Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, už dlouho přemýšlím, licituju a otravuju plno zdejších členů s dotazy, proto bych se to pokusil nějak " rozetnout" a proto se ptám a byl bych rád co nejvíce lidí :

koupit tah na své Hamiltony či ne? Jedná se o toto, Hamilton na tento typ originál tah nevyrábí a toto ( nebo to co je na fotce ) je tah seiko. Co vy na to? Bojím se, že za chvilku může začít neoriginalita vadit, omrzí,.... Však to znáte, nejsme stále rozhodnutej.

Až budu, tak očekávejte zase salvu otravujících SZ :lol2: . Teď budu každopádně moc rád za váš názor, postřeh, ale i třeba námět na jinej tah.

Předem dík

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Martine, za mě určitě ano. Včera jsem měl hodinky na ruce a dokážu si to velmi dobře představit, navíc tento druh náramku je podobný tomu co byl na Crepasech a vypadá na ruce hezky. Takže bych nerozmýšlel a šel do něj. Na kůži to můžeš vrátit vždycky, respektive měnit to.

Odesláno

Sice neoriginální, ale na té fotce to vypadá naprosto skvěle, takže za mě určitě ano. Jediné, co je škoda, že nemá stejný odstín oceli, ale i tak to vypadá moc dobře.

Odesláno

Ten černý hirsch s červeným prošitím mi k nim sedne víc. Tento tah je k Panům až moc blýskavý a až tak moc mi k nim nesedí... Ale je to věc vkusu. Taky jsem na Alpinisty kupoval tah s tím, že bude jen na léto, ale nechávám ho tam i teď, protože mi k nim prostě sedí víc jak kůže... :)

Odesláno

Martine, mně se to moc líbí. Pokud to takhle sedí i v reálu a nemusí se koncovky upravovat, tak za zkoušku nic nedáš. :)

Chce to ale více fotek, jak ten tah sedí. Wristshot by taky neuškodil. ;)

Já bych třeba hrozně rád GF tah beads of rice na Autávky, a ten je mu dost podobnej. :)

Odesláno

Sakra, tak to vypadá dobře, přesně jak BoF na Autavie...a jestli to sedne takhle pěkně a nemusí se to upravovat, tak si ho snad i sám pořídím, postni prosím tě přesný typ nebo odkaz, díkas.........a neoriginalita by mi vůbec nevadila, když ho prostě Hamilton nedělá

Odesláno

Take jsem pro tuto variantu, vypada to super.

Odesláno

Mě to moc nesedne,hodinky tak nějak zanikají.  Projel jsem net,různé tahy a volil bych nějaký mesh.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vsem diky za rady,jen tak dal. Ctu vse peclive.

Vraby- nejsem na mesh,nesedi to ke me. Ale moc dik,kdybys mel dalsi napady,sem s tim.

Odesláno

Vsem diky za rady,jen tak dal. Ctu vse peclive.

Vraby- nejsem na mesh,nesedi to ke me. Ale moc dik,kdybys mel dalsi napady,sem s tim.

Martas také jsem si říkal,že mesh na ruku nikdy nedám a jediná možná varianta k Vratislavkám byl právě on + rally na střídání.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...