African Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Dneska jsem obeslal dealery Mitsubishi s poptávku na nějaký testovací Outlander, no a jeden zmínil nový model že brzy vyjde. Jsem ani nevěděl že se něco chystá, moc se o auta poslední dobou nezajímám, no ve zkratce jestli to bude vypadat takto, tak ty obr světla se mi tedy moc nelíbí :-( Samozřejmě naživo to může být úplně jiné...odvážné designy mají ti Japonci poslední dobou :-) Jinak je docela dobrý, jsem moc zvědavý na interiér, ale na druhou stranu mě může nechat chladným protože cenově to stejně nedám....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 A uz ma sestka aspon pruzor na lyze? Taky bych do ni sel, je to velmi povedene auto, ale car policy Japonce nepovolovala. S tim kufrem maji kluci pravdu, 500l je v klidu, pokud nevozis kocarek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 ...a český člověk je tvor, který rád převáží vzduch Staráme se o výměnu vzduchu. Z města odvážíš špinavý, do města vozíš čistý. Kombíky, velké limuzíny a SUV by měly dostávat speciální dotace za zásluhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Dneska jsem obeslal dealery Mitsubishi s poptávku na nějaký testovací Outlander, no a jeden zmínil nový model že brzy vyjde. Jsem ani nevěděl že se něco chystá, moc se o auta poslední dobou nezajímám, no ve zkratce jestli to bude vypadat takto, tak ty obr světla se mi tedy moc nelíbí :-( Samozřejmě naživo to může být úplně jiné...odvážné designy mají ti Japonci poslední dobou :-) Jinak je docela dobrý, jsem moc zvědavý na interiér, ale na druhou stranu mě může nechat chladným protože cenově to stejně nedám....:-)Me se to líbí jak cyp. Vypadá skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Dneska jsem obeslal dealery Mitsubishi s poptávku na nějaký testovací Outlander, no a jeden zmínil nový model že brzy vyjde. Jsem ani nevěděl že se něco chystá, moc se o auta poslední dobou nezajímám, no ve zkratce jestli to bude vypadat takto, tak ty obr světla se mi tedy moc nelíbí :-( Samozřejmě naživo to může být úplně jiné...odvážné designy mají ti Japonci poslední dobou :-) Jinak je docela dobrý, jsem moc zvědavý na interiér, ale na druhou stranu mě může nechat chladným protože cenově to stejně nedám....:-)Ten plastochrom vepředu vypadá festovně hnusně. To ten, co to renderoval si musel poblít myš Ve skutečnosti to snad takhle nebude vypadat, funkčně to nemá žádný dobrý důvod a esteticky jedině snad, že by to chtělo složit "homáž" Predátorovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 On ti opravdu trochu toho Predátora připomíná, super :-) Stejně z toho nakonec bude super verze s pětilitrem pro trh americký a pak 1.2 pro ten náš eko trh evropský, no a bude po nadšení :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 (upraveno) Vídám poslední generaci outlendera poměrně často a nemůžu si pomoct. Ten design je proporčně nevyvážený. Velká karosérie na malém úzkém podvozku. Netvrdím, že je to špatné auto, jen mi připadá divně nafouklé. Jen pro porovnání, o čem mluvím. Nebo to vidím jen já? Upraveno 18. ledna 2020 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Mě osobně se líbí hodně, ale už jsem to také zaslechl z mého okolí co píšeš, takže na tom něco bude :-) Hodně jsem v něm jezdil, a to i v terénu a bavilo mě to, navíc dvoulitr benzín v automatu je prověřený, bere se jako spolehlivý, kamarád na něm má namotáno 230 bez problémů, takže aspoň vím do čeho přesně jdu....tož tak za mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Japonsky designeri berou odjakziva nejakej divnej matros :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Vídám poslední generaci outlendera poměrně často a nemůžu si pomoct. Ten design je proporčně nevyvážený. Velká karosérie na malém úzkém podvozku. Netvrdím, že je to špatné auto, jen mi připadá divně nafouklé. Jen pro porovnání, o čem mluvím. Nebo to vidím jen já? Máš pravdu. Je to vážně špatně