Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jedničková Fabia 1,4 benzín, levný provoz a myslím, že rozumně postavené auto. Nebo Suzuki SX4 ale tam budeš muset hodně hledat.

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno (upraveno)

Dobojováno- po operaci páteře jsem hledal vyšší posed Karoq litránek ambition plus dvojkolka mauál   :clap:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)
  V 23. 3. 2018 v 19:55, Conrad napsal:

Dobojováno- po operaci páteře jsem hledal vyšší posed Karoq litránek ambition plus dvojkolka mauál :clap:

Cekacka je? Ten litr bude málo a docela holobyt ne?

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Tady je ten test - je poměně dobře udělaný:

http://www.auto.cz/skoda-karoq-1-0-tsi-vs-1-5-tsi-hleda-se-spravna-mira-119888

Já bych osobně bral klildně litr. Ta 1,5 TSI mě nijak nepřesvědčila.

BTW hodně mě zaráží jak pořád někdo tvrdí, jak ty malé turbomotory nemůžou vydržet víc jak 100 000 km a jak budou pořád rozbité atd. Ty motory už tady jsou X let a že by nějak houfně padaly jsem neslyšel. Jasně, V6 a V8 je paráda, ale tomu nikdy malé turba nekonkurovaly. Teď jezdím starým Golfem 4 1,6 16v a musím říct, že se na 130 TCe vyloženě těším, jelikož jízdně to je nesrovnatelné.

Odesláno
  V 24. 3. 2018 v 6:39, exBURN napsal:

Tady je ten test - je poměně dobře udělaný:

http://www.auto.cz/skoda-karoq-1-0-tsi-vs-1-5-tsi-hleda-se-spravna-mira-119888

Já bych osobně bral klildně litr. Ta 1,5 TSI mě nijak nepřesvědčila.

BTW hodně mě zaráží jak pořád někdo tvrdí, jak ty malé turbomotory nemůžou vydržet víc jak 100 000 km a jak budou pořád rozbité atd. Ty motory už tady jsou X let a že by nějak houfně padaly jsem neslyšel. Jasně, V6 a V8 je paráda, ale tomu nikdy malé turba nekonkurovaly. Teď jezdím starým Golfem 4 1,6 16v a musím říct, že se na 130 TCe vyloženě těším, jelikož jízdně to je nesrovnatelné.

Jasne trh je zaplaven modely 1.0 které mají najeto více jak 400.000km:)
Odesláno (upraveno)

Jasně, každej starší motor byl u 400 000 teprve zajetý...

1,0 je na trhu 2 roky? Tam asi těžko najedeš 400 000, ale u 1,2 jsou známé nájezdy přes 200 000km bez problémů, zatím co 1,8 tsi končily kvůli konstrukční chybě pod 100 000. Jo objem neneahradíš totiž ani dobrým konstrukčním návrhem. To řekne každy zneuznaný inženýr nad škopkem

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno
  V 24. 3. 2018 v 6:58, exBURN napsal:

u 1,2 jsou známé nájezdy přes 200 000km bez problémů,

To zní jako americani co hledají zbraně hromadného ničení v Iráku :))

Nee, dělám si prdel, Jasne, ze jsou zname, protože taky vždy slyšíš o někom kdo dokáže nemožné:))

V Africe jezdi takový ty starý mercedesy s 2.0 a 3.0 motorem, který maj tak max 100 Ps a mají nakrouceno 1,5 milionu, když jsme u těch konstrukci :D

Odesláno (upraveno)

Já mám na 1,2 tsi najeto 175tkm od novoty, takže mohu potvrdit, že jsem měl štěstí na kus a motor je bezproblémový (nutno podotknout, že 90% dálnice). Těm motorům nejvíce vadí ?dušení? v malých otáčkách (takže neřadit jak chce EU komisař), když je člověk drží ve středu tak ty motory vydrží.

Třebas ty dnešní 1,4tsi už musí být za těch cca 9let vychytané

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Tak do 207 CC manželka nepůjde. Prakticky jsou v nabídce jen ty problémové 1,6 VTi.  :frusty:  což je škoda - jinak je to pěkný auto a i ty výbavy nejsou špatné. Budeme teda hledat Colta CZc což je jinak nebe a dudy... Ono je zdánlivě z čeho vybírat, ale když vyškrtne člověk 2 místnou Tigru a hnusnou Micru CC, tak pak mezi těmito malými auty moc na výběr není.  <_<

Odesláno
  V 24. 3. 2018 v 9:25, klobadysek napsal:

Tak do 207 CC manželka nepůjde. Prakticky jsou v nabídce jen ty problémové 1,6 VTi.  :frusty:  což je škoda - jinak je to pěkný auto a i ty výbavy nejsou špatné. Budeme teda hledat Colta CZc což je jinak nebe a dudy... Ono je zdánlivě z čeho vybírat, ale když vyškrtne člověk 2 místnou Tigru a hnusnou Micru CC, tak pak mezi těmito malými auty moc na výběr není.  <_<

No a 307cc 2.0 jsi nekoukal?

Odesláno

Díky za rady!

Mustang je pro mě mimo, nad MX5 přemýšlím už dlouho (mám extra slabost pro staré miaty), ale chtěla bych něco s hardtopem a co si budeme povídat, jsou trochu línější. SLK i porsche jsem automaticky nějak shodila ze stolu, protože jsem to považovala za příliš drahé, ale ještě na to mrknu, díky za tip.

S2000 je něco jako jednorožec, neviděla jsem žádnou ani nepamatuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...