cooper2005 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Po přečtení tohoto vlákna už konečně chápu o jaké akci to mluvil Landa-Žito na té svojí pošahané tiskovce
ondra_v Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Ano, model W-735H-1A má doporučenou funkci - vibrace, cena je nižší než řemínky mechanických hodinek. Ale, až se z akce vrátíme, většina z nás bude mít k hodinkám citový vztah, tak aby dlouho hodinky vydržely. Mě osobně dost vadí poškrábané sklíčko a tento model má, žel, plastové. Také aby viděli, že na hodinkách (extra) nešetříme, protože máme i munici na nácviky střelby zdarma. Ideální model GW-400J modul 2931, jsme na prodej nikde nenašli. Známe čtyři modely. GD350-1B / GD350-8 modul 3403 základní funkce GB-6900AA-1JF modul 3407 základní funkce navíc Bluetooth GBX-6900B-1 modul 3418 základní funkce navíc Bluetooth GB-5600B-1JF modul 3419 základní funkce navíc Bluetooth Osobně bych si z těchto modulů vybral 3407 (domnívám se, že jde o limitku) nebo 3419 (asi vypadá vojensky). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanNovakJan Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Hodinky tohoto typu nejsou na citovou vazbu, ale na praktické použití s tím, že se při poškození vyhodí a koupí nové. A zase taková hrůza to plastové sklo není, navíc když se někde rozplácneš o kamen, tak tě bude míň bolet ztráta hodinek za tisícovku, než když opláchneš stroje za X násobek. Ale to ti snad došlo, ne?
USER47 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 ...Ale, až se z akce vrátíme, většina z nás bude mít k hodinkám citový vztah, tak aby dlouho hodinky vydržely. Mě osobně dost vadí poškrábané sklíčko a tento model má, žel, plastové....Přiznejte se, kterej dlouhodobej člen se za tímhle vláknem skrejvá? To je ještě lepší než Jirka Luděra.:-D
5etter Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Někde na začátku jsi psal, že akce má za účel zocelit vás, udělat z vás chlapy. Tak mě napadlo, jestli s sebou berete i nějakou ženu. Oni totiž říkají, že teprve žena udělá z chlapce chlapa. Kamarád z fakulty, co už jednu měl, tak říká, že mu to otevřelo úplně nový vesmír a zažil doposud nepoznané zážitky. Tak mě napadlo, jesti by nestálo za to nějakou přibalit a obohatit akci o další rozměr. Taky se smáli a říkali, že na ženě taky poznáš měsíční fáze, ale to jsem moc nepochopil. K tomu Bluetooth nevím, jestli to nebude rušit rádiové naváděcí systémy raket nebo signál radaru. Asi to bude záležet na frekvenci, kmitočtu a dalších věcech, kterým ale moc nerozumím a tak se o tom nechci moc rozepisovat. Oni ale budou vědět a snad by vám takové hodinky nedoporučili. Mohlo by to způsobit nejen materiální škody, kdyby třeba kvůli zapnutému Bluetooth spadl nějaký dron.Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli máte zajištěny oděvy. Určitě budete dost zatěžkáni různou výstrojí (lopatka, zbraň a náboje, dalekohled, noční vidění, náhradní ponožky...). Pokud budou panovat horší klimatické podmínky (záleží, jestli to bude v Evropě nebo někde ve žhavé poušti), asi se budete dost potit. Navrhuji použít pod maskáče něco z této kolekce. Pokud nosíte brýle, tak určitě i nějaký přípravek proti zamlžení. Není nic horšího než když v blátě, ve stresu a v plné palbě odečítáš z displeje hodinek měsíční fázi a máš při tom zamlžené brýle. Může to pokazit výsledek celé akce.A ještě něco, ale to si teď nemohu vzpomenout. Až si vzpomenu, dám určitě vědět.
