Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tu mám své první chlubící vlákno..

Když jsem před časem začal hledat své nové univerzálni hodinky, požadavky byly jasné - na tahu, vodotěsnost, automaty, datum, vzhled casual/potápky.

Vzhledem k tomu, že " modrá je dobrá", vybíral jsem tuto barvu. Na dream watche Omega nebo Breitling zatím nebylo dost financí. Už to vypadalo na Heuery Aquaracery, ale nějak jsem v ně ztratil důvěru.

I díky členovi " Kluk jako buk " jsem objevil značku Christopher Ward a jejich nová řada Tridentů mne uchvátila. Hledal jsem na netu fotky naživo a přemýšlel o barvě. Jak už to tak chodí, nekonec nevyhrála modrá, ale vínová luneta a černý cifr ( i kdyz jsem dlouho váhal nad bílým, ale zdála se mi lepší čitelnost černého ). No a nakonec jsem je tedy přes internet objednal. Vzal jsem vzhledem k mé ručce velikost 38mm s tím, že pokud budou malé, využiji akce 60/60 a vyměním je za 42mm. A s napětím čekal...

Nejprve přišlo potvrzení, pak příjemný bonus -15% jako nového zákazníka a dnes dorazily.

Na mé ruce perfektně sedí ( musím zkrátit tah ) a jsou fakt úžasné.....:-)

Tak pár fotek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hodinky v příjemné cenové hladině s výborným zpracováním.

K téhle barvě lunety bych já neměl odvahu, nicméně kvituji, že jsi k ní vyladil i "outlift" :)

Prodejní servis u Chrise je výtečný, rovněž i balení hodinek.

Jediná drobná výtka je ke zkratce jména na cifru. To "Chr" mi tam vadí.

Na starších modelech bylo celé jméno, sice menším fontem, ale vypadalo to líp.

Jinak ale velká gratulace!

Odesláno

Gratuluji k výběru! Velmi vydařené hodinky. Ještě se mi líbí provedení s černým cifrem a zelenou lunetou. Lumi vypadá na fotkách taky slušně. Jak je na tom antireflex?

Odesláno

Chlapi, díky..

Je fakt vidět, že jsou kvalitně zpracované. Tah i pouzdro je uděláno excelentně. Lumi perfektní, zlusím nějak nafotit. AR je dost nenápadný, tzv. do modra moc nebarví, ale čitelnost i při odlesku je dobrá. Jakmile budou podmínky, dodám další foto.

Odesláno

Gratulace k bombardackym hodinkam, vse je super, jen bych imho nechal srazit tu prostredni lestenou cast tahu.

Odesláno

Tak vidím, že krabička v jiném vlákně obsahovala krásné hodinky (co taky jiného tady, že? :) ) Tuhle značku zatím míjím, což je, jak vidím, velká chyba. Zamlouvá se mi i velikost, jakou jsi zvolil. Obvykle tu panuje spíš fóbie z malých hodinek :D Takže nezbývá než pogratulovat. Užívej ve zdraví.

Odesláno

parada.

tiez mam tridenty, starsi model v 42 mm, su to riadne kone na mojej ruke a aj preto rad vidim ze sa konecne na fore objavili idealne 38micky. tie moje nosim len na nato strapoch lebo lug to lug proste nepusti.

aj stare aj tieto maju niektore detaily ktore sa  mi pacia a ktore nie. kazdopadne u tychto novych je to velmi vela muziky hlavne vdaka keramickej lunete.

sakra a teraz mi budu opat  vrtat v hlave 38micky  :helpsmilie:

tak uzivaj s radostou

Odesláno

Pánové děkuji za pochvaly..:-)

Byla to IMHO dobrá volba jak do barvy, tak velikosti. Opticky vypadají větší, na mě ruce srovnatelné s 40mm Doxama. Taky to nejsou žadné drobečky, váží po zkrácení tahu 160g.

Odesláno

Gratulace, tyto Wardy jsem měl před koupí Omegy také ve svém užším výběru, ale nakonec to u mě dopadlo tak, že se objevily Omegy a bylo hotovo. Každopádně jsou opravdu pěkné a ta vínová luneta tomu dodává ještě více šmrnc, tak si je užívej a ať jsi spokojený i nadále.

Odesláno

Pořád po nich pokukuju, ta velikost je totiž podle mě fakt skvělá, absolutní univerzálnost. Do toho keramika, nádhera. :) Dobrý vědět, že se člověk může dostat ještě 15 % dolu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...