moco Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Já měl asi 7 let stošestku v benzínu (950 ccm), bohatýrská edice Palm Beach (samolepka a střešní okno) a to bylo taky pořádný malý auto. Zrychlení 0-30 to mělo bestiální, ale pak začalo poměrně rychle vadnout.Tak sis měl koupit něco jiného, co jsi čekal v téhle kategorii před ?sedmi? lety? Je jedno, že to byl peugeot. Kámoš to měl deset let a žádný problém s tím neměl (kromě těch svých vnitřních, jak je uvedeno výše)
M.K. Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 OK, příště zkusím nezapomenout smajlík ;-)
moco Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 OK, příště zkusím nezapomenout smajlík ;-)Já taky
montemar Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 peugeot. nevim, jak to maji ted se spolehlivosti, ale tezko rict, cim by mohli v soucasne dobe potrapit konkurenci.. mozna snad design.. jinak co mi uplne nesedi jsou malinkaty hranaty volanty..
African Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Mě ta malá 2008 baví moc, 1,2 motor docela pěkně pružnej, no jo ale mám to na blbnutí po okolí, jestli to je spolehlivé ukáže až čas...zatím dvacet najeto a drží to :-) Ty designy mají ale vymazlený poslední dobou, to zase palec nahoru, i ta 5008 je na oko fajnová.
Lion Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Mi se ta nová 508 taky líbí, kamarád má předchozí 508 SW GT a je to pohodlné a poměrně slušně odhlučněné auto... Akorát z ergonomie sem byl v rozpacích, ale jezdím už 10 let jen koncern... Akorát sem se díval, že s asistentama, výbavou to atakuje skoro 1,3 mega to je dost odvážné... Ale zas říkal, že na to tenkrat dostal snad 3 kila slevu a o tom si teď u superba můžu nechat akorát zdát Upraveno 26. února 2019 uživatelem Lion
varjag Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Jako mne se líbí moc. Ale každej v mém okolí co si Peugeota, Citroena nebo Renault pořídil už se k těm značkám při dalším nákupu nevrátil. Všichni na to vesměs nadávali a dnes mají koncern, Korejce nebo Japonce nebo případně nějakou premiovku.Nemuzu potvrdit, ja mel postupne Citroeny BX, XM a male Saxo a miloval jsem vsechny. Hlavně tedy XM. Dnes uz sice frantika nemam, ale model C6 byl pred tremi lety ve dvojici nejvetsich adeptů. Zato treba Honda Accord me srala strasne. O Alfě 156 nemluvim :-))) Ale podle vkusu kazdeho soudruha ;-) Upraveno 26. února 2019 uživatelem varjag
mAra_ Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Můj první vůz: Citroen C3 . Nalítal přes 200k. Bez jediné technické závady. Jen mi teda uhnil výfuk asi po pěti letech. Neřeknu křivé slovo proti těm vozům.Pravda teď už Citroen nemám... Nedělají vůz který by mi vyhovoval. Ale kdyby dělali, tak by mě nápis Citroen neodradil. Upraveno 26. února 2019 uživatelem mAra_
shaggy Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Kolegova C3 automat (z tych prvych) skoncila pred asi 3 rokmi na srotovisku. Proste ju zahodil. Nemalo to uz ani hodnotu benzinu v nadrzi a malo to furt problemy s prevodovkou.
