Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

OT: jakou značku zatmavovacích fólií na sklo zvolit ? Napadá mě jen 3M, tam by měla být kvalita

(doteď jsem měl na sklech sunTek a dobrý)

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Gas: naprosto Tě chápu . Tahle krabice je můj sen už dlouho a ještě asi bohužel chvíli bude , ale jestli máš možnost do toho jít tak bych do toho šel hned ! To auto je legenda .

Odesláno

Tak jsem zjistil, že mně už regulerne jebe... Prodávám V class a beru si tuhle krabici, líbí se mne už leta, jo, jsem divnej, ale když si ji nekoupím teď, tak už nikdy :) nechcete mně to někdo z vlastníků rozmluvit??

Ne je krásná :-)

Odesláno

Tak jsem zjistil, že mně už regulerne jebe... Prodávám V class a beru si tuhle krabici, líbí se mne už leta, jo, jsem divnej, ale když si ji nekoupím teď, tak už nikdy :) nechcete mně to někdo z vlastníků rozmluvit??

Ja ji teda nemam a fandim Ti! :) pak se pochlub

Odesláno

Mimochodem Forester xt už do Evropy nezavítá, společně se Subaru wrx sti

se poseru s cele unie 2,5 XT bylo moje nejmilejší auto i když jsem měl spoustu kamarádů na pumpach :-)) ale stalo to za to

Odesláno

Gas, naprosta pecka. Ten tvar kastle je porad bozi. Kdyz jsem kupoval auto, bylo G a LC ve vyberu. Gecko krasny, kostickovane sedadla:), ale male a malej vstup do kufru. Jinak pecka. Samo, ze jsem uvazoval nad heavy duty verzi :)

Odesláno

Mně stačí G500, amg je cenově už vysoko a v tomto autě mně nedává ani smysl. Sice jsem chtěl větší motor než má žena v grandu, ale asi to neklapne :D

Odesláno

Rozmlouvat Géčko? Nesmysl! Kupuj, dokud je!

Odesláno

No ja by som z toho auta az tak nadseny nebol. Naco ho chces pouzivat? Ten posledny model uz je lepsi, ale spotreba je stale obrovska, posed jak za klavirom, to skorokolme celne sklo je prilis blizko... Nezaprie to svoje korene, dverami musis mlatit a ten zvuk co vydavaju je jak od avie... Blaznivi Rusi s tym jazdia do Rakuska na lyze, ale je to podla mna akurat tak good auto do mesta a blizkeho okolia.

Odesláno

koveras, tu posledni vetu myslis vazne? ja v Gecku nikdy nejel po silnici, jen jsem mel stesti ho zkusit v terene a tam je stale excelentni....

Odesláno

Mně stačí G500, amg je cenově už vysoko a v tomto autě mně nedává ani smysl. Sice jsem chtěl větší motor než má žena v grandu, ale asi to neklapne :D

500 v pohodě stačí , předevčírem jsem viděl v reichu kousek z roku 1988 v benalu nějaka 2,3ka , 3dveř ,ale long s lavicema po stranach , bylo v top stavu ....Jako kdyby ho ten Onkel ani nepoužíval ale 21.000  :lol2:

Je to prostě klasika a pokud ti neva že jezdí za 15-20 tak není co řešit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...