CEGY Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Hosi, je jeste porad nakup v Ackach nebo Esach takovy pruser? Tata chce na stary kolena vymenit auto za ix35 a maj to hlavne v ackach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Hele tak ty nazory jsou porad ruzný. Osobne znam 3 lidi, kteri pravidelne nakupujou v AAA a vzdycky jsou spokojeni. A to jak s nakupem, tak s prodejem. A jsou auto jako Volvo XC 90, BMW, Subaru, apod, takze ne uplne plečky. Staci trochu tvrde vyjednavat, nechat si auto komnplet prohlednout svym mechanikem, projet si to, dbat na dobre postavenou smlouvu a zaruku a v podstate se nemaji ceho bat. Chce to trochu casu a energie. V ESA asi to same. Da se i usmlouvat dobry leasing, dobra procenta, apod. Ty hororove zkazky take znam, ale mam pocit, ze to bylo uz pred nejakym casem. Myslim, ze diky trhu, kontrole, online hodnoceni, feedbackum, apod. se to dost zlepsilo. Ale neni to moje zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Moje zkusenost pri prodeji v posledni dobe pekne nahovno, porad otravovali, jak jsem podal inzerat na prodej auta, do 3 minut telefon ze maji zajem, rekl jsem ze nikam nejedu, ze s nima mam blbou zkusenost (asi pred 5 lety). Nakonec jsem se nechal ukecat, ze kdyz prijedou obetuju jim 30minut casu. Druhy den volal jinek typek, ze jako dohodnem termin a jestli by byla mozna sleva, ze priveze penize a vyplati me hned, rikam ok, kdyz to tak bude, 5% sleva. Domluvenej termin, cekam doma jak kokot a nikdo nikde, zadny telefon, sms, nic. Vratil jsem se do prace a ten picus me prozvonil a a nez jsem to stihnul vzit tak to tipnul. Takze asi tak. Druhej den vola jinej typek, ze jako jede na tu prohlidku auta, takze ten to odsral za vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Před hodinou, CEGY napsal: Hosi, je jeste porad nakup v Ackach nebo Esach takovy pruser? Tata chce na stary kolena vymenit auto za ix35 a maj to hlavne v ackach. Za mě není, hledal jsem auto dost dlouho a všechny ty bazose, autobazar.eu atd. je jeden velký ojeb... buď bouračka, nebo stočenka. Švagrová pracovala pro aaaauto (právní služby) a dohodila mi kolegu. Zavolal, řekl jsem mu co chci a co za to chci dát, za hodinku mi poslal 4 auta, já si vybral, nechal to doručit do nejbližší pobočky a za dva dny jsem měl auto doma. Ještě mi říkal, že největší jistota, jsou vozy přes mototechna... Takže, za mě ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Mate nekdo piskovani skel? Myslim jakoze vypiskovanej / vyleptanej VIN kod na sklech pro snizeni zajmu zlodeju. Zvazuju to, ale ta Cebia nalepka okolo toho mi prijde docela nehezka... (auto sice jeste nemam vybrany, ale uz resim takovy kraviny...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Ja to mám na Alfe a keby si o tom nepísal, aj by som zabudol. Nikdy som o to pohľadom ani nezavadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Pískování skel jsem měl na všech autech a OK.Dá se koupit i leptací sada udělat si značky doma (když se zadaří, vypadá to OK a někteří dodavatelé těchto sad nabízeli i zapsání do databáze).Každopádně když se kolem nápisu nenalepí okraj/podklad, je to méně rušivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Ta "rušivost" je tam právě proto, aby zloděj na první pohled viděl, že tam tato forma zabezpečení je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 @Tomas_2002 ahoj, mohl bych mít pár otázek: golf 2015, 1.2tsi 77kw opravdu nemá interval výměny rozvoďáku? Tvrdili mi to v servisu, v servisní knížce jsem to nenašel. Chci tam nechat domontovávat tempomat, bez toho nefunguju.... páčky a pedál jsem našel cca za tři stovky eur je problém ta aktivace u AD a co to asi stojí? Borce co mi to namontuje už mám. Nebo mám radši přitlačit a pořídit multifunkční volant? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 77kW byla ještě verze s řetězem, takže bez výměny. Následné verze mají řemen s intervalem výměny 300k km. Bez VIN se to nedá takhle jednoduše říct, ale já myslím, že bez výměny té jednotky pod volantem se to neobejde. Doba kdy stačilo koupit páčku a sundat volant skončila s jedničkovou Fábií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Před hodinou, Tomas_2002 napsal: Ta "rušivost" je tam právě proto, aby zloděj na první pohled viděl, že tam tato forma zabezpečení je No to je fakt, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) před 43 minutami, guzmic napsal: @Tomas_2002i tam nechat domontovávat tempomat, bez toho nefunguju.... páčky a pedál jsem našel cca za tři stovky eur je problém ta aktivace u AD a co to asi stojí? Borce co