Bushman Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Ty vole, přiznej se, že celý tohle vlákno píšeš od začátku ty. To není možný takhle napodobit... Já věděl, že dneska tady zase bude p.del.
ondra_v Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Děkuji za upozornění. Funkci Bluetooth jsem chtěl nechat vypnutou na akci v rezervě s tím, že bychom si vyhráli při nezáživné přednášce na fakultě. Při stresu na akci by to někdo mohl omylem zapnout a pak by to mohlo způsobit problémy. Mají na noteboocích zakázané Wi-Fi a Bluetooth v Biosu a používají propojení kabelem. Nidky jsem u nich neviděl ani HF Bluetooth, pokud mají tak kabelové a většina zařízení má logo Ecom A-tex. Chtěli bychom z hodinek s vibracemi odolnější sklíčko než plastové a nějaké další funkce navíc než jen nejzákladnější. Ano, přemýšleli jsme, že by bylo fajn, kdyby se připojily holky z fakulty medicíny a tak. O víkendu s nimi budu (s kamarádem a jeho rodinou (otec major)), tak to zkusíme projednat. Oděv nám na akci bude přidělen, detaily nevím, kamarád říkal, že ponožky obsahují trochu stříbra.
spineshank Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Jaké problémy máš na mysli kdyby někdo zapl BT na hodinkách?co to může způsobit za peklo?jinak s tím stříbrem to nepodceňujte,myslím i na horu jej budete potřebovat
ondra_v Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Není mi známo. Kdyby něco, asi by nás ke zdi nepostavili, ale měli by asi velký problém ti z vojáků, kteří by nás měli zrovna na starost Vtipný obrázek, pokus dát hlavu do Faradayova klece nebo jako hromosvod?
ondra_v Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Něco v desingu jako model GB-5600B-1JF bez bluetooth jsem našel, ale i bez vibračního budíku. Nyní další typy od ostatních, ale ani na jedněch jsme se zatím neshodly. (Shodli bychom se na Sinn, kdyby byly odolné jako digi, což žel nejsou. Je zvláštní, že máme hledat digi, a někteří hledají stále jen mechaniky, které jsem ještě netestovali). Budeme rádi za nějaké typy digitálních hodinek, které mají vibrační budík a i nějaké další funkce než jen základní. Nic než GD350 zatím neobjeveno (pouze základní funkce). Casio FROGMAN - ISO jsou pěkné, ale nemají vibrační budík. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 U Sinnů si pěkně mákneš než začerníš všechno stříbrné. Jinak by tě ONI mohli vyloučit.
African Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Ondro, postni sem prosím tě nějaké Vaše fotky z předchozích akcí. Prosím, prosím, my to nikomu, neřekneme :-)
cooper2005 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Tahle diskuze poněkud zavání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cooper2005 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Ondro, postni sem prosím tě nějaké Vaše fotky z předchozích akcí. Prosím, prosím, my to nikomu, neřekneme :-) Ondro, nic jim neříkej, je-li ti život milý.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Kluci, přehlídl jsem něco, nebo se tu ještě neprobíraly pravý zálesácky chrona?
ondra_v Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Když něco páchne nevábně, proč nepoužít masku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Už jsem si vzpomněl. Považoval bych za účelné přečíst si učebnici občanské výchovy pro sedmou třídu před tím, než se pustíte do bojové akce s holkama z fakulty. Hlavně jestli to bude boj ve skupině. Nerad bych, abyste dopadli jako Topper Harley... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S.: Bushmane, nepíšu to já. Já bych se nikoho na nic neptal a vzal bych rovnou svoje Casio W-59, které už zažily daleko horší akce, než si Ondra vůbec dovede představit (škrabání omítek, bourání příčky, ferraty v Alpách, píchání ve stanu...)
ondra_v Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Hodinky bych měl navrhnout asi já, protože návrhy ostatních z naší budoucí skupiny na akci se dost odchylují od zadání. Je prosím ještě nějaká další alternativa ideálně s více funkcemi než Casio modul 3403 model GD-350-8 / GD-350-1B, (GD-350-1ER má rušivý stříbrný rámeček), nebo alespoň jiná možnost desingu něco jako G-5600E-1?
eklektik Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Tohle je opravdu super vlákno Nejste vy náhodou ti týpci, co teď zakládají v Praze domobranu? Prý je vede nějaký profesor z fakulty ze Suchdolu...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.