JAJA Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Mně se obecně rolexky líbí, ač jsem fanda značky Omega. Docela si i dokážu přiznat, že jsou o nějaký stupínek výše. Co mi na nich však vadí, zásadně vadí, je ten nápis rolex kolem dokola cifru. To je jak na slipech třeba Calvin Klein, sorry.Srovnání rolád a spoďáru je teda blbost, ale pobavila
azeppelin Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 tak drahý boty bych si nekoupil.Díky za info.
Arthur N. Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 No, nejsem fanda RLX, ale 115200 co ma filo se mi libi, zatim jen z fotek:)pak si nasadi vylesteny SKX013 a je z nej zase skromny hoch z ulice:)!placam kraviny, pivo, horko...
hopa26 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Podle mne ty slipy nelze stavet na stejnou uroven s hodinkama hlavne proto,ze nebyvaji alespon ve vetsine pripadu viditelne na prvni pohled.Pokud bych ale mel ohanku jako kluk z plakatu vyse,asi bych v nich chodil i na nakup do Tesca.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Podle mne ty slipy nelze stavet na stejnou uroven s hodinkama hlavne proto,ze nebyvaji alespon ve vetsine pripadu viditelne na prvni pohled.Pokud bych ale mel ohanku jako kluk z plakatu vyse,asi bych v nich chodil i na nakup do Tesca.daj si tam ponozky a je to - ved aj zeny na klamu s falosnimi prsiami...
Maxel Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 daj si tam ponozky a je to - ved aj zeny na klamu s falosnimi prsiami... Myslim, ze obe strany (zeny, muzi) uz pochopili, ze zejmena reklamam se nesmi vse verit
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Myslim, ze obe strany (zeny, muzi) uz pochopili, ze zejmena reklamam se nesmi vse verit ja som uz stary naivny chlap a vzdy im naletim....
Jivl Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Jsem rád, že jsem trošku "píchnul do vosího hnízda", to byl můj cíl (ale ten nápis kol dokol mi tam opravdu přijde navíc) Jinak ROLEXky OK! Upraveno 20. července 2015 uživatelem Jivl
Jarett Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Jen me napadlo, ze ten cenove dostupnej servis je peknej hoax.. Na SDDS stejna cena jako na 10denni paneraie :-/Já jsem platil v roce 2012 za kompletní servis SDDS, včetně výměny keramické vložky lunety do 8tis.
Liqid Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Já jsem platil v roce 2012 za kompletní servis SDDS, včetně výměny keramické vložky lunety do 8tis. To byly časy, osmička ti dneska nestačí ani na Omegu, natožpak Rlx
Návštěvník dlubix Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 (upraveno) Já jsem platil v roce 2012 za kompletní servis SDDS, včetně výměny keramické vložky lunety do 8tis. To se mi, Jarku, nějak nechce věřit. Hlavně i s tou výměnou keramický vložky lunety. Ta stojí ranec. A taky záleží, co máš na mysli pod pojmem "kompletní servis". Já platil ve stejném roce za generální servis No Date 14060 (servis stroje + přetěs + regulace), bez leštění a s výměnou obyč. plechové vložky, 14k. Upraveno 20. července 2015 uživatelem dlubix
rekib1 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Jinak bych chtěl shrnout to tlachání o ničem....hodinky a lidé co se tu kolem nich točí mají jednoduše hodinky rádi, je pravda, že tu člověk zkouší vybírá, prodá třeba taky desatery hodinky a každý si ve finále snad najde nějaký ten kousek, někdo jich má víc, někdo jen jedny pořádné,.někdo pořád něco zkouší a v podstatě je neustále točí, já se přiznám, že jsem taky hledal až jsem našel.. Rolex respektuji, ale je to kategorie hodinek, která mě zatím neoslovila a nepřesvědčila mě o tom proč bych si je měl koupit..a jak tu někdo psal, každýmu ve společnosti je jedno co máte na ruce, víceméně se to tady řeší, ale ve finále je to jen náš problém a my jsme do toho zainteresovaní a řešíme to. Svým způsobem je tu každý chronomagor trochu postižený a srovnávání s nápisem na slipech už mi přijde ujeté.. Kastovat a rozdělovat lidi podle toho co mají na ruce je také nesmysl, vše to je o úhlu pohledu, takže jak říkám, pokud neřeknete, že máte drahé hodinky, nikdo si toho ani nevšimne a kdo se v tom trochu vyzná , mlčky se jen podívá a také je většinou ticho, pokud si vyloženě nejdete povídat o hodinkách..
