Micey Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Je to asi škoda to prodávat, žejo? No, snad mě to přejde. Stejně za ty prachy nic moc lepšího nevymyslim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 obře si to promysli, na své štěstí pomysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Tampóňáky imho vypadají jako to designově lepší od Damaska. Osobně se mi celkem líbí, problém je že když už jsi začal nad prodejem uvažovat, tak je většinou konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Mici, nevymyslis mas recht:(. Budes litovat, ja bych je neprodaval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 A ja bych je prodal. Kdyz Decka, tak inhauzovky. A ty to moc dobre vis. ja si na ne taky pockam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Správně, když inhous, tak inhous. Jsou supr, akorát se blbě fotěj. Velikost akorát, na ruce o nich ček neví. Zatím dělaj 10-15 vteřin denně, ale mám je pár dní, tak si snad trochu sednou. Sklíčko je krásný, jsem rád že nemá vnější AR, nepatlá se to. Jinak maj takovej sympatickej, vintážní feeling.. Jo a slušně svítěj, kupodivu i s těma pidi indexama ráno odečtu čas, když je večer nasvítim.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Micey, ty jsou vyborne! Imho fakt dobra volba a tyhle by ti snad mohly vydržet . Příští tyden bychom mohli dat pivko, moc rad bych je zkouknul na živo. A neprodavat!!! A kdyz tak, tak mi napis prvnímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Dik Ondro, jasny, dame a ocumime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) A neměls náhodou už podobný Alpiny? Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 To byly jiny, tydlety, uz dvakrat:) No a kytky koukam nicim zene furt stejne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Tak ty novější se mi líbí víc. Takový, víc sportovní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Správně, když inhous, tak inhous. Jsou supr, akorát se blbě fotěj. Velikost akorát, na ruce o nich ček neví. Zatím dělaj 10-15 vteřin denně, ale mám je pár dní, tak si snad trochu sednou. Sklíčko je krásný, jsem rád že nemá vnější AR, nepatlá se to. Jinak maj takovej sympatickej, vintážní feeling.. Jo a slušně svítěj, kupodivu i s těma pidi indexama ráno odečtu čas, když je večer nasvítim..Ty jsou skvělé, moc se mi líbí! A jelikož jsem se dostal do fáze, kdy mě odpuzuje 90% všech datumovek (ale potřebuju je), tak tady mám velkou radost, že cifr neprzní žádná díra, ale zdobí ho pěkný ukazatel. Jen asi odečtení datumu vyžaduje víc času a koncentrace, než u běžného okýnka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 To byly jiny, tydlety, uz dvakrat:) No a kytky koukam nicim zene furt stejne.post-6006-097796200 1354958816.jpghmmm.. super světlo! Povedená fotka a Vážně pěkný hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Dik. Filo, asi jo, ale u data mi to nejak neva.. jestli na to cumim jednu nebo dve vteriny, to uz je fuk. Osobne bych radsi okynko, ale halt se aspon na tom cifru neco deje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Pěkný Alpiny! Jak sedí na ruce v porovnání s Damaskem? A když už zmiňuješ lumi, tak budu moc rád za fotku se zářící lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Hezky fotky super hodinek, znovu gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Ta strojovna je nadherna,jsou vyborny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Dík. Locky, sedí tak nějak asi stejně, působěj o fous lehčí.. a jsou takový éterický, na těch Déčkách je znát, že snesou hodně. O tydle se skoro bojim. Lumi nějak zkusim cvaknout.. Jo, a maj teda mnohem blbší řemínek, než Damaska. Ten, jakkoli se mi nelíbí to vykousnutí u pouzdra, je super pohodlnej a takovej přirozenej. todle je taková vrzavá tenká mrcha. Ikdyž teda hezky voní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Krásné Alpiny, už jsem je chválil i jinému členovi v jeho vlákně, tak musím i tady, hlavně ten strojek je naprosto skvělý, hrozně se mi líbí, že Alpina dělá vykouslé rotory a je toho pak vidět ještě víc. Ach asi budu potřebovat zase nějaké s průhledem, teď mám smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Furt mě bavěj. Respektivě ničim velkym nerozčilujou, což je snad ještě lepší Teda, jedna věc tady je - nechápu jak je to možný, ale už snad po tejdnu jsem měl pár vlásečnic na prosklenym dýnku. Přitom ta leštěná ocel kolem úplně v pohodě, na nic tvrdýho jsem je dýnkem nepokládal, fakt nevim. Bude to nějakej blátivej minerál, nebo co.. no a koupil jsem si tudíž diamantovou pastu a že to jako ošmrdlám, ale nějak nejsem schopen u toho vydržet dýl jak pět minut - fakt respekt k těm, který to vydržej třeba hodinu a půl.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se