African Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 (upraveno) Taky tu 1.2 Puretech máme v 2019 Pažoutovi 2008, automat a je to opravdu zábavný motor, ten tříválec dává příjemný chraplavý zvuk a pěkně táhne, docela jsem byl překvapený. No, ale je to jak jsem psal ve 2008, jezdím v tom sám a dojezdy do padesáti km každý den, ve větším rodinném autě pro daleké cesty bych ho upřímně nechtěl. A určitě v automatu, když vidím jak ten automat jede rychlosti nahoru a dolů, to by si v manuálu musel člověk ruku asi nalomit někam dojet :-) Upraveno 5. března 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 C5 je moc pekna, jen to je uvnitt takovy větší osobak ne? Ma to 3 sedacky v druhe rade? Trošku menší to je.. ale sedačky v druhé řadě jsou ještě použitelné všechny tři.. Jinak teda určitě bych se nepouštěl do objednávání.. skladovku nebo předváděčku, jinak nemáš jistotu ničeho A stejnou platformu jako Rifter/Berlingo dělá i Opel (Combo Life) a Toyota (Proace City Verco).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Berlingo moc fajn.. když nehledíš na kč tak ten 8st měnič od Aisinu s naftou nemá chybu !! viz tahle skladovka https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/berlingo/18588800?goFrom=list Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Kdyz uz bych bral riftera/berlingo/proace city/combo life, tak vezmu urcite prodlouzenou verzi.Berlingo moc fajn.. když nehledíš na kč tak ten 8st měnič od Aisinu s naftou nemá chybu !! viz tahle skladovka https://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/berlingo/18588800?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Dneska jsem ze ženy vydyndal souhlas k tomu, že se příští víkend pojedeme podívat do Prahy na nového Challengera... Dlouhá cesta přesvědčování právě započala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Jo když si chlap kupuje hračku, musí mít krmení pro manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Dlouhá cesta přesvědčování právě započala :-)Zásadné je začať vetou ?Nechcela by si novú kuchynskú linku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Máme nový barák :-D Těžko něco pořizovat...A s Moserama co jsem pořídil dva měsíce dozadu jsem řekl, že s hrackama je utrum.Tohle si jdeme jakože vyzkoušet, jestli na to teď náhodou nezacneme šetřit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Zdiby, mAro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Máme nový barák :-D Těžko něco pořizovat...A s Moserama co jsem pořídil dva měsíce dozadu jsem řekl, že s hrackama je utrum.Tohle si jdeme jakože vyzkoušet, jestli na to teď náhodou nezacneme šetřit ;-)než půjdeš do salónu, tak budeš muset paní provést durch Pařížskou, pak jsou trumfy na tvé straně (pokud si tam teda nekoupíš hodinky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Máme nový barák :-D Těžko něco pořizovat...A s Moserama co jsem pořídil dva měsíce dozadu jsem řekl, že s hrackama je utrum.Tohle si jdeme jakože vyzkoušet, jestli na to teď náhodou nezacneme šetřit ;-) Když se daří tak se daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 :-D Hodinky má a o další moc nestojí... (GS na litacku)Ale Long red dělá na nějaké záchranné brzdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Zdiby, mAro? Tohle: https://www.autooutlet.cz/contacts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Mě se ty US auta z venku líbí, to zpracování je docela mizerie. Když už tak bych šel do TOHOTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Mě se ty US auta z venku líbí, to zpracování je docela mizerie. Když už tak bych šel do TOHOTO.Jo, mAra je přesně ten tip co si koupí mustanga na baterky... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 O něm nepadlo ani slovíčko, mluvím o sobě, čteš mezi řádky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Mě se ty US auta z venku líbí, to zpracování je docela mizerie. Když už tak bych šel do TOHOTO.Nebe a dudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Dneska jsem ze ženy vydyndal souhlas k tomu, že se příští víkend pojedeme podívat do Prahy na nového Challengera... Dlouhá cesta přesvědčování právě započala :-)Hezky pěkně, budu se těšit na tvé postřehy, je to krásná kára :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) Mě hoši bude tak rok dva až pět trvat než na to nasetrim :-( Když bych chtěl nového. Přece jen letos jsem cpal peníze do hodinek a do Harleye...Ale chci si do toho sednout a uvidět, jestli je to vůbec cesta...Edit: pro Pepu: mám jeepa a se zpracováním jsem v pohodě. Jasně, neda se to srovnávat třebas s JLR, ale za ty prachy... Ideal. Upraveno 6. března 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Tohle:https://www.autooutlet.cz/contacts jo, tohle jsem myslel, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se