Přejít na obsah

Rozvod

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

uz si prispel :) treba sem hodit aj nieco pozitivne.. my sme spolu 13 rokov z toho 2 roky v manzelstve a vsetko je OK. presli sme si tazke casy zapricinene oklnostami na oboch stranach a taktiez vsetko OK. narodilo sa nam pekny syncek a zase OK...

a ten kto to OK nema, hlava hore! zivot ma vela zakrut a clovek niekdy nevie co dobre ho caka za tou dalsou!

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My jsme s manzelkou spolu lehce pres 7 let, manzele pres 6 :) a zname se zhruba 12 let. Decka mame dve a krize zatim zadna. Prijde mu, ze to zraje k lepsimu. Tak to snad neprezraje. Nas vzajemnej sarkastickej ironickej humor to jisti :).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ja jsem rozvedeny 5 mesicu ale 9 mesicu jsme od sebe a porad jsem se z toho uplne nevzpamatoval. Maleho si stridame a dokazeme se jakztakz domluvit ale kompletni rodinu to nenahradi ani v nejmensim ...

Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No měl jsem 7 let za manželku psycholožku a vypadá to asi takto

Uvaří večeři která je nepoživatelná a ty jí to velmi slušně sdělíš. Normální ženská má zhruba tyto možnosti

Ta kráva musela být stoletá vařila jsem ji 3 hodiny

Když ti to nejede tak to nejez a až budeš mít hlad víš kde je lednice

Máš recht, tak mě pozvi naproti do restaurace a dáme si pořádnou večeři.

Pokud je žena psycholožka tak z ní vypadne něco jako

To není tím že by to jídlo nebylo dobré, ale ty si do něj projikuješ negativní emoce že k nám na weekend přijede moje maminka

a tak je to se vším :wallbash:

Trochu mi to připomnělo můj oblíbený vtip: Muž sedí u psychoanalytika a stěžuje si, že se mu po dvaceti letech rozpadlo manželství úplnou náhodou. Představte si, pane doktore, vykládá, sedíme takhle s manželkou jako obvykle u nedělního oběda a já se nevím proč nemile přeřekl: chci říct ženě: miláčku, prosím tě, mohla bys mi podat sůl? a místo toho jí říkám: ty krávo jedna pitomá, tys mi zničila celej život.

Odesláno z mého Redmi Note 2 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Moje rok stará zkušenost po osmi letech manželství- poté, co žena odešla z domu i s veškerým vybavením (zatímco jsem byl v práci) :) a "unesla" i syna- 7 let..to vypadalo na peklo..vzhledek k tomu, že nechtěla komunikovat a ve všem házela klacky pod nohy..měla nového rádce :-)

Radím vzít právnika, komunikovat a spolupracovat s úřady..komunikaci s problémovou ženou uchovávat pro pozdejší potřeby u soudu..

Po cca roce je výsledek takový, že jsem syna vysoudil,,chtěl ke mě,,nicméně jsem povolil ke střídavé péči..bejvalka bydlí kousek ode mě a matka je vyborná..proč to brát klukovi že jo..teď je spokojenej a teší se na oba..ona s borcem už dávno není..a dalo by se říct ze jsme přátelé..přece jenom po té době a po všem co skonila si uvědomije, že jde především o dítě...měli jsme společný dům, já firmu...vyhlídky nebyly růžové, ale nakonec jsme se dohodli a barák mi zůstal..firma taky..alimenty minimální a fungujem jako rodiče...

Svěřuju se proto, že moje zkušenost může pomoct klukům, kteří se do této situace dostali a myslí na ledaco v těch těžkých začátcích rozvodů...Já taky myslel, že přijdu o syna,,dům,,prachy...ale po roce jsem ok,,,je mi líp nez dřív..syna stále vychovávám a mám se dobře...ps..po rozsudku soudu o péči na mě podala i trestní oznámení:-))Měl jsem to veselé:))

Hodně štěstí kluci

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Myslel som si ze sa ma tato tema tykat nebude ale moj tatko sa v 57 rokoch namotal na 37 rocnu a vyzera to ze dotycna si ho dost namotala. Matka na prasky atd

Tak přesně tohle jsem řešil před 15 lety. Táta tenkrát 55, princezna z ukrajiny 32. Máma prášky, psychiatrie, tři roky jsem se opravdu bál, že zabije je, nebo sebe. Nebo všechny.

S otcem se už nikdy nemůže vidět a jí nenazve jinak, než "ta ku..a".

Já s tátou nemluvil skoro dva roky. Pak jsme spolu nějak začali komunikovat, ale vřelejší cit tam už není. On má teď novou rodinu a vídáme se 2x do roka.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Ahoj,

byli by ti u kterých k tomu došlo ochotní zde napsat důvod proč k tomu došlo? Myslím pouze heslovitě. Vím že je to komplexnější, ale někteří to mají za sebou již docela dlouho na to, by to byli schopni shrnou do max. jedné věty. Děkuji předem

Odkaz ke komentáři

Svatba? Jak to bylo v tom testu v humoru.

Chápu snahu o odlehčení. Ale neptám se abych tu dělal nějaký průzkum. Chtěl bych spíš si sám osobně srovnat s čím se ostatní potýkali až to byli nuceni vzdát. Respektive kde jsou ta úskalí na nichž jednou ta láska která je spojovala, ztroskotala.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...