory tady mne přivedly opravdu k smíchu. Ovšem Omega quartz je pro mne naprostá BOMBA :-D Uvažuji, proč by si někdo kupoval Omegy s quartz strojkem za 40 hadrů, když i nejlevnější quartzový strojek za 50 Kč vykazuje 95% spolehlivost??!! Napadá mne u těchto lidí jediná pohnuka a to úplně totožná s těmi, co si kupují levnější kopie hodinek (fake). Souhlasíte? :-D

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak na tohle se hledá argument dost těžko :-) Pobavil jsi mě hned prvním příspěvkem. Už se těším na druhý..... A na padesátý zítra kolem dvanácté :-)

Odesláno

Misuge:).

Odesláno

Aha takže když jsem jedním z majitelů Omeg v quartzu, tak jsem podle tebe naprostý magor a srovnáváš mě s fejkařem? To by mě docela zajimal důvod, ty vole to je zase bomba takle k večeru. Málo kdy mě tu něco vytočí a když už, tak se k tomu radši nevyjadřuju, ale co je moc, to je moc  :lol2:

Odesláno

přesunul bych do sekce ,,Humor" ty kjávo je tu nějaký soubor prvních příspěvků? lepší jsem dlouho neviděl :)

chlape drž se ... :D

Odesláno

Ač nemám omezení vůbec rád, tak si někdy říkám, že by stálo za zvážení zavést schvalování nových registraci po vzoru uhrfora, aby se tady nemohl registrovat každej blb...

Odesláno

Aha takže když jsem jedním z majitelů Omeg v quartzu, tak jsem podle tebe naprostý magor a srovnáváš mě s fejkařem? To by mě docela zajimal důvod, ty vole to je zase bomba takle k večeru. Málo kdy mě tu něco vytočí a když už, tak se k tomu radši nevyjadřuju, ale co je moc, to je moc :lol2:

Vyprdni se na nej, nevi co pise. Hodinky mas paradni!!!

Odesláno

Wow už mám vlastní vlákno. Trige mne odhalil - a to kucí ještě nevíte, co mi přivezl kolega z dovolené na Kanárech ! Ale jinak solidní entrée Trige  :notworthy:

Odesláno

Ze zvědavosti jsem si nastavil upozorňování v sekci prodej a koukám na tento inzerát http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85360-omega-smp-222180/?view=getnewpost (nechápu proč, ale nemohu psát do diskuze toho inzerátu :-) Já se potrhal smíchy nad tím, že Omegy jsou také baterkáče :-) Jsem hodinkami nepolíbený, mám dvoje, cením si na nich hlavně spolehlivost a funkce (u prvních výškoměr a teploměr, u druhých vodotěsnost :-). Některé názory tady mne přivedly opravdu k smíchu. Ovšem Omega quartz je pro mne naprostá BOMBA :-D Uvažuji, proč by si někdo kupoval Omegy s quartz strojkem za 40 hadrů, když i nejlevnější quartzový strojek za 50 Kč vykazuje 95% spolehlivost??!! Napadá mne u těchto lidí jediná pohnuka a to úplně totožná s těmi, co si kupují levnější kopie hodinek (fake). Souhlasíte? :-D

Ještě že to tady zatím nečte má žena s italskými kořeny, ta by ti dala ale sodu  :lol2:

post-364-0-81876600-1433881263_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

moje konspiracni teorie : Wiz koupil rolby a preskocilo mu. Dnes nechape jak si mohl koupit Omaga kvarcy a jeho druhe schizofrenni ja ho ted bude verejne dehonestovat za tyhlety fejkoidni nakupy. Protoze jedine skutecne hodinky jsou Rolby no ni ?

Upraveno uživatelem farkyostrava

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...