montemar Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 (upraveno) ja si naopak myslim, ze vetsina lidi drazsi hodinky a rolex specialne, pozna. ja treba nerozumim damskym kabelkam, ale hodnotnejsi kousek, hermes, gucci atd., je celkem identifikovatelny na prvni pohled, o LV ani nemluve. samozrejme, spousta rolexek a LV jsou fake, ale to je jina kapitola... Upraveno 20. července 2015 uživatelem montemar
Jarett Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 To se mi, Jarku, nějak nechce věřit. Hlavně i s tou výměnou keramický vložky lunety. Ta stojí ranec. A taky záleží, co máš na mysli pod pojmem "kompletní servis". Já platil ve stejném roce za generální servis No Date 14060 (servis stroje + přetěs + regulace), bez leštění a s výměnou obyč. plechové vložky, 14k. Zkusím najít účtenku, vložku lunety jsem praskl při potápění, takže jsem ji měnil a souběžně mi u Bechyněho udělali komplet servis a regulaci.
rekib1 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Já myslím, že právě spousta lidí to nepozná ale je to věc názoru !!
financ Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Hodinky si kupuju kvuli sobě a jestli to někdo pozná, je mi u zádele.
Josef01 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Ja vím, a toho na 100%, že převážná většina lidi na hodinky vůbec nekouká a ani je to nezajímá. Já sám koukám na hodinky jenom zcela výjimečně a to jen u lidí, kteří se se mnou scházejí. Hodinky Rolex zná skoro každý, ale ve skutečnosti si jich všimne pár lidí, zvláště ocelových diverů. Teď v Rakousku na turistických výletech se dívám po hodinkách a tito lidé z jedné čtvrtiny nemají hodinky vůbec a ostatní maji levnou b?žu. Jedine čeho jsem si všiml, že 90% asiatů tady ma iPhone Věci nikoho do nějaké kasty nezařadí, ale je to celkem jednoduché, časem se "chudý" s bohatým nemá o čem bavit, respektive mu začne připadat svět bohatých děsivě vzdálený. Já se řadím mezi chudé, nemám desítky milionů, nemám jachtu, domy po světě a osobní letadlo, s takovými lidmi bych si neměl co říci.
McStinger Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Jinak bych chtěl shrnout to tlachání o ničem.... Na príklade z praxe vidíme, že vybíjanie klinu klinom občas nefunguje
Sarka Farka Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 lockněte to ) skupina "A" : rolex má, názor skupiny "B" & "C" je jim celkem jedno protože ví dobře proč máskupina "B" : rolex měla, nemá nebo mít nechce a stejně jako skupina "A" ví dobře proč nemáskupina "C" : rolex nemá a neví dobře proč je mít / nemít, takže jedny koupí a zařadí se buď do skupiny "A" nebo "B" H.
Jeremy Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 To se mi, Jarku, nějak nechce věřit. Hlavně i s tou výměnou keramický vložky lunety. Ta stojí ranec. A taky záleží, co máš na mysli pod pojmem "kompletní servis". Já platil ve stejném roce za generální servis No Date 14060 (servis stroje + přetěs + regulace), bez leštění a s výměnou obyč. plechové vložky, 14k. Přesně - Wempe, nevinná otázka cca před rokem, když jsem tam řešil PAMy.. 550 EUR (nebo 530?) za kompletku SDDS.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se