MartinD Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Jak říkám, ze své zkušenosti nedoporučuji. Tenkrát jsem se na to hrozně těšil, ale po tom, co mi přišlo domů...chyběl kroužek nad "u", nápisy nakřivo, některý nápisy ani nebyly zaoblené - prostě to tam švihli rovně a kraje neřešili. A ručička to dorazila. A průběh samotné reklamace byla hrůza - naprosto evidentní věc a oni se budou hádat. PRIM u mě zcela ztratil jméno.
asus Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 (upraveno) Martine, vůbec se Ti nedivím! Jen nechápu, jak to v Eltonu můžou tak zmršit. A ani neuznají reklamaci. Škoda, že si dělají takovou reklamu. Ale asi je jim to úplně fuk. Upraveno 2. ledna 2020 uživatelem asus
bandicoot Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Za dvě mikroskopické ťupky na bílé minutovce od nasazovacího nástroje, kterou jsem měl na limitce pilotek od Steinharta z Uhrfora (v ceně asi 10kKč) se od Günthera omluvili, obratem napravili a poslali navíc přívěšek na klíče. Tohle mi teda hlava taky nebere.
MartinD Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Já po tom všem při poslední reklamaci dostal od Eltonu nástěnné hodiny Brusel (fakt parádní), kožený řemen z losí kůže a ještě pár serepetiček. Ale všechno jsem to rozdal mezi kámoše, nemohl jsem se na to ani dívat. Řemen jsem dal borcovi k hodinkám. Jinak alespoň takto oceňuji přístup pana Pabišky (předseda představenstva a generální ředitel Eltonu), který mi poslal omluvu a okamžitě vše zařídil. To neplatí o paní Mackové, která se mnou reklamaci do té doby "řešila".
prim-ky Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Pánové, mám dotaz - stežejky si v Eltnu vyrábějí, nebo je někde kupují? Cena 20 Kč za kus se mi zdá hodně. O leštění víčka ani nemluvím, to je cena nového...
financ Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 V 2. 1. 2020 v 11:07, prim-ky napsal: Pánové, mám dotaz - stežejky si v Eltnu vyrábějí, nebo je někde kupují?Cena 20 Kč za kus se mi zdá hodně. O leštění víčka ani nemluvím, to je cena nového...šak te nikdo nenutí to kupovat. Můžeš si jich objednat 100 ks za pár šestek z aliexpresu. Nedávno jsem se zastavil v neznačkovém hodinářství v Kroměříži a za 2ks stěžejek chtěli 50Káčé.
financ Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 V Eltonu mně naštvali tolikrát, že by to vydalo na samostatný vlákno, ale přijde mně dost nefér vůči Eltonu vytahovat tady reklamace z roku 2016. Za tu dobu se hodně změnilo a to i v Eltonu.I personálně je to jiná firma, Pabiška dávno není generál, obchodních ředitelů tam proběhlo několik, jeden z vážených (váhově) členů tam dělá od září hodináře....
libor2002 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 V 2. 1. 2020 v 11:07, prim-ky napsal: Pánové, mám dotaz - stežejky si v Eltnu vyrábějí, nebo je někde kupují?Cena 20 Kč za kus se mi zdá hodně. O leštění víčka ani nemluvím, to je cena nového... Ty vážně brečíš nad 20Kč??
prim-ky Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 V 2. 1. 2020 v 11:13, financ napsal: šak te nikdo nenutí to kupovat. Můžeš si jich objednat 100 ks za pár šestek z aliexpresu. Nedávno jsem se zastavil v neznačkovém hodinářství v Kroměříži a za 2ks stěžejek chtěli 50Káčé. Však právě! Oni to určitě nekupují v hospodářství v Kroměříži, cena tomu odpovídá. Tak je nevyrábějí, ale někde asi kupují ve větším množství. To mají dát zadarmo k řemínku. Špatný obrázek o firmě zůstává dlouho v pameti zákazníka, tak se nediv, že má někdo takovou zkušenost a napíše ji tady.
villain83 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Já když cca půl roku zpátky sháněl v Hradci stěžejku, páč mi vystřelila neznámo kam, zkusil jsem dva obchody, přímo hodinářství. V jednom mi paní řekla vosum pětek za kus, v tom druhým kilo. Nekecám.
prim-ky Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 V 2. 1. 2020 v 11:29, libor2002 napsal: Ty vážně brečíš nad 20Kč?? Nebrečím, jen mě cena 40 Kč za dvě stežejky zdá dost. Takova firma a účtuje si 20 Kč za kus, že by prodělala, kdyby je dala zadarmo?
libor2002 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Hmm, a hodinaři nebudou mít co žrát. Nechápu, proč by to mělo být zadarmo.
financ Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 V 2. 1. 2020 v 11:42, prim-ky napsal: Nebrečím, jen mě cena 40 Kč za dvě stežejky zdá dost. Takova firma a účtuje si 20 Kč za kus, že by prodělala, kdyby je dala zadarmo?brečíš a řešíš hovadiny. Můžeš si koupit, nebo založit podobnou firmu a začni rozdávat.
