exBURN Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Napadá mě jestli můžeprodejce vidět všechny auta a konfigurace co se kdy do ČR dostaly? Zas blbá náhoda Tiguan v oranžový bez značek 2x ve stejný čas kolem jednoho místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Nevěřím, moje stojí na salonu a druhé takové tu není... Říkal prodejce... Myslím, že tu nějaké budou, buď v klidu :-) https://skladovevozy.volkswagen.cz/sl-cz/cs_CZ_VW/V/search?mgb=298_Allspace&color=oranžová&categories=SUV&radius=50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 A je po ftákách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ámen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 (upraveno) Dík všem za více či méně podnětné rady a doporučení. Neska sem to dovez domu, tak vám dlužim rozluštění záhady teho našeho auto románu - a fakt, normalně je tam složitá zápletka, napětí, odloučení, no a samo hepiend jaxviňa. Vlastně hownajs. Koupil jsem 530D F11 xdrive v m-paketu. Auto nejni na fóru úplně neznámou. Byl jsem se na něj čučnout letos v únoru. Ve vůni. Nakonec mi odřekl kupec na moje a já tu hodil for fun odkaz na bazos. Chytnul se toho laskajefajn a skoro ho koupil. Je to ale vůl a nekoupil. Pak jsem to přestal sledovat. No a teďka po prodeji volva si řikam - napíšu borcovi, jestli to nějakym zázrakem porát nemá. Neměl. Ale poslal to dva měsíce zpět do áček (!) a světe div se, tam ho ještě měli. Borcí jedni - ironie, ale to je na jiné povídání. Dneska zaplaceno a už si hoví v garáži. Byl to vosut asi nebo co Upraveno 2. srpna 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 A mělo to ty emoce po pul roce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Maximální. Sme se spolu museli hned aji vyfotit, ale ta fotka je spíš nepublikovatelná - mam tam výraz jak na tripu (schvalně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Parada. Dej sem story s ackama, to me vzdy pobavi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 A to chce každý slyšet ještě jednou, že áčka je nejlepší autohaus v republice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Tak este napis rok, km a cenu. A su rad, ze sem mel pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Vraj u fauve sa da(l) raz resetnut odometer. Aby pri predavani auta malo blizko nule.Som pocut ze daky zamestnanec takto zobral fungel novu R32 na Pezinsku babu, vyblaznil sa a na druhy den isla zakaznikovi z klasickymi 2km na odometri. Sent via IPoAC Odometer se samozřejmě upravit dá. Dnešní auta ale mají řídících jednotek několik - pokud opravdu toužíš zjistit reálný počet ujetých kilometrů tak se to dá. Vyčteš třeba počet motohodin u serva řízení, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 (upraveno) @sibirnaya: 2013. 160tkm. 490k. ČR. 1.majitel (upgradoval na g-series 540i). Měl no AAA-story. Nikdy jsem tam předtim nic nekoupil, ani jim nic neprodal. Až teďkon, když sem si řek, že vezmu něco mladšího a míň najeto (nemyslim to bmw). Řikam si - zkusim, na dva roky starym autě s nájezdem do pade, ani áčkaři nic nezbastlí. To asi ne, ale jednání je fuckt na úrovni. Jedno auto (2017, 27tkm) jsem zálohoval kvůli převozu z Ostravy. Pět litrů ze mě vyrazili šmejdi. Mělo dorazit do dvou dnů. Tejden se vymlouvali, až z nich nakonec vylezlo, že už když jsem jak kkt jel hodit na pobočku tu záložku, měl to auto zamluvený zaměstnanec tamní pobočky. Stane se. Kdybych to bmw neznal a nelustroval už v únoru, do áček už bych ani nepáchnul. Ale přemohl jsem se no. Kolem a kolem dobrý. Trochu sem se zacukal a vyrazil z nich desítku slevu ? ikdyž slevu. Cena byla stejná jako v únoru a auta jak víme, nemládnou. Ale dobrý, cifra skočila dolu, skrblík ve mě uspokojen. Jen ten menadžr vypadal, jak kdyby mi sundaval půlku ceny. Další prdel před podpisem smlouvy. Řikam - gut, tak těch 490k vám dam půlku cash, druhou kartou. A slečna (velmi pohledná samozřejmě) na to - je tam ještě poplatek za právní přípravu a prověření vozu. 4 litry !!! Povídam - a co to je? Prej ověření historie, nájezd, leasingovky, havárky, apod. Aha, takže jako Cebia za pětikilo přes net za pět minut - řikam. Prej hmmm. Tak sem se začal zbírat ze židle, že du. Ani ke dveřím jsem nedošel. Prej teda na výjimku grátis Skvělá je taky ta jejich vábnička na super-slevu z ceny při koupi na úvěr. Bylo to 500->440. Tady sem je dost podcenil a myslel si, že na ně vyzraju. Dam 400 kila a ty čtyři pětky usplácim, ikdyby bylo RPSN 50%. Howno. Akontace max 10%, RPSN reálnejch 18%, měsíční splátka asi dvaadvacet na čtyři roky. Řikam bábě za stolem - proč to nenapíšete na ten web na férovku, jak to je?! Prej - to by nám sem nikdo nepřišel. Aspoň byla upřímná. Každopádně moje cesta vedla směr all-cash. Bonbónek navrch. V úterý jsem to byl projet, vezli to (prej) z Brna. Bylo tam půl nádrže paliva. Dneska odjíždim a co myslíte? Béemvé hlásí dojezd 36km... To nevymyslíš. Upraveno 2. srpna 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) A zůstala tam rezerva, lékarnička, trojúhelník atd? Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Ja nevim, Maxeli, ale z jednoho duveryhodneho zdroje mam, ze BMW si kupuji jen slabomyslni :-)https://www.stream.cz/mistri-volantu/10026940-bmw-si-asi-v-rusku-porizuji-jen-slabomyslni-jedinci?rss&dop-ab-variant=1&seq-no=1 To sou sracky twl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 A zůstala tam rezerva, lékarnička, trojúhelník atd? Lékárničku ti za tři kila prodají a rezervu s trojúhelníkem hodí z vedlejšího auta Aspoň nám to tak udělali......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Pánové, jak je na tom Volvo XC60 D4,5 od nějakého roku 2012,13-2014? Zvažujem větší auto a tohle vypadá dobře..ne že bych byl nadšeny z dieslu, ale co nadělám...90% SUV je v dieslu. Chci 4x4, automat by byl fajn. Napadá Vás ještě něco? Zvažoval jsem CX-5 ,nebo X1.. S tím naším prckem se furt stěhujeme (taháme kolo, koloběžku, hadry atd.), takže velký kufr se hodí. Současné auto je RAV4, takže pod tuhle velikost bych šel nerad.Dík za nápad anebo doporučení motorizace..Budu s tím jezdit i služebně, takže se ročně najede tak kolem 30tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Co Nissan x_trail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Když já u něj nevím s tím jejich francouzským motorem..já bych asi neměl problém s nějakým zvednutějším kombikem..přeci jen na horách jsme taky často.. Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 No, snad to není taková bída jako to bylo dříve... Zabozroutu jezdí docela dost, tak snad už to vyladili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) @exBURN: Jistě, že... ne Všecko mam ale vlastní, takže aspoň tady fakt kein stress. @tenge: Tenhle model XC60 co vim, načetl jsem na netu a vyposlechl od servisáka, by neměl mít žádné větší nemoci. Pokud velikostně stačí - a že třeba kufr fakt nejni etalon třídy, pak by to by můj favorit ; možná spolu s CX-5. Každopádně motor bych doporučil pětiválec (dvačtyři) D5 158kW - síly na rozdávání a spotřeba ještě rozumná. Od faceliftu v 2014 je pak všechno čtyřválcové, vesměs biturbo, což nemusí být špatně, ale mě se k tomuhle autu ten pětivál prostě hodí víc. Zas je tam digitální přístrojovka, trochu jiné ovládalní infotaimentu a pár dalších chujovin. Za sebe bych si našel poslední model předface, automat, a pokud možno R-Design paket - taky na to budeš každej den koukat a tohle mu hodně sluší. Zkus pohledat na Volvo Selekt, třeba najdeš něco vyhovujícího v rámci budgetu (?):http://selekt.volvocars.cz/cs/used-cars?warrantyProgram=31 Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se