Bartik Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Nehrajete nekdo na PS4 NHL18? Ze by chronomatch pripadne? Civka se neda hrat furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Mám velešikovnýho kamaráda, co si doma dělá podobný renovace... Když mi pošleš SZ s popisem, případně fotodokumentací, rád mu to předám - a uvidíme, jestli se na to bude cítit. Když jo, zprostředkuju kontakt.Je to šikula a zná svý možnosti. Určitě Ti to nepoškodí.To by bylo boží. Nafotim, popisu, vysvětlím a pošlu do SZ. Ruce líbám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 No proto mě to láká. Já jedničku skoro před dvaceti lety měl.Pak dej vědět, jestli tě to chytlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 dneska to vypukne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Díky Hopovi za echo ohledně demíčka Resident Evil 3 na storu akorát jsem to dopařil a připomněl si, jak skvělá ta dvojka byla... tuhle trojku určitě taky pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 pro hrace na PC - na steamu zdarma do konce brezna Half-life 1,2...zavzpominal jsem na casy kdy jsem paril :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Half-life to je moje srdcovka. Dvojka mě dost zklamala ale jednička, to je kultovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Doom zatim top, doporucuju vsem co vahaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Já jsem si včera vzpomněl, že mám dnes narozeniny...takže už se mi jeden dárek (Doom) veze z Alzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Co Fallou (4) tusim, nedavno byl ve free psn monthly games. Hrajete nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Já jsem si včera vzpomněl, že mám dnes narozeniny...takže už se mi jeden dárek (Doom) veze z Alzy tak vsechno nejlepsi a enjoy, je to docela dost freneticky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 pro hrace na PC - na steamu zdarma do konce brezna Half-life 1,2...zavzpominal jsem na casy kdy jsem paril :-)Vidím je tam každý za 8,19?, zdarma pouze H-L Absolute Zero.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Nic mě hodně dlouho v herním světě tak nepotěšilo jako novej Doom: Eternal. Ryzí bitka, na vyšší obtížnosti i parádní napětí z nedostatku nábojů a vysokého damage od nepřátel. Navíc vizuálně pěkný a perfektně plynulý i na mém prastarém (7let) PC - Core i5 4430, 8 gb ram, Radeon HD7970. Skoro už jsem myslel, že takovou hru už dnes nikdo neudělá. Zase si připadám jako v roce 1999, když vyšel Quake 3 Jasně, God of War super, Last of Us super, Uncharted ... ale tohle už mi prostě chybělo. To je jako Unreal Tournament s příběhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Doba je zlá, začínám řešit výběr nějaký konzole. Váhám mezi Playstation a Nintendo Switch. Co vybrat?Nejde mně ani tak o super grafiku, jako o zábavu. Kdysi dávno jsme se hodně vyblbli u Nintendo Wii (a to jsme už byli daleko za pubertou). Proto mě to táhne spíš ke Switchi a jejich pohybovýmu ovládání. Nevýhodou jsou ceny. Doma mám pětiletýho sviště, rád bych ho do toho trochu zapojil, takže pátrám která konzole nabízí víc nějakejch jednoduchejch her, zas mě to táhne spíš ke Switchi. Sám si na tom zahraju nějakou hopsačku, případně RPG. Máte někdo nějaký srovnání nebo nějakej argument, kterej by mě vyvrátil/podpořil můj výběr?Jsem v tomhle nepolíbenej, tak si rád nechám poradit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Mám PS4 i nintendo. Switch je pro mě zatím nej konzole, co jsem měl. Pokud Tě baví exkluzivky jako Zelda, Mario, Pokemon a pod. není co řešit. Jestli máš dítě vhodné k vytvoření závislosti, myslím že se switchem neuděláš chybu. Vychází na to párty hry, skákačky a i ryze dětské tituly. Navíc ani ty nepřijdeš zkrátka. Vývojáři dělají porty starších pecek jako dark souls, witcher 3, skyrim a teď čerstvě i bioshock a xcom 2. V ruce ti to vydrží tak 2,5 hodiny a na hraní v docku doporučuju dokoupit nintendo pro controler. Je sice dražší, ale velmi dobře hodnocen. Hry jsou buď za plnou cenu jako "kartridže" nebo si je můžeš stahovat na nintendo shopu, kde bývají slevy. Klidně se ptej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Díky , co mě bude bavit zatím netuším, naposledy jsem pařil na přelomu tisíciletí (Half life, Unreal apod). Porty jsou dobrá věc , to možná doplním herní vzdělání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Já mám své nejplodnější herní období také už pár let nazpět, takže porty starších her, to je přesně něco pro mě. Nintendo respektive vývojáři si to ale většinou nechají zaplatit no a někdy skoro za plné ceny původních verzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Před pár dny vyšel remaster CoD Modern Warfare 2 zatím jen na PS4. Se těším. Jednička byla supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Jsem rozjel znova DG a vcera dosel na pilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Jsem rozjel znova DG a vcera dosel na pilu. dobrej masox, kolik jich v tom hejnu je ? ) prosim te hrajes to na obyc PS4 nebo na PROcku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se