dawe009 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 My jsme takhle kolegovi u dealera trochu vylepšili jeho nový vůz, když si ho jel s celou rodinou slavnostně převzít. Nejhorší je, že děti mu nedovolují to z toho sundat
Prochy68 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Gumovy kobercky na zimu mam, dal jsem je tam jednou, ted hnijou v garazi. Nejvic mi sere, kdyz si obcas poskrabu volant zipem u bundy nebo kdyz zena postavi kabelku na sedacku na stojaka a v prvni zatacce cestuje po aute..............a neda si rict a neda si rict
Murphy97 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Twl to by me jeblo @dawe009 a opovaz se...
dawe009 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 @Murphy97 Řasy z aliexpresu ještě máme, není problém
Murphy97 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Právě teď, dawe009 napsal: @Murphy97 Řasy z aliexpresu ještě máme, není problém 15 let o tom premyslim a vymyslim a Ty bys mi ted udelal na zbytek zivota takovyhle trauma? :-)
Prochy68 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 cerny jsou na hovno, chce to nejakou veselejsi barvu
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 48 minutami, M3maniac napsal: Ty wole už dlouho jsme doma neměli auto kde musime lepit listy a kupovat potahy. S Tebe budou mit radost i na benzince, je tam doplňků habaděj. neni lepsi se na listu za x tidic vysrat a pred prodejem vylakovat ten naraznik? beztak bude sedřený když to máš jako náklaďák a bagr v jednom Když já mám v hlavě ještě jedny Zenithky a při konfiguraci auta jsem na všechno říkal podvědomě ne, děkuji nechci No a pak jsem slavnostně přebíral auto a tam nebylo nic, ale fakt nic, jenom tři litry benzínu v nádrží, že jsem ji prý plnou nechtěl Ale fakt, já se prostě rád trápím....
African Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 57 minutami, dawe009 napsal: My jsme takhle kolegovi u dealera trochu vylepšili jeho nový vůz, když si ho jel s celou rodinou slavnostně převzít. Nejhorší je, že děti mu nedovolují to z toho sundat Tak to je pecka, děkuji za inspiraci
Micey Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 1 hodinou, Kupa54 napsal: Když byly děti malý, nesměly v autě jíst vůbec, když povyrostly, nesměly jen nic s čokoládou a bylo úplně fuk, jestli jsme jeli rodinným kombíkem, nebo pracovním pick-upem. No, a dneska, v hluboké dospělosti, když chtějí cokoli sníst ve svých vlastních autech, pěkně si zastaví a snědí to venku. Chce to vytrvat a výsledky se dostaví :-)) Tyjo tak to mam presne obracene.. tata me zamlada cepoval, jist v aute nepripadalo v uvahu, beda jak si clovek pred nastupem poradne neopucoval boty. Vzdycky me to stvalo.. no a tak sem se zarekl, ze svejm detem todle delat fakt nebudu a ted se tam proste dela vsechno, kdyz jsem panem:)
Maxel Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Souhlas. Taky tak. Nesměli jsme v autě ani banán v rukavicích. Yebat. Moje děcka můžou. Akorát to pak musí drahá fšecko důkladně vydrbat, abych to neviděl. Jinak na pohodu.
sibirnaya Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 1 hodinou, dawe009 napsal: My jsme takhle kolegovi u dealera trochu vylepšili jeho nový vůz, když si ho jel s celou rodinou slavnostně převzít. Nejhorší je, že děti mu nedovolují to z toho sundat To mi vysvetli, na co sou ty ubrousky za voknem, to si jako lidi honej na krizovatce? Sem to doted nepochopil, v Dubaji to maj skoro vsichni..
dawe009 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 32 minutami, sibirnaya napsal: To mi vysvetli, na co sou ty ubrousky za voknem, to si jako lidi honej na krizovatce? Sem to doted nepochopil, v Dubaji to maj skoro vsichni.. Jako rád bych ti to vysvětlil, ale nemám páru. Nejen v Dubaji..i u nás je to častý. Občas to sváděj že jako kvůli dětem.. Já mám v loketce malý balení vlhcenejch, kdyby se mi dítě poblilo nebo jsem se cestou posral..ale z palubky by mi to spadlo v první zatáčce. Ale má to tam fakt kopec lidí..aspoň chápu, proč spousta lidí v zatáčkách skoro zastaví..dává pozor na ubrousky.
fijo Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Já myslel, že ty ubrousky patřej na plato u zadního vokna Na palubce by měla bejt buď hula hula tanečnice, nebo takový to vonítko co vypadalo jako královská koruna, ne...? jo a na kouli víčko vod šlehačky... A k ty Dubaji a ubrouskům - to se ještě dá pochopit, ale třeba v kataru jezdí dost lidí s takovým tím igelitem na sedačkách, ve kterým ti to auto předávaj.... Prostě dokud to nerozervou, tak to tam nechaj
geometr Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 11 minutami, fijo napsal: ... jo a na kouli víčko vod šlehačky... Ne ne, uřízlej tenisák.
neuromancer Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 3 minutami, geometr napsal: Ne ne, uřízlej tenisák. Nebo tu plastovou kostku od mražené dřeně
Gustaf Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 8 minutami, neuromancer napsal: Nebo tu plastovou kostku od mražené dřeně No na to jsem úplně zapomněl....
Cess Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 před 9 hodinami, odjinud napsal: Tvl, co tam v marketingu huli? :-))) https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/dekorativni-prahove-listy-pro-karoq/p/57A071303 Pro zvýšení atraktivity vozu ŠKODA KAROQ byla navržena exkluzivní sada dekorativních prahových lišt. Zásluhou tohoto interiérového doplňku, který přirozeně upoutá pozornost nastupujících osob, se i fádní jízda promění v nevšední zážitek pro celou posádku. Tento působivý designový prvek propůjčuje vozu reprezentativní a vytříbený charakter. Dekorativní nápis KAROQ na liště hrdě odkazuje na výlučnou příslušnost k danému modelu. Kromě toho, že svým elegantním vzhledem přispívají k dosažení vysoké úrovně kultury cestování, jistě oceníte i jejich praktickou přednost. Účinně chrání lak karoserie v místech prahů předních a zadních dveří před nečistotami. Odolnost lišt je dána použitím kvalitního hliníku, který produktu navíc dodává patřičnou estetickou hodnotu. Svým unikátním tvarem dokonale kopírují tvar prahů dveří. V případě potřeby lze prahové lišty snadno omýt běžnými čisticími prostředky. Pomocí nepřehlédnutelných dekorativních prahových lišt snadno docílíte stylového vylepšení vzhledu vašeho vozu. Ty lišty mám a musím potvrdit, že co je napsáno je pravda, ale musejí se kombinovat s nerezovými pedály, aby výsledek byl dokonalý.
JR_2010 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Před hodinou, geometr napsal: Ne ne, uřízlej tenisák. Hlava od panenky je nejvíc, hlavně když je už dostatečně jetá...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se