navržené. Nájezdové úhly budou jak u běžných sedanů Pro porovnání rozvor:Outlander 2670mmLand Cruiser 150 2790mmLand Cruiser 200 2850mmX5 2975mma i Citroën C5 Aircross má 2730mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Japonsky designeri berou odjakziva nejakej divnej matros :-)))Souhlasím :-) Ale jak se říká, kdo se bojí, .... v síni, takže proč ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 https://cars.usnews.com/cars-trucks/mitsubishi/outlander No, the Mitsubishi Outlander is not a good compact SUV. There are a few things it does well: It gets decent gas mileage, and it's one of the few small crossovers with three rows of seats. But in most areas, this Mitsubishi is well behind the competition.Jan 10, 2020 Performance: 5.6Interior: 5.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 On ti opravdu trochu toho Predátora připomíná, super :-) Stejně z toho nakonec bude super verze s pětilitrem pro trh americký a pak 1.2 pro ten náš eko trh evropský, no a bude po nadšení :-) :-) :-)Fakt bych radši bral Citroën C5 Aircross, když už tě láká zajímavý a cenově dostupný crossover. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 já to nechtěl psát první, ale dokud jsme měli dvě děti vlezli jsme se v případě potřeby i do E46, kde na prostoru poznáš i to, že máš v peněžence o dvě bankovky víc. Jakmile jsme hledali auto pro tři sedačky, začal problém, zejména se šířkou interiéru. Každopádně koncern má kufry největší, v něčem je třeba i ty testy vyhrávat Nakonec to vyřešíme nejspíš Passatem B7 od Autodraft.cz. Nemate s nema někdo zkušenost? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 https://cars.usnews.com/cars-trucks/mitsubishi/outlander No, the Mitsubishi Outlander is not a good compact SUV. There are a few things it does well: It gets decent gas mileage, and it's one of the few small crossovers with three rows of seats. But in most areas, this Mitsubishi is well behind the competition.Jan 10, 2020 Performance: 5.6Interior: 5.8Přečetl jsem toho vcelku dost, když jsem se o něj ještě zajímal, ale americká recenze mě upřímně nenapadla :-) Ta testovaná 2.4 obsah i 3.0 je ovšem zajímavá, u nás se neprodává, ale jak říkám, americký trh i jejich automobilové myšlení je někde úplně jinde. Já 2019 Outlandera znám dobře a hlavně vím co po servisní stránce od něho do budoucna čekat. Co mě štve oproti mému je že přestali dělat půlené zadní dveře, a za dobrou muziku, která byla dříve standardní, si musím teď připlatit nemalé peníze. Jinak asi vše lepší, hlavně jízdní vlastnosti. Děkuji za tip na Citroëna, ale nemá sedm sedaček, motory 1.2 nesmysl, 1.6 by možná jakš takže šel, ale dvoulitr lepší a hlavně předokolka, co jsem tak pochopil. Musím mít 4x4 v automatu, přes to vlak nejede....no a design upřímně za mě nic moc. Co jsem moc chtěl, nový Cherokee anebo Discovery, ale tam mě tak nějak každým odradil, včetně jejich majitelů, ale auta krásný :-( Mit na to prachy, tak by to bylo jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Je to v perdeli Afri. Takovou Micinu jako ty nase stary dobry pastiky uz holt dneska nekoupis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Je to v perdeli Afri. Takovou Micinu jako ty nase stary dobry pastiky uz holt dneska nekoupis.Tak to s tebou plně souhlasím kamaráde, dodnes vzpomínám jak se soused vsadil o stovku že prý zničím auto :-) Prohrál, zničené kurty za třista nepočítám :-) Auto držák, dovezl matroš na půl baráku, objel všechny krásné hory, dálky i moře s námi, spokojenost, ale život jde dál....budu smutný až půjde do světa :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Už jsem viděl i Q7 trhat sloupky plotu ze země)) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Nedelate nekdo u dealera Toyoty? Kamarad chce kupovat PROACE. Idealne Praha a okoli, ale kdyz bude zajimava nabidka, tak je to vlastne asi jedno. Kdyztak SZ prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se