Andrew Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Já jsem taková slibotechna, ale abych si rozšířil obzory, přišel bych se podívat rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Dobrý počin, rád se přijdu podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Ja bych taky sel, abych videl známé ksichty......a druhotně ty mrňavý primky, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Super, taky se rád přijdu podívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Tak se modli, aby Elton nepřišel s nějakou novoroční limitkou Orlíků. Samozřejmě rád přijdu. Dáš něco taky do tomboly? To by to mohlo oživit a navýšit účast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 No nevím, takový divný hodinky, ale jo Berte,už jsem ti to stejně slíbil To bude asi ten bodygárd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Taky samozřejmě dorazím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 To bude asi ten bodygárd :-)To by se zvedalo vstupné Posláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Já,že ty s Bobem :-) A Kamil jako záloha .Au už mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Přijedeš .....? Posláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Pokud by někdo jel svezl bych se,ale pochybuju,že někdo od nás pojede.Čas někde od 16h je pro nás mimo,to je tak na cestu zpět.Leda bych přespal u Tebe v dílně :-) Toscanella nic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 a to ja zas dorazim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Dobrý nápad! Taky jsem o něčem takovém uvažoval... s Prim Sport II :-)) Pokud to nepadne na nějakou středu, tak bych dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Taky bych se rád přišel podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Taky bych se možná stavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) Sraz s prohlídkou, to by se mi zamlouvalo bo jsem ještě na žádném nebyl. 21.01. frčím do Alp běžkovat, tak když to náhodou vyjde před, tak bych to zkusil, zajet se podívat, vidět Orlíky a propojit si ksichty s avatarama, to by bylo fajn. Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Předpokládám, že nebude chybět originál - omega seamater 300 (nebo kolik) z příslušného roku, tak asi 1964 - 65 a i třeba nový remake. Srovnání by mne tedy fakt víc, než zajímalo ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Pokud nebudu pracovat, pokochám se hejnem orlíků moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Předpokládám, že nebude chybět originál - omega seamater 300 (nebo kolik) z příslušného roku, tak asi 1964 - 65 a i třeba nový remake. Srovnání by mne tedy fakt víc, než zajímalo ....... Remake má Viktor a ten dorazí. Originály nevím, jestli se na fóru vůbec vyskytují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Ahoj,velice rad se zucastnim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se