Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Taky tu 1.2 Puretech máme v 2019 Pažoutovi 2008, automat a je to opravdu zábavný motor, ten tříválec dává příjemný chraplavý zvuk a pěkně táhne, docela jsem byl překvapený. No, ale je to jak jsem psal ve 2008, jezdím v tom sám a dojezdy do padesáti km každý den, ve větším rodinném autě pro daleké cesty bych ho upřímně nechtěl. A určitě v automatu, když vidím jak ten automat jede rychlosti nahoru a dolů, to by si v manuálu musel člověk ruku asi nalomit někam dojet :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

C5 je moc pekna, jen to je uvnitt takovy větší osobak ne? Ma to 3 sedacky v druhe rade?

Trošku menší to je.. ale sedačky v druhé řadě jsou ještě použitelné všechny tři..

Jinak teda určitě bych se nepouštěl do objednávání.. skladovku nebo předváděčku, jinak nemáš jistotu ničeho :)

A stejnou platformu jako Rifter/Berlingo dělá i Opel (Combo Life) a Toyota (Proace City Verco)..

Odkaz ke komentáři

Berlingo moc fajn.. když nehledíš na kč tak ten 8st měnič od Aisinu s naftou nemá chybu  !! viz tahle skladovka https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/berlingo/18588800?goFrom=list

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Máme nový barák :-D Těžko něco pořizovat...

A s Moserama co jsem pořídil dva měsíce dozadu jsem řekl, že s hrackama je utrum.

Tohle si jdeme jakože vyzkoušet, jestli na to teď náhodou nezacneme šetřit ;-)

než půjdeš do salónu, tak budeš muset paní provést durch Pařížskou, pak jsou trumfy na tvé straně (pokud si tam teda nekoupíš hodinky)

Odkaz ke komentáři

Máme nový barák :-D Těžko něco pořizovat...

A s Moserama co jsem pořídil dva měsíce dozadu jsem řekl, že s hrackama je utrum.

Tohle si jdeme jakože vyzkoušet, jestli na to teď náhodou nezacneme šetřit ;-)

Když se daří tak se daří  :guitar:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem ze ženy vydyndal souhlas k tomu, že se příští víkend pojedeme podívat do Prahy na nového Challengera...

Dlouhá cesta přesvědčování právě započala :-)

Hezky pěkně, budu se těšit na tvé postřehy, je to krásná kára :-)

Odkaz ke komentáři

Mě hoši bude tak rok dva až pět trvat než na to nasetrim :-( Když bych chtěl nového. Přece jen letos jsem cpal peníze do hodinek a do Harleye...

Ale chci si do toho sednout a uvidět, jestli je to vůbec cesta...

Edit: pro Pepu: mám jeepa a se zpracováním jsem v pohodě. Jasně, neda se to srovnávat třebas s JLR, ale za ty prachy... Ideal.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...