skalis Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Predrazena stezejka za 20 Kc je i v primacky sekci moc. V 2. 1. 2020 v 12:02, financ napsal: Můžeš si koupit, nebo založit podobnou firmu a začni rozdávat.
financ Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 fakt někdy žasnu, co je český Primkař schopný vymyslet. Doprdele (kua se neříka), co je komu po tom, za kolik to Elton nakupuje? Beztak to maj v kalkulaci jen kvůli místním holoprdelníkům. aby měli co škrtnout z objednávky
Mipa Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 (upraveno) Podle katalogu firmy Mavex - který jsem dostal před Vánoci zadarmo - přijde hodináře jedna běžná stěžejka na 1 až 2 koruny (nejtenčí prům. 1,1 mm po 3 korunách) - dodávají v pytlíčcích po 20 kusech. Chtít pak za stěžejku až kilo je věc, kterou bych teda vůbec neobhajoval. Chytrý obchodník dává drobnosti s úsměvem zadarmo (započítá si to do ceny dražšího zboží a služeb). Hloupý obchodník chce i za drobnosti přemrštěné ceny, a jedině si tím získá nevalnou pověst. Upraveno 2. ledna 2020 uživatelem Mipa
bandicoot Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Tak je otázka, jestli ty stěžejky od Mavexu náhodou nejsou k lepším stěžejkám v poměru asi jako řemeny od Mavexu k Hirschi (takhle bych mohl přirovnávat donekonečna).Když jsem měl v ruce stěžejku u IWC, tak za tu bych to kilo dal, jak byla pocitově bytelná.
financ Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 (upraveno) V 2. 1. 2020 v 12:59, Mipa napsal: Podle katalogu firmy Mavex - který jsem dostal před vánoci zadarmo - přijde hodináře jedna běžná stěžejka na 1 až 2 koruny (nejtenčí prům. 1,1 mm po 3 korunách) - dodávají v pytpíčcích po 20 kusech. Chtít pak za stěžejku až kilo je věc, kterou bych teda vůbec neobhajoval. Chytrý obchodník dává drobnosti s úsměvem zadarmo (započítá si to do ceny dražšího zboží a služeb). Hloupý obchodník chce i za drobnosti přemrštěné ceny, a jedině si tím získá nevalnou pověst. celá hodinařina je o drobnostech. Nechci tady obhajovat obchodní politiku Eltonu, je to jejich obchodní politika a mně je po ni prd. To je rozhodnutí managementu a já jako zákazník mám možnost nakoupit, nebo nenakoupit. Místo aby si napočítali stěžejky do celkový ceny pouzdra, tak je mají položkově zvlášť. Kdyby to měli gratis u pouzdra, objeví se tady umělec, co bude nadávat že stěžejky nechce a že by radši slevu, bo v hodinářství v Hradci viděl stěžejky za kilo. EDIT - a taky se bavíme o ceně bez práce/ cena s prací Upraveno 2. ledna 2020 uživatelem financ
skalis Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 (upraveno) Mavex to ma na velkoskladu po kilech, takze je normalni, ze prodava za 2 koruny. Hodinar na malym meste proda stezejku za kilo, aby mel za co zaplatit najem a co jist. Protoze mu s kazdou stezejou vznika nasobny naklad nez tomu Mavexu. Taky Ti opravi primky za petistovku. Kdyz pujdes do velkyho mesta, tak za stejnou opravu vysolis nekolik tisic a v tom se uz stezejka opravdu ztrati. Kdyz si pujdes oservisovat Rolexy, tak zaplatis 20k a nikdo Ti nebude servirovat rozpad ceny, abys lustroval, za kolik bylo co. Elton je hloupy, protoze ten rozpad ceny dela. Kdyby nacenili renovaci pausalem, tak by se stouralove nedocetli, jestli je stezejka za 2 kc, za 20 kc nebo za 100 kc. V tomhle segmentu by naceneni pausalem nebylo nic divnyho, ale to je zas na Elton moc progresivni, tak daleko nejsou . Ja jsem sice zamestnanec, ale neprestane me prekvapovat, kolik lidi si porad mysli, ze je podnikatele a obchodnici okradaji a jak na nich tezce vydelavaji a co vsechno by meli davat zadarmo. V 2. 1. 2020 v 12:59, Mipa napsal: Podle katalogu firmy Mavex - který jsem dostal před Vánoci zadarmo - přijde hodináře jedna běžná stěžejka na 1 až 2 koruny (nejtenčí prům. 1,1 mm po 3 korunách) - dodávají v pytlíčcích po 20 kusech. Chtít pak za stěžejku až kilo je věc, kterou bych teda vůbec neobhajoval. Chytrý obchodník dává drobnosti s úsměvem zadarmo (započítá si to do ceny dražšího zboží a služeb). Hloupý obchodník chce i za drobnosti přemrštěné ceny, a jedině si tím získá nevalnou pověst. Upraveno 2. ledna 2020 uživatelem skalis
Kristian.nov Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Neřeště hovna, pardon, stěžejky... Má někdo kompletní renovaci z poslední doby? Mě vždycky odradila ta tragická komunikace, zlepšilo se to?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se