Přejít na obsah

Proč Rolex?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 710
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To je takovej problém hodinky schovat do kapsy a nebo nechat doma, když má dotyčnej pocit že by se za ně měl stydět?

Spousta starejch lidí dnes z našeho namistrovaného pohledu "bere almužnu" - a přitom "na knížkách" a v nemovitostech mají milióny. Nějakej plechovej krám na synově pazouře neřeší, dokud se jim ten marnivej trouba sám nepochlubí "kolik ten krám s korunkou stál" - namísto aby je potěšil sdělením kolik utopil v bydlení, autě a dětičkách, tak jako to svého času udělali oni...

Pokud si taliánskej recepční (a nebo kdokoliv jinej) zvládne poctivě ušetřit 3 platy a místo pomíjivýho fetu nebo bídnýho auta (co nebude mít kde parkovat a za 5 let ztratí 80% ceny) mu to postačí na echt rolby, proč ne? Na rozdíl od zlaté cihly je aspoň může mít pořád na očích a relativně seriózním způsobem připomínat sobě i ostatním, že už není jen nula přežívající stylem "z ruky do huby" - protože jen blb a nebo podvodník (který by rovnou volil fake) by si podobně zbytnou věc pořídil "na sekeru". Na druhou stranu, jakákoliv prvoplánová snaha o hodinkovou konformitu vypovídá taky o jistém omezení rozhledu a intelektu (český sen: "řadovka v satelitu a u ní chrochtávia TDI") - ale nechci píchat do vosího hnízda  :pokey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

hm, tak ja som do tejto casti Fora nikdy nepozeral, uz sa hodinkam nejak aktivne nevenujem, ale vcera som trochu nakukol a som teda v soku, ze prave asi tu je ta velka zabava... nie ako tam vo zabavnych vlaknach vo vseobecnej diskusii.

neuveritelne temy a kecy!

Odkaz ke komentáři

hm, tak ja som do tejto casti Fora nikdy nepozeral, uz sa hodinkam nejak aktivne nevenujem, ale vcera som trochu nakukol a som teda v soku, ze prave asi tu je ta velka zabava... nie ako tam vo zabavnych vlaknach vo vseobecnej diskusii.

neuveritelne temy a kecy!

Přesně Maxi, tady je to pravé vlákno "humor" a pozor na to čím jezdíš, co jíš a jestli nemáš krém na opalování z DrogerieMarkt, protože to je tak na quartzky z tržnice :lol2:

Odkaz ke komentáři

když se chci pobavit stačí mrknout do hodinkové sekce, zábava bývá u Rolex, Breitling a Prim :D

hele, hodinkové fórum mi při psaní postu v základním editoru červeně podtrhává slova Rolex nebo Breitling?

A Prim je v pořádku,

co Omega?

Omega je ok.

:D :D :D

Nevím tedy o čem se bavíte, Rolex podle tohoto spell checku není spisovné slovo, stejně jako Breitling. Tečka.

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Normy ani ne, jde vicemene o vseobecny "zvyk"..opravdu to nejak nemyslim zle, ale dnesni (i ta minula) spolecnost ve vetsine pripadu to asi tak bere. A obavam se, ze tak bude brat i v budoucnu. Treba v mem pripade by to bohuzel bylo tak, ze RLX by mi mohli byt i tak trochu na skodu..mit je doma v supliku je velka skoda a mit "potize" v praci je take zbytecne. A tem lidem tezko vysvetlis, ze na ne nekdo setril treba rok, nejel kvuli nim na dovcu nebo koupil horsi auto..tohle ty lidi bohuzel nevidi. A jelikoz zijeme a pracujeme ve spolecnosti lidi, ktere nas (casto bohuzel) ovlivnuji tak me vedlo k napsani toho to sveho nazoru. A opet opakuji, v zadnem pripade si nepotrpim na MI.

Odkaz ke komentáři

Normy ani ne, jde vicemene o vseobecny "zvyk"..opravdu to nejak nemyslim zle, ale dnesni (i ta minula) spolecnost ve vetsine pripadu to asi tak bere. A obavam se, ze tak bude brat i v budoucnu. Treba v mem pripade by to bohuzel bylo tak, ze RLX by mi mohli byt i tak trochu na skodu..mit je doma v supliku je velka skoda a mit "potize" v praci je take zbytecne. A tem lidem tezko vysvetlis, ze na ne nekdo setril treba rok, nejel kvuli nim na dovcu nebo koupil horsi auto..tohle ty lidi bohuzel nevidi. A jelikoz zijeme a pracujeme ve spolecnosti lidi, ktere nas (casto bohuzel) ovlivnuji tak me vedlo k napsani toho to sveho nazoru. A opet opakuji, v zadnem pripade si nepotrpim na MI.

