addalbert Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Super jsem se jeste zasmál u PaneraiIt?s an action hero watch for the guys who brag about cheating on their wives. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Jako humor dobrý, takový malý MARXíček, který nemá rád bankovní systém a pomocí polopravd a lží o tom sepsal knihu a lidi z tohoto fora by pro něj byli idioti, co se zabývají takovou povrchností, jako jsou hodinky, tolik můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 To je cítit mj. z té štiplavé narážky na reklamu (podle mě výbornou) Pateku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Trochu života do toho umírání. Zvlášť když je s hodinkami takové srandy. Jeden protáčí desetkrát dvoje hodinky a neví u kterých jsou čísla na lunetě lépe o milimetr doprava nebo doleva, druhý vymýšlí historky o jako pradědečkovi a rlx, další plodí sociologické studie jaké brandy jsou vhodné a porovnává funkci nože/hodinek/pistole, někdo usíná s grafy o tvrdosti kovů a pružnosti vlásku, další se přou o kontextu vyzrálosti úměrné škále 30-60mm průměru, další vedou proletariátní diskusi na téma proč některé hodinky nechtějí ani kdyby je zadarmo dostali, další skupina při jakékoli příležitosti fotí dokola vlastní chlupatou ruku s variabilním pozadím, někomu hodinky reznou od korunky, někdo má luxusní důlkovou korozi... Atd. Vždyť to je pr.el. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Trochu života do toho umírání. Zvlášť když je s hodinkami takové srandy. Jeden protáčí desetkrát dvoje hodinky a neví u kterých jsou čísla na lunetě lépe o milimetr doprava nebo doleva, druhý vymýšlí historky o jako pradědečkovi a rlx, další plodí sociologické studie jaké brandy jsou vhodné a porovnává funkci nože/hodinek/pistole, někdo usíná s grafy o tvrdosti kovů a pružnosti vlásku, další se přou o kontextu vyzrálosti úměrné škále 30-60mm průměru, další vedou proletariátní diskusi na téma proč některé hodinky nechtějí ani kdyby je zadarmo dostali, další skupina při jakékoli příležitosti fotí dokola vlastní chlupatou ruku s variabilním pozadím, někomu hodinky reznou od korunky, někdo má luxusní důlkovou korozi... Atd. Vždyť to je pr.el.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 To je cítit mj. z té štiplavé narážky na reklamu (podle mě výbornou) Pateku No, ale tady on neni prvni, ani originalni. Uvahu nad pitomosti te reklamy, jak z obsahoveho, tak semantickeho hlediska, jsem zaznamenal jiz vickrat a musim s souhlasit s temi, kterym se ten slogan nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 (upraveno) Podle mne se to trefuje poměrně presne do tech slabých mist jednotlivych značek...Richard Mille & Franc Muller These watches are best left to the RAVs (Russians, Arabs, and Villains). To si neslo nevzpomenout na mluvčího VP http://echo24.cz/a/iaqSB/mluvci-putina-se-zenil-na-ruce-hodinky-za-15-milionu Upraveno 6. srpna 2015 uživatelem addalbert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Jako humor dobrý, takový malý MARXíček, který nemá rád bankovní systém a pomocí polopravd a lží o tom sepsal knihu a lidi z tohoto fora by pro něj byli idioti, co se zabývají takovou povrchností, jako jsou hodinky, tolik můj názor. To je cítit mj. z té štiplavé narážky na reklamu (podle mě výbornou) Pateku No, jako stálý čtenář https://twitter.com/gselevator s váma nemůžu moc souhlasit. Socan to není, z bankovního světa si spíš dělá cynickou a politicky nekorektní srandu, a spoustu lidí včetně mě mockrát pobavil (It?s too bad stupidity isn?t painful). Jeho hodinkový přirovnání imho s vtipnou nadsázkou většinou sedí, a jeho popis úspěchu značky Hublot je krutě přesnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Apple Watch STFU : )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 (upraveno) No, jako stálý čtenář https://twitter.com/gselevator s váma nemůžu moc souhlasit. Socan to není, z bankovního světa si spíš dělá cynickou a politicky nekorektní srandu, a spoustu lidí včetně mě mockrát pobavil (It?s too bad stupidity isn?t painful). Jeho hodinkový přirovnání imho s vtipnou nadsázkou většinou sedí, a jeho popis úspěchu značky Hublot je krutě přesnej.Asi to vidíme různě, já zase čtu (mezi) řádky, jakej je to borec a jak patří mezi povolané (asi kvůli prachům), aby hodnotil jednotlivé značky. Snaha o jakýsi (povrchní) humor se mu upřít nedá, nicméně člověk, který se nechá dvakrát okrást, když leze ráno vožralej z baru, není frajer, ale d.b.l, kterému by neměli prodat ani Casia. Upraveno 6. srpna 2015 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Souhlasím s Viktorem. Dobře se to čte a fajně propíchává ego bublinu kolem finančního světa, značek a status symbolů. Mě se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 (upraveno) Protože lepší neseženeš: http://www.gemnation.com/watches/Rolex-Daytona-116598-3993.html Upraveno 6. srpna 2015 uživatelem Verses Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 fuj, právě snídám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Tak to je hodně maskulinní záležitost :-) Úplně je vidímna J.E. Jonesovi v Cestě do Ameriky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) Ty jsou od Dana Nekonečného......krrrrrrr Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Protože lepší neseženeš:Tohle je vážně megafujtajbl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 .....ke každé desáté zakoupené lochnesce zdarma... ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 nenašel jsem, z čeho je ten pásek. je to vůbec kůže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Osobne si myslím, že to koža bude. Podľa vzoru z hadoparda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Osobne si myslím, že to koža bude. Podľa vzoru z hadoparda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se