Josef01 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Už DJ II nehci, mám lepší hodinky Pěkný hodinky, zajímavá technologie, ale pořád mě odrazuje jediná věc, "digitálky" byť mechanicky dobíjené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Sorry, ale "mechaniky, digitalne rizene" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 no, zhodneme sa na tom ze to nie su hodinky, ktore by clovek cakal u "hodinkovych laikov" alebo u typickeho zakaznika zo strednej triedy (= ti co sa hraju na bohatych ale v skutocnosti nie su). Seiko zije z predaja desiatok milionov hodiniek v uplne inych kategoriach, a toto si moze dovolit lebo ma komplexne znalosti, siahodlhe skusenosti a cash-u kolko potrebuje. Takze kto nema mentalny blok na ryzu, rozhodne by si to mal uzit - za takuto pracu a exkluzivitu sa vsade inde platia niekolkonasobne ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 No jo, tady to bylo. Jsem hovado, promiň náčelníku. A vím, že jsi jel někam do Francie na michelinské menu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 V pohode. Ja jen jestli jsi me tam neprehledl. Jsem holt takovej drobecek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 @Daemon - super, díky za námahu při tvorbě vlákna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Pro toho kdo říká, že kupuje GS aby neměl na ruce blýskavé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 je vela krasnych a uzasnych strojcekov a rad podebatujem aj o tychto skvelych hodinkacha preto som bol rad za toto vlakno, ale - ja by som nesiel do takej roviny porovnavania a tvrdenia, ze: Už DJ II nehci, mám lepší hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 (upraveno) Liqid, on 22 Čvc 2015 - 22:00, said:Nebyla by srovnávačka se sarby?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1063146 Fotka, navyse zla, toho vela neukaze. Nazivo to boli uplne ine hodinky. Ako bolo spomenute, naramok, ktory je na sarboch kvalitny, tak tu tahal so sponou za kratsi koniec. Puzdro bolo evidentne technologicky menej narocne na vyrobu. Najvacsi rozdiel som vnimal na ciferniku. GS maju neuveritelne magicku hlboku ciernu, ktora sa asi za ziadnych podmienok netvari ako seda. Rucicky su male socharske dielo, maju krasny treti rozmer a po dlhej sekundovke sa doslova klze svetlo. Treba to urcite vidiet nazivo na denom svetle, lebo ani v predajni pod svetlom z osvetlenia to nebude uplne ono. Upraveno 23. července 2015 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Už DJ II nehci, mám lepší hodinkynemas mas jiny, ale ne lepsi. mel jsem tvoje GS i DJ2, a ac mam pro seiko slabost, tak se mi nelibi, kdyz mi pomlouvas moje milasky. asi ti je budu muset na dva tydny poslat a pockat si, co na to reknes potom a vubec, nebejt mod, uz mas BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Já ti je nepomlouvam. Nerek jsem, ze DJ II jsou vosklivky nebo tak. Jsou krasny a libi se mi moc. Jak s hladkou, tak klasickou lunetou. Ty GS a DJ II maji velmi podobnou DNA. A ja kdyz zapojim ten kvetak, co mam na krku, tak ty GS jsou lepsi. . Smytec. Rolex mam rad a mit k tem GS submarinery, je to pro me neprustrelne kombo. Tak neprskej . Stejne vis, ze to mas marny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 No ale srovnavaci recenze f2f obou hodinek, pekne nafoceno vedle sebe a nejaky kecy okolo, to by me bavilo. Brnknem si a pokud tva nabidka plati, tak bych moh neco ba podzim sesmolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 deal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Pro toho kdo říká, že kupuje GS aby neměl na ruce blýskavé hodinky on to tu vazne niekto tvrdi, hej? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 deal nebud mekota a nedaj sa !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Pár obrázků a video k otázce broušení a leštění. Bohužel technologie Zaratsu se na netu moc neobjevuje, tak alespoň přidávám odkaz na pěkný článek o úpravách samurajských mečů: http://www.nipponto.cz/lestenijaponskychmecu.php escapementmagazine malaysiawatchforum malaysiawatchforum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Díky démone za pěkný článek, určitě bych si dokázal vybrat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Fajn článek, super hodinky se špičkovou technologií, ale kua to jméno... To je jak Grand Dacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Fajn článek, super hodinky se špičkovou technologií, ale kua to jméno... To je jak Grand DaciaDacia je jedním z největších výrobců aut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se