nickolas Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 To nevypada blbe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Jsou fajn. Měl jsem při importu cca 5 let zpátky megakliku - až s odstupem jsem si uvědomil, jakou polízanici jsem (byl býval) mohl mít bez CITESu. Prostě štěstí začátečníka.A010 je hezčí (strojek cizí foto), vlastní fotku mašinky doufám nebudu mít nikdy důvod pořizovat - jsou to soláry a bez otevření by mohly vydržet věčnost. Čili mně se to tak do roka úplně v***re . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Tyto 55let stare Citizeny dokazi porad delat radost a jsou pro me cistou esenci vintage elegance... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 V 8. 5. 2020 v 22:34, pauliej napsal: Presne si to vystihol - minutova a hodinova rucicka je velmi dobre citatelna aj napriek velmi plnemu ciferniku. A v skutocnosti je to este lepsie ako na fotke ;-) Chlapi, vy musíte mít sakra dobrou rozlišovací schopnost. Já když je někde naživo vidím, tak je mi z těch hromad informací na jednom místě nějak úzko a ručičky se mi žalostně schovávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Každodeňky AT4008-51E - má je tu ještě někdo? Jsem je snad na nikom jiném zatím neviděl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Eco-Drive Chrono Panda. Řemen od R4B4. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Skvela volba, vypadaji opravdu dobre, uz aby dorazily i ty moje, jsou sice z trosku jineho soudku, ale tesim se na ne jak maly kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 (upraveno) Jojo, to sjednocení tahu a pouzdra tím bočním zkosením mě lákalo dlouho. Doteď. Být to v titanu, jsou doma. Takhle místo obsadil kolega: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. června 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Tady je vidět,že jsi úplně jinde a kritiku co sem mastíš na všechny strany bych si nechal asi pro sebe. Jina ✌ a pěknou neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Zdravím. Kupodivu jsem se ráno probudil jako nový člověk a s nemístnou kritikou končím. Beyond belief - věřte nevěřte ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Fotila manželka! Opět Pandí eko občan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Sice to není aktuální fotka, ale dnes toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Dostali sa ku mne Citizen BN0150. Celkom im to slusi na Nato strape, ale na zimu by mohli ist aj na kozeny remienok. Ten gumeny original je dost tvrdy, ale mozno potrebuje len trochu ponosit a prisposobi sa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 V 2. 7. 2020 v 21:30, pauliej napsal: Dostali sa ku mne Citizen BN0150. Celkom im to slusi na Nato strape, ale na zimu by mohli ist aj na kozeny remienok. Ten gumeny original je dost tvrdy, ale mozno potrebuje len trochu ponosit a prisposobi sa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvělá volba ovšem nosit divery na kůži (tedy pokud není waterproof), to není nic pro mě. Fakt je, že originální guma není moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se