Přejít na obsah

Proč Rolex?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 710
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jako humor dobrý, takový malý MARXíček, který nemá rád bankovní systém a pomocí polopravd a lží o tom sepsal knihu a lidi z tohoto fora by pro něj byli idioti, co se zabývají takovou povrchností, jako jsou hodinky, tolik můj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu života do toho umírání. Zvlášť když je s hodinkami takové srandy. Jeden protáčí desetkrát dvoje hodinky a neví u kterých jsou čísla na lunetě lépe o milimetr doprava nebo doleva, druhý vymýšlí historky o jako pradědečkovi a rlx, další plodí sociologické studie jaké brandy jsou vhodné a porovnává funkci nože/hodinek/pistole, někdo usíná s grafy o tvrdosti kovů a pružnosti vlásku, další se přou o kontextu vyzrálosti úměrné škále 30-60mm průměru, další vedou proletariátní diskusi na téma proč některé hodinky nechtějí ani kdyby je zadarmo dostali, další skupina při jakékoli příležitosti fotí dokola vlastní chlupatou ruku s variabilním pozadím, někomu hodinky reznou od korunky, někdo má luxusní důlkovou korozi... Atd. Vždyť to je pr.el.

Odkaz ke komentáři

Trochu života do toho umírání. Zvlášť když je s hodinkami takové srandy. Jeden protáčí desetkrát dvoje hodinky a neví u kterých jsou čísla na lunetě lépe o milimetr doprava nebo doleva, druhý vymýšlí historky o jako pradědečkovi a rlx, další plodí sociologické studie jaké brandy jsou vhodné a porovnává funkci nože/hodinek/pistole, někdo usíná s grafy o tvrdosti kovů a pružnosti vlásku, další se přou o kontextu vyzrálosti úměrné škále 30-60mm průměru, další vedou proletariátní diskusi na téma proč některé hodinky nechtějí ani kdyby je zadarmo dostali, další skupina při jakékoli příležitosti fotí dokola vlastní chlupatou ruku s variabilním pozadím, někomu hodinky reznou od korunky, někdo má luxusní důlkovou korozi... Atd. Vždyť to je pr.el.

+1

Odkaz ke komentáři

To je cítit mj. z té štiplavé narážky na reklamu (podle mě výbornou) Pateku

No, ale tady on neni prvni, ani originalni. Uvahu nad pitomosti te reklamy, jak z obsahoveho, tak semantickeho hlediska, jsem zaznamenal jiz vickrat a musim s souhlasit s temi, kterym se ten slogan nelibi. 

Odkaz ke komentáři

Podle mne se to trefuje poměrně presne do tech slabých mist jednotlivych značek...

Richard Mille & Franc Muller

These watches are best left to the RAVs (Russians, Arabs, and Villains).

To si neslo nevzpomenout na mluvčího VP http://echo24.cz/a/iaqSB/mluvci-putina-se-zenil-na-ruce-hodinky-za-15-milionu

Upraveno uživatelem addalbert
Odkaz ke komentáři

Jako humor dobrý, takový malý MARXíček, který nemá rád bankovní systém a pomocí polopravd a lží o tom sepsal knihu a lidi z tohoto fora by pro něj byli idioti, co se zabývají takovou povrchností, jako jsou hodinky, tolik můj názor.

To je cítit mj. z té štiplavé narážky na reklamu (podle mě výbornou) Pateku

No, jako stálý čtenář https://twitter.com/gselevator s váma nemůžu moc souhlasit. Socan to není, z bankovního světa si spíš dělá cynickou a politicky nekorektní srandu, a spoustu lidí včetně mě mockrát pobavil (It?s too bad stupidity isn?t painful). 

Jeho hodinkový přirovnání imho s vtipnou nadsázkou většinou sedí, a jeho popis úspěchu značky Hublot je krutě přesnej.

Odkaz ke komentáři

No, jako stálý čtenář https://twitter.com/gselevator s váma nemůžu moc souhlasit. Socan to není, z bankovního světa si spíš dělá cynickou a politicky nekorektní srandu, a spoustu lidí včetně mě mockrát pobavil (It?s too bad stupidity isn?t painful).

Jeho hodinkový přirovnání imho s vtipnou nadsázkou většinou sedí, a jeho popis úspěchu značky Hublot je krutě přesnej.

Asi to vidíme různě, já zase čtu (mezi) řádky, jakej je to borec a jak patří mezi povolané (asi kvůli prachům), aby hodnotil jednotlivé značky. Snaha o jakýsi (povrchní) humor se mu upřít nedá, nicméně člověk, který se nechá dvakrát okrást, když leze ráno vožralej z baru, není frajer, ale d.b.l, kterému by neměli prodat ani Casia. Upraveno uživatelem Flipik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...