tenge Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Ty jo jak se vejdete do malého kufru? My se vzdy skoro stehujeme a to jsme tři.. ....a je jedno jestli víkend nebo tyden Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Cestovat se musí umět, vozit víc jak kreditku a kartáček je fakt zbytečný. Pamatuju když jsem jezdil vlakem na vejšku, všichni obrovský kufry, narvaný krosny...já brašnu s notebookem, trochu jídla, pár papírů a hotovo. Materialismus v kombinaci se snahou co nejvíc ušetřit je fakt zlo. Clooney vám řekne jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Presne, vozim nutne + kreditku. A pak je i trojka rodine auto. Co nekteri vozi v kufru nechapu. Takove ty narvane kombiky, ze ani nevidi do zadu. Ja bych ty kramy snad ani nedal dohromady i kdybych chtel. Ani lyze netahame. Vybavu ma kazdej vlastni, ale prkna pujcuju na miste pod sjezdovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Presne, vozim nutne + kreditku. A pak je i trojka rodine auto. Co nekteri vozi v kufru nechapu. Takove ty narvane kombiky, ze ani nevidi do zadu. Ja bych ty kramy snad ani nedal dohromady i kdybych chtel. Ani lyze netahame. Vybavu ma kazdej vlastni, ale prkna pujcuju na miste pod sjezdovkou.A máš děti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Aaaa...tak koukám, že sem se tu s Oktavkou místních borců dotknul, že jsem si ji dovolil doporučit a že mě i dokonce vyhovuje a líbí se mi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Děti nemá, ty si taky pujčuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Deti mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Ale houby Gusto, precti si to poradne. Okta je uplne OK, pro uzitek. A ze ses spokojenej a libi se ti...dobre pro tebe. Jen ty obcasne oslavne chory na to jaky je to cool auto jsou podle me mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Té jasný,já mám Priuse,což je úplně nejvíc cool auto co existuje,mě vyhovuje a poplive ho tady úplně každý :-)):-))To Octavka je je proti němu,jako tady AMG ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Twl, tak ted jsi me pobavil :-)). Zrovna jsem s juniorama u more a je to presne tak. Auto jsem si musel jeste zprznit rakví a mam ji plnou clunů, kybliků a babovicek. Jako doslova... :-)Jojo, toto si pamatuji jak byl golf naplněn až po okraj :-) tenkrát jsem to tam strkal s kalkulačkou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Hoši každý at si koupí co chce, nechápu tu averzi některých vůči te či oné značce ..... Říct názor ok, ale ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Hoši každý at si koupí co chce, nechápu tu averzi některých vůči te či oné značce ..... Říct názor ok, ale .....Já nechápu averzi vůči Škodovkám nebo VW, tak podepisuji. Golf R32 - superO I/II RS - super (s trojkou nemám zatím zkušenost)Pašík R36 nebo Sup V6 - oboje hezké svezení, jen mi u Supa vadí DSG, ale ok. Já bych Octu v naftě nevzal, nafta mi obecně vadí a drncání TDI mi nevyhovuje, ale ty spotřeby? Jezdit na dálky za 5-6 litrů nafty? To je super hodnota, takže chápu, že to může být pro spoustu lidí zajímavé. Já teď jezdím - Octavii II, Mercedesem E a vůbec na Octuli nekoukám skrz prsty, obě auta dostávají ruční mytí a prvotřídní servis, že bych ji nějak huntoval nebo ji používal, jako daily se říct určitě nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 (upraveno) Co se kufru týče, je potřeba trochu přemýšlet a umět skládat. Mýmu accordu se většinou všichi vysmívali, že má malý kufr (440 litrů). Možná jo, ale jsme 4, z toho dvě menší děti (momentálně 10 a 8) a do Chorvatska na 10 dnů jsem to vždycky složil pod roletku i s nafukovacím kajakem pro 3 a pádlama. Jen se musí přemýšlet. Upraveno 27. srpna 2017 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Kdo strávil mladí na tetrisu tak to skládá jako nic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Díky kluci za rady a diskusi zde. Takovýhle je výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 No super, gratuluju. Az budes mit chvilku, poprosim jeste o interier, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Super, dekuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Pěknej pracant...ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 gratuluju! zrovna dneska, kdyz sem projížděl v legacy lesní cestu plnou velkych sutru, tak sem si rikal, ze by se mi hodila svetla vyska forestra. a čumím na fofrklacek. ja mel za to, ze manual uz dávají jen do imprezy. kazdopadne preji spoustu šťastných kilometru Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se