M3maniac Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 nádherný auto :-) to uz radeji tradicniho japonce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tady nejde o krásu ale o to za levno jezdit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) OT: jakou značku zatmavovacích fólií na sklo zvolit ? Napadá mě jen 3M, tam by měla být kvalita(doteď jsem měl na sklech sunTek a dobrý) Upraveno 1. března 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paradajka Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Ahoj, ja za seba ti mozem odporucit znacku Hanita Coatings. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak jsem zjistil, že mně už regulerne jebe... Prodávám V class a beru si tuhle krabici, líbí se mne už leta, jo, jsem divnej, ale když si ji nekoupím teď, tak už nikdy nechcete mně to někdo z vlastníků rozmluvit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Gas: naprosto Tě chápu . Tahle krabice je můj sen už dlouho a ještě asi bohužel chvíli bude , ale jestli máš možnost do toho jít tak bych do toho šel hned ! To auto je legenda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak jsem zjistil, že mně už regulerne jebe... Prodávám V class a beru si tuhle krabici, líbí se mne už leta, jo, jsem divnej, ale když si ji nekoupím teď, tak už nikdy nechcete mně to někdo z vlastníků rozmluvit??Ne je krásná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak jsem zjistil, že mně už regulerne jebe... Prodávám V class a beru si tuhle krabici, líbí se mne už leta, jo, jsem divnej, ale když si ji nekoupím teď, tak už nikdy nechcete mně to někdo z vlastníků rozmluvit?? Ja ji teda nemam a fandim Ti! pak se pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Mimochodem Forester xt už do Evropy nezavítá, společně se Subaru wrx stise poseru s cele unie 2,5 XT bylo moje nejmilejší auto i když jsem měl spoustu kamarádů na pumpach :-)) ale stalo to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak jdu do Suzuki S-Cross. Motor 1,4 benzín s turbem. Má to 140 koní a 4x4. Není to moc frekventovaný auto u nás, alespoň ho na parkovišti najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Gasi G-wagen ist gut :-) a co chces? 63? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Gas, naprosta pecka. Ten tvar kastle je porad bozi. Kdyz jsem kupoval auto, bylo G a LC ve vyberu. Gecko krasny, kostickovane sedadla:), ale male a malej vstup do kufru. Jinak pecka. Samo, ze jsem uvazoval nad heavy duty verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Mně stačí G500, amg je cenově už vysoko a v tomto autě mně nedává ani smysl. Sice jsem chtěl větší motor než má žena v grandu, ale asi to neklapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Gasi a dúfam, že už tú pofaceliftovú verziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Poslední model. Půl roku staré auto, najeto 5t km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak jsem zjistil, že mně už regulerne jebe... Prodávám V class a beru si tuhle krabici, líbí se mne už leta, jo, jsem divnej, ale když si ji nekoupím teď, tak už nikdy nechcete mně to někdo z vlastníků rozmluvit??Rozmlouvat Géčko? Nesmysl! Kupuj, dokud je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 gas: Gecko je super. Obecne mam k SUV odpor, ale tohle je klasika, ktera mi bezpecne dokaze zvednout tep! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 No ja by som z toho auta az tak nadseny nebol. Naco ho chces pouzivat? Ten posledny model uz je lepsi, ale spotreba je stale obrovska, posed jak za klavirom, to skorokolme celne sklo je prilis blizko... Nezaprie to svoje korene, dverami musis mlatit a ten zvuk co vydavaju je jak od avie... Blaznivi Rusi s tym jazdia do Rakuska na lyze, ale je to podla mna akurat tak good auto do mesta a blizkeho okolia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 koveras, tu posledni vetu myslis vazne? ja v Gecku nikdy nejel po silnici, jen jsem mel stesti ho zkusit v terene a tam je stale excelentni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Mně stačí G500, amg je cenově už vysoko a v tomto autě mně nedává ani smysl. Sice jsem chtěl větší motor než má žena v grandu, ale asi to neklapne 500 v pohodě stačí , předevčírem jsem viděl v reichu kousek z roku 1988 v benalu nějaka 2,3ka , 3dveř ,ale long s lavicema po stranach , bylo v top stavu ....Jako kdyby ho ten Onkel ani nepoužíval ale 21.000 Je to prostě klasika a pokud ti neva že jezdí za 15-20 tak není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se