dawe009 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Moje nejhorší auto v životě se jmenovalo Xantia 2.1 TD. Koupil jsem od fanouška značky, na doporučení, s referencemi, auto údajně v top stavu, nejvyšší výbava, active podvozek nebo jak se to jmenovalo. Když vezmu, kolik mě stály opravy podvozku, opravy motoru, opravy elektroinstalace a kolik času auto strávilo v servisu a za kolik jsem ho po roce prodal, vyšel mě kilometr asi na kilo. To jsem se mohl nechat vozit limuzinou. Japonec ani němec mě takhle nikdy nepodrazil. A to jsem těch aut v životě měl už fakt hromadu. Od té doby mi nic francouzského (kromě vína) nesmí do baráku. Ale jasne, bavíme se o 20 let starém autě, nicméně zůstalo to hluboko ve mě
eskimak Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Dawe dawe, opat s Tebou nesuhlasim. Akoze nic okrem vina?? A co Cognac? A syry? A co zabie stehienka? Ja mam Francuzske veci vlastne celkom rad. Ak nemaju motor
DavidLC Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 XMko,R 25,R Safrane biturbo, vše naprosto nezapomenutelné kočáry :-) Faktem je, že jsem je neměl tak dlouho, aby mě štvaly :-) A Espace, patrně nej (až na Previi:-)) minivan, když zrovna jede :-)))
uff Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Varjag: Cim te srala 156ka? Vim, ze je to magorina, ale chtel bych ji jako youngtimera. Nedokazu racionalne rict proc (az na busso), ale porad po nich tajne pokukuju...
dawe009 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Dobře, koňak a smradlavý sejry beru, toho se nestraním.Já mám obecně strašně rád Francii jako zemi, je to úžasná kombinace všeho..akorát nemám rad Francouze, bo jsou to strašný dyliny. A francouzský auta fakt ne. Uznávám třeba 205 GTi, 405 MI16, Clio V6, Alpine a možná pár dalších..ale obecně fakt ne. Naposledy jsem jel asi před 5 lety s Mégane a to bylo fakt za trest.Z Itálie mám rad hlavně motorky. Měl jsem Ducati a Moto Guzzi a obě byly moc fajn a nesraly se (moc). Ale auta? Měl jsem Breru V6, nádhera, ale sráč. Moje první auto byla Alfa 33. Sráč. Lidi v mé blízkosti..146 GTA, 156, 159, Fiat coupe, Alfa GTV, všechno šlo pryč a mají němce. Ferrari? Pamatuju na F430 co jsem měl chvíli v opatrování, najeto 60 tis, auto po smrti. Atd. Nikomu to neberu, at si kazdej jezdí v čem chce a má rad co chce, ale já proste fakt ne.. Upraveno 26. února 2019 uživatelem dawe009
DavidLC Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Varjag: Cim te srala 156ka? Vim, ze je to magorina, ale chtel bych ji jako youngtimera. Nedokazu racionalne rict proc (az na busso), ale porad po nich tajne pokukuju...156ku jsem měl (2,5 benzin) a fajn ježdění,padla mi do ruky. Údajně elektrika byla bolest. Mě se vše zlé vyhnulo :-) I JTDčka byly fajn.
varjag Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Mel jsem 2.0 twinspark. Krasny auto s tim nejlepsim podvozkem. Mel jsem ji rok a delal jsem dvakrat klikovou hridel. Ale prvni oprava byla tenkrat asi zfusovana, takze po par tisicich zase zaklepala. A nevim co s tim autem delal ten prede mnou. Rikalo se na foru, ze twinspark bere vsechen olej nahoru do hlav a klika se pak pridira.. Na druhou stranu kdyz jela, byla to naprosta parada! Pokud ji budes shanet jako youngtimera, sel bych urcite do sestivalce. Uz jen pro ty lesteny svody a zvuk :-)) Upraveno 26. února 2019 uživatelem varjag
ensi Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Peugeot, to jsou ti rebelove, kterym svidra tachometr a otackomer?
Murphy97 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Dawe dawe, opat s Tebou nesuhlasim. Akoze nic okrem vina?? A co Cognac? A syry? A co zabie stehienka? Ja mam Francuzske veci vlastne celkom rad. Ak nemaju motor :-)
Cestavede Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Accord je fajn. Obecně japonská auta se tak neserou jak evropska, němce nevyjímaje. Taky záleži jak s tim jezdite, kolik najedete a kdy dělate servis. Řetěz u BMW dieselu je tragedie, takhle už radějí francouza.
exBURN Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Peugeot, to jsou ti rebelove, kterym svidra tachometr a otackomer? Oni to maj vymyšlené páč při komfortním posedu na to přes volant stejně nevidíš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se