jabs Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 Me to teda pripadlo jen jako navod, jak to dela jeden nadsenec do hodinek. Z toho prispevku jsem nepochopil, ze by chtel ani nijak pomahat, teda krome rady.Kazdopadne dekuji za navod, jak dostat veci z USA. Ja jsem kdesi cetl o Shipito, ale zatim jsem jejich sluzeb nevyuzil, tak nemohu poreferovat.me to stalo dost casu ney jsem tu spravnou cestu nasel, nejdriv jsem nakupoval v Anglii, pak jsem to chtel zkusit v USA, protoye tam je o dost levneji, ale nevedel jsem poradne jakprvni zkusenost s primym nákupem a dodáním přes poštu byla dost tristní, tak jsem to nakonec vyladil takhle, přes ten POBox se mi vyplati nakupovat prakticky odevsad, krome EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Tak jsem zvědavej, jak se to vyvrbí, jabsi, až tu budeš rozprodávat sbírku Jinak tímto modelem mi Bulova potvrdila svoje postavení v popředí quarzových hodinek - moc, moc povedený remake !!! Jen fakr nemuseli mít datum, nápis 242 HZ a mohly mít menší průměr, ale to jsou hnidy, co těm krásným a charismatickým hodinkám s férovou cenovkou rád odpustím. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabs Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Tak jsem zvědavej, jak se to vyvrbí, jabsi, až tu budeš rozprodávat sbírku Většina sbírky jsou vitnage kategorie, dvacátá a třicáta léta, to je spíš pro potěšení, než pro prodej. Současných modelů mám jen pár na nošení pro vlastní potřebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 teraz som na ne narazil a pozeram ze su to maximalne povedene hodinky.Teraz asi zacinam setrit na CLO a DPH aby som si ich kupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 teraz som na ne narazil a pozeram ze su to maximalne povedene hodinky.Teraz asi zacinam setrit na CLO a DPH aby som si ich kupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dm80 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 No ja som si ich kupil cez Ebay z Ameriky a musim povedat, ze sa mi pacia a na bezne nosenie su super. Poslem par fotiek ak by ste chceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Jasně že chtěli. Posílej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 na amazone idu za $412, ja cakam na "Vianoce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 O vikendu jsem na ne narazil v Maceys, tak jsem je hned vyzkousel. Pani na me vybalila cenovku 407usd po vsech moznych slevach. Byt mensi, tak bych o nich uvazoval. Jsou opravdu velke, zvlast lug to lug. A na to jak jsou velke, tak ten remen vypada smesne uzky. Na fotkach to tak nevynikne, ale nazivo mezi temi masivnimi nozkami jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Ondro, i z fotky to přímo řve, ten nepoměr masivního pouzdra vs. úzkého řemenu.Což bych asi ještě rozdejchal, ale velikost je bez komentáře. Takhle zabít slibné hodinky... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 no u sumacu to zas tak nikomu nevadi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Suma maji jinej tvar pouzdra. Troufam si tvrdit, ze na ruce jsou pohodlnejsi. Neni 44mm jak 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Pěkný fotky a k velikosti, jsou jaký jsou 44 maj i želvy, ale tady to víc řve díky vnitřnímu tachymetru. Za mne velikost akorát. A komu jsou velký koupí si prostě jiný hodinky. Taky si nekoupim boty co mi nejsou, jen proto, že z toho modelu maj jen jednu velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Je to kus paradnej hodinky. Zial, prilis velky kus na moju ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 O vikendu jsem na ne narazil v Maceys, tak jsem je hned vyzkousel. Pani na me vybalila cenovku 407usd po vsech moznych slevach. Byt mensi, tak bych o nich uvazoval.Jsou opravdu velke, zvlast lug to lug. A na to jak jsou velke, tak ten remen vypada smesne uzky. Na fotkach to tak nevynikne, ale nazivo mezi temi masivnimi nozkami jo.Jak velkou máš ruku? Ta velikost je fakt asi v p.deli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Jak velkou máš ruku? Ta velikost je fakt asi v p.deli.Mam malou ruku. 16,5cm, kdyz se najim a zatnu dech tak kapku vetsi. Podle me jsou tak na ruku 18cm+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Tak pánové, má je tu už někdo, kdo se nebojí fotit a napsat dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Asi budes muset na WUS, tam je na to vlakno a borci to tam pekne popsali. Tyhle se v Evrope blbe shani a navic to chce poradnou pracku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabs Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) No i když jsem původně zmínil, že jsou i lepší Bulovy, tak jsem je nakonec koupil. Byla to mimořádná koupě. Mám velkou ruku, takže problém s velikostí nemám. Poté co jsem doplnil všechny články do tahu, sedí dobře. Přikládám několik fotek. Balení obsahuje certifikát původu, návod a brožurku s historií Bulova Moonwatch. Co se týče funkčnosti, tak je to klasika dvoutlačítkových Bulov, malá vteřinovka jede skokově, velká, při spuštění stopek, plynule. Co se týče přesnosti, tak během měsíce co je mám nevidím žádnou odchylku. Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem jabs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Andy: Díky za tip, našel jsem na WUS stostránkové vlákno, asi mám co čist do konce týdne:-)Tu velikost bych i risknul (lovečák mám cca 18,5), ale rozdíl v ceně US Evropa mě docela se.e. Amazon.com 350 USD vs. Amazon.de 450?, e-bay dokonce kolem 300 USD.Plus mínus kolem desítky by to za pokus stálo, s tím, že je někde uvidím naživo moc nepočítám. Andy, jak velký budeš mít batůžek, až se budeš vracet domů na Vánoce? Jo a taky jsem včera zachytil info, že snad mají verze na tahu a na řemenu nějak jinak vrtané nožičky (tahová verze má údajně dírky na stěžejky blíže pouzdru), slyšeli jste o tom někdo? Edit, než jsem to naklepal, přibyl tu poslední post. Díky za fotky a prosím o pár fotek na ruce.A jaký je prosím ten tah? Má to nějakou možnost mikroregulace (třeba půl dílek)? Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se