mi to namontuje už mám. Nebo mám radši přitlačit a pořídit multifunkční volant? Díky. Cinkni tomuhle hochovi, šikovnej neuvěřitelně. Upraveno 5. října 2020 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 39 minutami, Tomas_2002 napsal: 77kW byla ještě verze s řetězem, takže bez výměny. Následné verze mají řemen s intervalem výměny 300k km. Bez VIN se to nedá takhle jednoduše říct, ale já myslím, že bez výměny té jednotky pod volantem se to neobejde. Doba kdy stačilo koupit páčku a sundat volant skončila s jedničkovou Fábií Minimalne v dobe O2 to slo urobit rovnako. Packa za 1000kc + zapnut v pc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Před hodinou, Tomas_2002 napsal: 77kW byla ještě verze s řetězem, takže bez výměny. Následné verze mají řemen s intervalem výměny 300k km. Bez VIN se to nedá takhle jednoduše říct, ale já myslím, že bez výměny té jednotky pod volantem se to neobejde. Doba kdy stačilo koupit páčku a sundat volant skončila s jedničkovou Fábií aj BMW ma dozitovne retazove rozvody na diesloch a doziju vacsinou okolo 200 000km castokrat aj skor. Neviem ci by som sa v dnesnej dobe spoliehal na to co povie vyrobca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Před hodinou, hopa26 napsal: Cinkni tomuhle hochovi, šikovnej neuvěřitelně. děkuji za kontakt. ale borce na to už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 6 minutami, helit napsal: aj BMW ma dozitovne retazove rozvody na diesloch a doziju vacsinou okolo 200 000km castokrat aj skor. Neviem ci by som sa v dnesnej dobe spoliehal na to co povie vyrobca. Jo já chtěl jen vědět, jestli tam není 90tis, popř 120. Nechám to kolem kila vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 3 hodinami, guzmic napsal: Za mě není, hledal jsem auto dost dlouho a všechny ty bazose, autobazar.eu atd. je jeden velký ojeb... buď bouračka, nebo stočenka. Švagrová pracovala pro aaaauto (právní služby) a dohodila mi kolegu. Zavolal, řekl jsem mu co chci a co za to chci dát, za hodinku mi poslal 4 auta, já si vybral, nechal to doručit do nejbližší pobočky a za dva dny jsem měl auto doma. Ještě mi říkal, že největší jistota, jsou vozy přes mototechna... Takže, za mě ok. Hm, tak v áčkách jsem měl několik nepěkných zážitků a ten poslední byl právě v Mototechně Mercedes e class najeto 25tkm, zaručeně nikdy nehavarované a na autě ještě kilometr lakýrnické pásky z lakovny a na budíku nápis vyměňte baterii a servis nyní..... Top class mototechna. Frantíku v áčkách je jedinej kdo si dává pozor na dobře sepsanou snlouvu právě a jen prodávající ..... tím nechci říct, že tam nikdo nemohl koupit dobré auto, ale já tam zažil asi 7 příběhů a všechny byly hodně negativní. K tomu těm rozvodům, mám za to, že by tam měl být už opět řemen a že tam není daný interval výměny, ale VW i audi vždy říkalo km nebo 6 let, u některých značek bylo 10 let. Osobně bych si lajznul max.7-8 let, je to gumovej řemen za pár korun vs motor v pr...li. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 V pořádku, chapu. Jak jsem psal, není to můj zážitek, ja tam nic nikdy nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 55 minutami, M3maniac napsal: Hm, tak v áčkách jsem měl několik nepěkných zážitků a ten poslední byl právě v Mototechně Mercedes e class najeto 25tkm, zaručeně nikdy nehavarované a na autě ještě kilometr lakýrnické pásky z lakovny a na budíku nápis vyměňte baterii a servis nyní..... Top class mototechna. Frantíku v áčkách je jedinej kdo si dává pozor na dobře sepsanou snlouvu právě a jen prodávající ..... tím nechci říct, že tam nikdo nemohl koupit dobré auto, ale já tam zažil asi 7 příběhů a všechny byly hodně negativní. Před šesti lety jsem vybíral auto a trvalo mi to rovné dva měsíce abych našel nebourané, poctivé km, servisované po celou dobu u AD. Vojeb za vojebem, najetých stovky kilometrů, takže dle mého je úplně dnes jedno kam pro auto, ale důležité s kým a pěkně si proklepnout historii vozu. Zařekl jsem se, že už to nikdy znovu absolvovat nebudu a já vůl to letos zkusil znovu Čtyři auta, čtyři bazary, všechno průsery, no a jel jsem pro funglovku..... Letos jsem se setkal i s novinkou, auta po krupobití, kterých je všude celkem dost. Bazar zazdí všechno, AD prodejce to u zlevněných aut samozřejmě přizná, musí to uvézt i do prodejní smlouvy, ale už nedodá podrobnou dokumentaci, kterou každý obdrží při opravě včetně fotodokumentace, trošku jsem nepochopil proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Já se bál v ackach vzít i Forda co byl ještě v zaruceOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se