Vasa_H Odesláno 10. listopadu Nahlásit Odesláno 10. listopadu Nemáte někdo zkušenost s Playstation portal?
anachron Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Technický zázrak skoro, DOS.zone portovali Unreal Tournament 99 (krom jiného) do prohlížeče včetně multiplayer podpory - https://dos.zone/mp/?lobby=ut
Vasa_H Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu před 9 hodinami, JanKuc napsal: Tuhle jsem oprasil D2R, je to bomba. Se jmény pistav sis vyhrál. 2 1
... Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu (upraveno) Nemá smysl kvůli tomu zakládat nové vlákno, tak to zkusím tady, třeba se tu nějací PC hráči také vyskytují..? Hledáme 1-2 hráče na pravidelné (ob)úterky (20:30-23:30) na private matche v Call of Duty (2019-2024). Více info na náborovém vláknu (v kostce: pár hráčů, klidné hry, bez hopsání, killstreaků, neslyšné chůze či vidění přes zeď a podobných blbin). Pokud by se našlo více hráčů, lze hrát i jindy nebo častěji. Pro majitele slabších sestav nebo s macOS je pak tato možnost. Na Steamu jsou právě slevy, doporučuji alespoň MW III (2023) s 65 FFA/TDM mapami. (pc-help.cz fórum teď migruje na nový server, tak se stránky občas načítají déle.) Upraveno 25. listopadu uživatelem ...
zacik Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu dostal som zadanie pre Jeziska.....prosim si Fortnite. Mam PS5 konzolu, nemam aktivny PS Plus ucet, hram len offline nejake bezne hry (GTA, The Last of us, Red Dead Redemption 2). Je Fortnite vyslovene multiplayer online hra a hrat offline vlastne neni mozne? Je mozne aby zahrali spolu uzivatelia roznych platform (napr PS5 s PS4? alebo dokonca PS5 a x-box?) Treba platit nejaky mesacny pausal? Co mi doporucite kupit? dakujem
KurtCz Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Ano pouze online. Můžou hrát uživatelé různých platforem proti sobě (hrával jsem to na PC proti synovcům,kteří mají PS a X-Box). Na PC stačilo stáhnout klienta hrálo se zadarmo. Za peníze (kupuje se měna do hry, myslím V-bucks) se dají nakupovat skiny na postavy, zbraně, vozidla atd. Plus se dá koupit sezónní pas (nevím už, jak se to jmenuje), kde se odemykají odměny. Předpokládám, že na PS a X-box to funguje stejně. Hra gratis a za pičičmundy se platí. 1
JakubKa77 Odesláno pondělí v 19:09 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:09 Donkey Kong Bananza Po dlouhé době hra, která mě naprosto chytla a baví mě snad každá její část. Nintendo Switch 2 jsem kupoval přesně kvůli podobným hrám. Super Mario a jiné. Ještě chci časem zkusit nový Pokemony.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se