Já myslím že drtivá většina lidí nepozná Rolexky, takže je úplně jedno co máš na ruce, protože lidem je to úplně jedno. 

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že jde úhel pohledu a nějaké vnitřní nastavení, mě názor okolí v těchto věcech nezajímá, je moje věc, za co své peníze utratím, momentálně nejsem v situaci, kdy bych vystřelil 180k za Rolexy, ale jednou si je koupím, vím to. A budu je nosit, nebudou v šuplíku, tak jako všechny hodinky, co mám. Každý, koho znám, má oblast, za kterou utrácí, kamarád běhá, běhá hodně, pracuje jako manipulační dělník za mrzký peníz a má běžecké boty za 6k, jiný kamarád je blázen muziky, taky má hluboko do kapsy, ale audio má za balík peněz, šetří si kde může a pak si udělá radost, je to důvod k nějaké "kastaci" ? Není, tedy podle mě.

Kdybych měl odpovědět já, někdo kdo Rolex nikdy neměl, tak pro mě to je meta mého koníčku, symbol kvality, tradice a výsledek úspěchu výrobce, který několik desítek let nemusí zásadně nic měnit a přesto má miliony zákazníků, kteří jsou ochotni za to zaplatit. Rolex je je pro mě svým způsobem určitý cíl, čím později je budu mít,tím dýl si užívám pocit těšení se.

Odkaz ke komentáři

Člověk by měl žít v určité rovnováze a nekupovat si věci znatelně nad vlastní životní úroveň. Pak ti odpadnou starosti o to, že tě zruinuje zloděj hodinek, rodinný rozpočet položí servis auta, popř. dvanáct měsíců budeš splácet dvoutýdenní dovolenou. A už vůbec tě nebude trápit co si kdo o tvém životním stylu myslí.

Odkaz ke komentáři

Člověk by měl žít v určité rovnováze a nekupovat si věci znatelně nad vlastní životní úroveň. Pak ti odpadnou starosti o to, že tě zruinuje zloděj hodinek, rodinný rozpočet položí servis auta, popř. dvanáct měsíců budeš splácet dvoutýdenní dovolenou. A už vůbec tě nebude trápit co si kdo o tvém životním stylu myslí.

.....jiná věc je ale, když Tvůj šéf nemá ani ponětí o tvých vedlejších příjmech, a ty to tak chceš nechat...halt si pak musíš dávat bacha, a nebo tvrdit, že si ty Rolády koupil výhodně v Egyptě na pláži...žejo ? :cheers:

Odkaz ke komentáři

To jsou tady zas moudra dneska. Ať si každej utrácí za co chce. Rovnováhu nechávám mnichům a podobnejm pošukům. Já mám třeba rád svoje starý oblečení a vůbec nemám rád nové. Takže mám ve skříni několik tašek nakoupeného oblečení ještě s cedulkama,  ale stejně si na sebe radši vezmu opraný reklamní tričku a rozdrbaný džíny a k tomu bondovky. A mít v hodinkovnici rolby tak si je k těm hnusnejm hardům vezmu taky.

Mám kamaráda, který sbírá nějaké herní kartičky. Nemá svůj byt, auto, hodinky, ženu, děti... Má jen notebook a tašku hadrů + album kartiček (ve ceně jetejch expů) a je happy.

A jak tu již bylo psáno, společnosti je jedno, co má kdo na ruce. Nikdo normální stejně nemá ponětí, kolik ty hodinky stojí nebo co jsou zač.

Odkaz ke komentáři

Když si pingl ze tří platů koupí hodinky, no problemo. Když zaměstnanec šetří rok, nejede na dovolenou, utrhuje si od huby, jezdí v rozsypaném autě, koupí si odrbané rlx z třetí ruky a pak se modlí aby nepotřebovaly servis, nedejbože aby mu je ukradli... to je prostě na palici i když si může dělat co chce. Tím spíš, že je to sci-fi a takoví lidé řeší můžou-li si koupit boty za trojku, minimálně hodinky za 200k. To je místní mytologie.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...